DESTINUL sau LIBER ARBITRU?

DESTINUL sau LIBER ARBITRU? | Autor: piticasigogosica

Link direct la acest mesaj

De multe ori ne intrebam cat e destin din ceea ce ni se intampla,adica undeva acolo sus Dumnezeu ne-a harazit ceva,sau cata libertate avem noi de a ne decide cursul vietii,cat din ceea ce ne e dat sa traim se intampla pentru ca asa era scris sau ...?
Sta in puterea noastra sa ne putem schimba destinul?

Am sa va spun o intamplare din viata mea asupra careia revin din cand in cand cu intrebarea:"Oare?"
Inainte de a o avea pe iubirea vietii mele(fetita mea)s-a intamplat sa pierd o sarcina oprita in evolutie in luna a 5-a .
Imi aduc aminte ca intre mine si sotul meu(in perioada primei sarcini) nu erau lucrurile prea roz,ne certam din orice si eu sufeream si plangeam mult ceea ce probabil a determinat si aparitia unor sangerari!?
Asta m-a determinat intr-un moment de suferinta sa-i pun lui Dumnezeu o intrebare(dat fiind si evolutia sarcinii care imi ridica multe semn de intrebare)si sa-l rog sa-mi arate calea pe care trebuie sa o urmez si atunci am facut un "pact" prin care i-am spus "Doamne daca imi dai acest copil insemna ca Vrei sa raman cu sotul meu si sa lupt pentru relatia noastra!"...
La scurt timp am aflat ca sarcina era oprita in evolutie...
Sunt in continuare cu sotul meu si avem un copil minunat insa lucrurile nu sunt inca cum ar trebui intre noi(si de atunci am mai avut de suferit)

Va intreb eu ce ar fi trebuit sa fac?Inseamna ca mi-am urmat destinul sau ca m-am intors impotriva lui?Am avut eu o optiune in acel moment si am ales?

Pitica si Gogosica(1 an pe 29 ianuarie)

pitica