Bebelusi iulie-august 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

N`eatza !
Bianca -
La botez noi nu am luat absolut nimic nasilor, aici nu se practica. Si vrem pozeee !
Catinca - eu la botez aveam dublu fata de tine in plus, asa ca mi-am pus niste pantaloni luuungi, negri singurii care ma incapeau, camasa de cand eram gravida la inceputuri si un sacou luuung si asta sa-mi acopere dosu`
Eli - super cartea, eu am cumparat-o acu` vreo 2 ani, ca na, ma pregateam ... Imi place mai ales ca in momentul in care nu am idei, arunc o privire in ea si ma inspir cu jocurile
Mitzura - daca e sa fie, vei fi tare fericita, sunt sigura. Si te invidiez ! Daca nu e, atunci next time cand veti vrea voi !
BlueAngel - da` super pozicile !!!

Eu raportez una bucata bb care nu m-a vomitat ! Sunt efectiv obsedata . Sper sa o tinem tot asa !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza fetelor!
mai..linistiti-va ca acusi mai dureaza putin pina se regleaza ciclurile ca ianinte. asa ca in principiu...mergeti la medic. si sa fie cum va doriti voi!
dar ce active ati fost voi aseara...inseamna ca piticii fusera cumintzi!
Anca,, noi le-am luat nasilor o sticla de sampanie scumpa si un set de pahare la fel (tot de sampanie, italienesti). sia tit.
Siomna da-i mama lingurite cu care sa se joace...ca pe astea cred ca le maninca de tot in curind!
Felicia cool faza cu saturatul de.... good point!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
Eu am avut computerul rablamentat cateva zile, ca naiba a fost!!!
Cu Eva se pare ca abia acum suntem pe drumul cel bun... in final asistenta s-a indurat si am trecut-o pe lapte cu putina lactoza si faina de porumb, porridge pt bebei kakaciosi plus morcovi. Vad ca de doua nopti doarme mai bine si am trecut de la 7 kaka pe zi la 3. Sper sa se refaca, deja a cam slabit plus ca mie mi-a scos peri albi.
Am citit din urma si vad ca dau rezultate dietele voastre, poate imi bag si eu mintile in cap....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salutare !!!!
mai ,asa da .. copilul meu a dormit de la 22.00 pana la 3 cand a inceput sa se foieasca si m-am dus io si i-am dat putzin ceiutz si apoi pana la 9 ..i-am dat laptic si acum nani din nou !!!!Deci Kim ,... fara cereale seara !!!!
Catinca , cel mai bine este sa faci cum te taie capul astfel incat sa fie bine ptr. voi si pentru nasi .. depinde ff mult de relatiile dintre voi !!! cu toaleta .. hmmm era sa fac depresie cand am vazut ca sarisem doua numere la magazinul de unde imi cumpar eu ...pantaloni negri si o bluzita din voal cu umerii goi si mmmmult lasata peste fund , si peste sacou redingota ...

Eli, vreau si eu cartea , plesaeee !!! chiar asa se numeste in romana ? ca de multe ori nu mai stiu ce jocuri sa inventez (ma rog , s fie practice ptr. el , ca asa l-as smotoci toata ziulica )
pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

gata , mi-am comandat si eu cartea !!!
pup

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

buna dimineata. Iaca am aparut si eu azi ca ieri am fost in sedinte all day long.

Andreea si Matei zambaretzu'

http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!

De ceva vreme va citesc in fiecare zi, Puiul meu, Stefan, are si el 5 luni, e nascut pe 19 august, eu am postat pana acum la mamici de sept-oct, dar de ceva vreme imi pun tot felul de intrebari care si-ar gasi raspunsul la mamici cu BB mai mari ca si Stefan de aceea m-am gandit ca poate ma primitzi si pe mine intre voi.
Am vazut toate pozele voastre, sunt tare frumosi copilasii! Si as vrea sa va intreb de cand stau ei pe picioarele lor? Ca pe al meu daca incerc sa-l ridic nu se tine pe picioare, parca nici nu stie ca le are, doar ca batzale intruna. E prea devreme pentru asa ceva la 5 luni? Si inca ceva: Am vazut in pozele lui Simona cu BB Luca ce-a cu cojocelul ca are papuci in picioare, intrebare: Sunt ghetutze sau botosei? Intreb si eu...

