Bebelusi de iulie-august 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Mamici!

bine ca v-am naravit la vaitat !

by the way, mi-a reprosat sotul ca am un ton aspru si ar trebui sa-mi mai inmoi vocea ca nu-s cadru militar...ce sa ziz? numai mieroasa nu puteam fi azi cu durerea surda de cap care nu m-a lasat nici acum si cu plansul lui Danut de cate ori il lasam jos. Apoi a adormit puiutul dupa masa de pranz pana la 8 seara, 4 ore adica, si acum la 12 a adormit din nou, pupa-i-ar mama pufuletul lui moale de pe capsorul lui scump.

Cum imi zicea bine cineva, nu spui cine, persoana importanta, tare-mi mai trebuie nitica minte, drept urmare in viitor supun neuronul ala al meu amarat la munca suplimentara in folosul comunitatii sa produca mai mult ca nu e de ajuns..vedeti ? ce ti-e si cu mielinizarea asta...daca nu am mancat ce trebuia cand trebuia, axonu a ramas in deficit si uite cu ce anemic de neuron defilez io acu la 31 de ani

pe bune, acum chiar ca am avut nevoie azi de o descarcare desi vorba Mitzurei ar trebui sa multumim Domnului pt puii nostri frumosi si sa speram si sanatosi. Am citit povestea lui Felis si m-a durut sufletul...e de nedescris in cuvinte senzatia.

O INTREBARE: CEAIUL BABY DRINK CONTINE ANASON, CARE AM CITIT LA "PARINTII INTREABA...." E TOXIC. CE CREDETI VOI CA SE POATE INTAMPLA CU PUIULUI MEU DACA PANA LA 6 LUNI A BAJUT CEAI DIN ASTA??? SINCER, CE CREDETI ? VREAU ADEVARUL, CA DE STRANS DE GAT STIU EXACT PE CINE VOI STRANGE DACA I SE INTAMPLA CEVA

asta e, somn usor si vise placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

dragele mele , eu branzica o fac numai dintr-o cana de lapte si iese destula inca...o fac cu lamaie!
Olivia, eu o strecor printr-o strecuratoare pur si simplu;azi mi-am cumparat un hand blender ptr piureul lui bebe.Chopperul meu nu mi le face si piure...E foarte sic...sa vedem si daca functioneaza cum trebuie ca mai nou am tot cumparat borcanase...toate combinatiile posibile....am zis sa am in casa si uite ca am inceput sa folosesc cand cum...
va pupic ...we placut la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Si pe post de tifon ce folosesti?

http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzrw
http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzvg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata!

matinala ca niciodata ...iubitica mea mi-a facut un cadou foarte frumos, A DORMIT TOATA NOAPTEA de la 9.20 pana la 7.20 , iar aseara mi s-a facut o surpriza foarte foarte placuta ...a venit tati, trebuia sa vina astazi dar a facut tot posibilul si a ajuns aseara pe la 10 !!!
cum sa nu ma mandresc eu cu sotul si copilul meu ...cand ei imi arata cat de mult ma iubesc ...
cred ca azi ii fac si eu branzica!

Marina, asa... asa, pune comitetu' la treaba, cine nu-i cuminte ...haideti la o cana de vin fiert!

pupici

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

buna!

- si eu folosesc o sita fina de plastic ca sa storc si strecor branza

- CE ZICETI ? mai dam BABY DRINK la puiuti ori ba?

Mergi la inceput

iar branza destula adica 3 lingurite pline imi ies din 180 ml lapte de 3% grasime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

bai Lia, ce m-ai lovit cu baby drink-ul. Si Tudor a baut numai ceai din asta pana la sase luni, ca altceva nu i-a placut. De catva timp nu i-am mai dat ca a inceput sa bea apa. Ai vazut ca pe traducerea romaneasca de pe cutie nu e trecut anasonul...Ma duc sa citesc si eu la "Parintii intreaba". De dat sigur nu ii mai dau.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Mitzura, am vazut si m-am impacientat aseara cand am vazut ca nu e tradus si anasonul desi e trecut in engleza acolo. Acum ... ma gandesc ca n-a baut Danut litri de ceai, maxim 2 plicuri pe zi de cand mananac branza si carne, inainte nu bea mai mult de un plic. Si ma gandesc ca nu e anason pur acolo, mai sunt si altele, asa ca sper ca nu era predominant anason. Ce sa zic? eu nu-i mai dau de azi incepand, il trec pe apa fiarta si racita sau suc de mar llungit cu apa, sa vad ce bea. O sa fie greu pana se dezvata ca el cand vede sticluta mica si cu floricele stie ca e ceai in ea si-i placea chiar.
Nu stiu cum va reactiona la apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Lia, eu zic ca daca tot faci tranzitia spre altceva, mai bine invata-l cu apa, ca e mai sanatos decat sucul de mere pentru viitorii dintisori. E bun si asta, dar o data pe zi. sa stii ca si Tudor s-a strambat la inceput la apa, dar in vreo trei zile s-a invatat si acum o bea fara probleme. si noaptea numai apa ii dau.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

De ce nu le dati voi ceai din palnte,exista o gramada care nu contin anason ci doar chimen,mustele,menta,fenicul (vezi BabyCalm,BabyDrink de la Fares,Celmar).Eu o singura data i-am dat BabyDrink-ul ala strain si gata.Pe langa faptul ca e foarte scump nici nu e prea bun.Asa astea romanesti sunt din plante.
Intr-adevar,anasonul este toxic,dar in cantitati mari (mult peste doza recomandata) si consumat 3-4 cani/zi,nu putin cat beau piticii nostri.

Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput