Copilasi din 2002 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetele!
Dupa cum se vede educatia copiilor (inclusv cea sexuala) poate conduce la diferite pareri. Ai dreptate Lucia, noi ii educam cum trebuie pe copilutzi si cand ajung in alta comunitate si povestesc asa cum au fost invatati de noi, risca sa produca ceva "valuri". Acum ca alti copii vor sari si isi vor sustine punctele lor de vedere e una, dar sa vina un alt parinte la gradinita si sa se ia de tine ca de ce l-ai educat asa si ii strica copilul lui... e doar un pas. Eu lucrez mult pe educatie sexuala si am avut dispute cu parinti care nu voiau ca nici altii sa ii educe corect pe copii. Am materiale destule si in toate scrie sa facem exact cum ai gacut tu cgabrielasi asa procedez si eu in relatia cu copiii si tinerii mei cu care lucrez. Cu George deocamdata nu am inceput pentru ca il vad cam dezinteresat de problema si nu insist pana nu incepem operatiunea olita, cand altul este contextul.
Am vazut ca a venit sa ne salute Gabbrielasi ma bucur ca nu a uitat DC-ul, insa si faptul ca s-a preocupat in ultima vreme exclusiv de Julian a dat rezultate.
Daca ar fi George cu mine mereu cu siguranta ca as sta mult mai putin pe DC pentru ca el daca ma vede ca scriu, e prezent oricum si ii place sa se joace aici!
Va pup si cei care aveti copiii mai "mari"mai dati-ne sfaturi la cele care avem inca "scutece" la funduletz!
Numai bine, Elena si bb George
Mersi Lucia de sfaturi!

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

Buna fetelor!
Apropo de educatia sexuala, nu noi am vrut sa o invatam neaparat ca are vagin si baietii penis, dar a venit de la cresa cu si "Boban are pasarica" "Zboara?" atunci mi-am adus aminte ca am citit in Revista Mami, ca nu e bine sa eronam informatiile, mai bine sa vina sa-mi zica ca XXX a ras si a zis ca nu e asa, ca voi reusi eu sa ma descurc!
Dar la cresa tantile dupa ce au auzit-o pe Briana ca ea are vagin au inceput sa le explice ca fetele au si baietii au.. Deci avansam.
Apropo, sambata ear mama mea la mine si se uitau la poze , era o poza "mami cu burta mare' inainte sa nasc(era vara, burta goala) Si ii spune la buni ca Briana e inauntru la mami? iar maicamae nu are ce face si o intreaba dar cum ai ajuns acolo? - TATI M-A PUS! - asta nu i-a zis nimeni si este perfect adevarat!
atat cu astea!
Cu olita sa ai rabdare, o va folosi fi-ti sigure, noi ziua o folosim dar noaptea NU!
Va pupam si MULTA SANATATE si sa creste-ti mari!
pozele noastre
http://community.webshots.com/user/cgabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Raluca Ana ! Sa ai o copilarie ca-n basme, alaturi de parintii tai !
Felicitari, Dana M., sa va incante sufletele mereu !
Gabbriela si Julian, bravo pt. reusita !

Cristina s-a bucurat de verisoarele ei si abia asteapta weekend-ul urmator sa mergem noi la ele, caci este ziua uneia dintre fetite. Duminica am avut timp pt. fetite si am cantat, dansat, desenat, ne-am bulgarit si am reusit sa facem un omulet de zapada, singurul din iarna aceasta.

Pe curand si pupici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna mamicilor si bebeilor!
Nina, ai facut poze cu omuletzul de zapada? Eu recunosc, spre rusinea mea, ca nu am reusit de multi ani sa mai ridic unul. Poate in weekend ma mobilizez sa ii fac o bucurie lui George!
Saptamana aceasta George are programata o vizita la gradinita la tara, la matusa mea, sa vada cum sunt copiii de acolo fara pampers. El isi doreste sa mearga la "coala", numai ca noi i-am zis ca daca sta pe olitza si spune cand vrea pipi sau kk il ducem. Poate daca ii vede pe copii si vrea sa ramana... il pacalim nitzel!
Va pup si sanatate!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

LUME LUMEEEEE

azi Kenutzu a reusit sa pedaleze la tricicleta si mami e foarte fericita.Si Kenutzu a fost foarte incantat de ce repede se poate deplasa si tot zicea repede-repede :)))

va pupilim si mai revenim cu stiri

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Bravo, felicitari! De cand ne chinuim si noi cu treaba asta!Da speram ca la vara vom reusi!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Elena, am facut poze, cand le avem pe paginuta Cristinei, va anuntam !
Este bine ca ai posibilitatea de a-i arata cum este la gradinita. Si eu am pregatit-o pe Cristina cu povesti despre gradinita cu vreo 6 luni inainte. Noi in curtea gradinitei ne petreceam mult timp dinainte, deoarece este langa blocul in care locuim si este deschisa curtea si dupa-masa, cand se incheie programul la gradinita.
Sa ne povestesti cum a fost la gradi, Elena !
Samurai-lady, felicitari pt. Kenutzu !
Cristina a primit o carticica noua, "Motanul incaltat" si acum numai asta ne pune sa i-o , seara la culcare. O data mami si o data tati.
Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Trei sarbatoriti avem, azi ! La multi ani Alex, Luca Alin Mickael si Bogdan ! Petrecere frumoasa pt. fiecare si daruri pe masura !
Felicitari, Luizax, Aurelia si Mama lui Bogdan ! Sa va traiasca si sa va incante mereu sufletele, puiutzii vostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

A cam trecut ziua de 16 dar vrem si noi sa
le uram LA MULTI ANI lui ALEX,LUCA,BOGDAN!!Sanatate si pupici!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea
nasterii
Poze pentru voi http://community.webshots.com/user/crig72

Mergi la inceput

La multi ani, Bogdan ! Sa cresti sanatos si sa ai o copilarie ca-n basme ! Petrecere frumoasa si daruri multe !
ruxij, felicitari ! Sa va traiasca si sa va bucure mereu sufletele !

Cristina se pregateste de serbarea de 8 martie in secret. Neprimind poezioara acasa nu stiam daca se face serbare si am intrebat-o ce poezie are de spus si a zis ca e secret, ca nu trebuie sa spuna la mami, asa a zis Doamna Carmen.

Cristina, ce face Mariuca ?
Elena, cum a fost decurs lui George la gradinita ?
Lucia, ce mai face Liviu, tot cu burtica goala danseaza ?
Unde ati disparut dragi mamici de 2002 ?
Pe curand !

Mergi la inceput