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Simona, in carte gasesti diferite activitati corespunzatoare varstei. Eu nici nu-mi imaginam ca se pot face atatea chestii cu bebelusii. Un ex (pt sapt a 22 cat are Luca). Traduc din engleza, scuze pt eventualele greseli.
Constientizarea piciorului
Atingeti piciorului gol al copilului. Folositi o voce "buna" pt a mentine atentia copilului. Se incepe cu picioarul stang. Incepe cu degetul mare si continua pana la cel mic zicand urmatoarele versuri.
Acest purcelus a plecat la piata (si atingi degetul mare).
Acest purcelus a stat acasa
Acest purcelus a mancat niste friptura de vita.
Acest purcelus nu a mancat nimic
Acest purcelus a plans "wee wee wee" pe tot drumul spre casa.
Spuneti aceste versuri de cateva ori si repetati-le in viitor. Bebele va incepe in curand sa se joace cu mainile, picioarele, degetele (maini si picioare). Senzatia de atingere a partilor corpului va ajuta beblusul sa asocieze miscarile corpului cu partile corespunzatoare ale trupului sau. Bebelusul va fi incantat sa priveasca diferite parti ale corpului miscandu-se si in curand va realiza ca poate initializa si controla miscarile pe care le face.
Aceasta activitate dezvolta:
-o mai mare constientizare a degetelor de la picoare si a altor parti ale corpului
-ascultarea
-sporeste simtul tactil

Gata fug la pui ca ma striga!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata!

raportez si eu o moata super cuminte, a adormit la 10, s-a trezit la 5.30, a papat un biberon de lapte si apoi somn pana la ora 9 !!!

Ana, sigur ca te primim, tu cred ca mai scriai aici la noi cand aveai burtica, nu?
sa fie sanatos Stefan si sa va aduca numai bucurii!!!
chiar zilele trecute am discutat despre ridicatul in picioare, Lia zicea ca Danut al ei nu se sprijina pe talpi ...copii au fiecare ritmul lui de dezvoltare, in nici un caz nu trebuie privit ca o problema, cand va avea el chef ...va sta si in picioare, si atunci sa te tii pentru ca numai asa va vrea sa stea

Simo, l-am vazut si eu pe grasan cu lingurita in gurita, haios foc! moata mea are alt obicei, trebuie sa tina si ea de lingurita cand mananca, cand iau eu mancarica din canita ii da drumul, cand o duc la gurita o tine si ea, si uneori o tine asa de strans ca nu o mai pot eu manevra, bineinteles ca mancarica ajunge peste tot ...ureche, par, haine

eu tot vreau sa va intreb de ceva timp o chestie si uit mereu ...moata mea adorme singurica in patut, numai cand era mica mica o leganam in brate, pe picioare nu am leganat-o niciodata, de ce v-am spus asta ...pentru ca uneori cand o asez in patut incepe sa se legene, isi misca doar capsorul dintr-o parte in alta, nu stiu ce sa cred! mai e pe aici vreun bebe care face la fel? oare de ce face asa? daca as fi leganat-o vreodata pe picioare mai intelegeam, dar asa ....

pupici

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello hello.
Ana, bine ai venit printre noi. Stefan e prea mic sa constientizeze faptul ca se poate sprijini pe picioare.mai peste o luna si ceva.
Cori tu ce mai faci dragutzo? cam rar la condica....cam multe absente ai strins! Mara cum se descurca la gradi? da' tu cu suedeza?

Mergi la inceput