Bebelusi iulie-august 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Bei, mie tre sa-mi vina rusii si nu-mi viiiiiiin

Nici nu imi mai sta gandul la altceva! Bebe doi nu era programat acum. Eu tot sper ca e vreo dereglare de asta de dupa nastere. Desi eu inainte aveam ciclul foarte regulat! Uffffff!

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara! Ce rau a fost azi fara DC, am avut si eu un pic de timp si nu am avut unde 'naviga'...
Daca vreti sa vedeti casa de nebuni, va poftesc cu drag la noi, ne-am apucat de invatat si eu si tati, noroc ca suntem colegi, unul impinge carutul si canta aaaaaaa si celalalt citeste cu voce tare pentru amandoi. Binenteles ca facem pauze luuungi si dese ca incepe maraiala, dar parca s-a mai potolit un pic grasanul fata de saptamana trecuta. Oricum, nu-l mai las sa planga, am avut remuscari ca sunt mama denaturata!
Intreba cineva care dinti ies primii, uite ca lui Matei ii vor iesi incisivii superiori, asa a vazut doctorita, dupa cum se contureaza deja dintisorii in gingie, nici nu mai avem mult.
La capitolul papa, de ieri i-am introdus pe seara si un fel de budinca de orez cu lapte, a papat bine, iar azi i-am dat supica zeama cu lapte in ea, ca de o saptamana o refuza si a halit-o imediat, apoi piureul din legume, tot cu lapte mai mult.
Cam atat deocamdata, ah, si rana de la san e aproape vindecata cu Bepanthen, Garmastanul nu a avut efect.

O seara buna tuturor!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi bine ca trece rana, sanatate si mai ales spor la invatat! incisivii de jos sunt cei care ies primii...te pomenesti ca Matei e exceptia? si eu am vazut la Patrick la fel dar s-ar puea sa isi incetineasca acum iesirea.
Monic bafta maine la vaccin!
Mitzule... IOcre ca vrei ceva bataitza...pai de protectie nu ati auzit???? mai....eu vad ca e nevoie de comitet pe acilea!
gagici mai tineti minte anul trecut pe vremea asta cind faceam referendum sa plecam in tarile calde si sa interzicem iarna? yuck, pe mine iar m-a apucat cheful...ma scoate din minti vremea asta oribila.
Laura, eu am un mixer din ala vertical (de la braun) si paseaza legumele si carnea fff bine, le pasez chiar in canutza lui, la fel si fructele.

Mergi la inceput

Comitet, necomitet, am comis-o, e gata! A venit valu' si ne-a luat! () In momentele alea, in care nu mai prea gandesti cu capu, ne-am gandit noi ca la primu bebe ne-am chinuit aproape un an, cu masurat temperaturi, prins momentu propice, stat cu cracii in sus, etc, doar n-o sa apara al doilea bebe dintr-o singura incercare, cand nici nu eram chiar la ovulatie (dupa calculele mele)! Da' cred ca mai bine ne gandeam de doua ori, ca Murphy nu doarme. De protectie ce sa mai zic, ni s-a acrit de spermicidele alea, prezervative nu aveam, anticonceptionale nu am luat ca alaptam inca, si nici nu iau ca nu ma impac cu ele, si n-am ajuns inca pe la doctorita sa-mi montez steriletul. Si uite asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Ina , ti-am trimis un pm dar acum am vazut ac esti din Brasov ... poate dam o fuga sa-l luam de acolo ... dar spune-mi te rog cand l-ai luat ?mi s-a pus pata pe el ...
ahaha , deci pot sa-i dau ananas .. nu-i modifica scaunul ?
Mitzule ... asa repede ????
o seara fara cazaturi .. ca de cand povestiti .. nu-l mai las o clipa singur in patul mare ...
pupic

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

"Neata...raportam un bb foarte vesel si o mama foarte nauca.si un tatic nauc si el .....noroc ca nu am nimic de lucru si pot sa stau sa vegetez...hi,hi,hi.
Copilul meu a inebunit si eu incerc sa gasesc cauza. Ex; aseara s-a culcat la 10.30 dupa baie, si dupa un biberon cu 240 ml lapte si 4 linguri cereale....s-a trezit la 3. Nu a vrut nici apa si nici lapte....s-a culcat la loc, s-a trezit apoi la 4, 4.30, 5, 5.50....si numai la 6 a vrut 90 ml lapte. L-am luat in pat cu noi (ca de mai aveam si eu o ora de dormit!)si a dormit pina la 8.30.
Este clar ca se intimpla ceva si nu situ ce....diseara scot cerealele si -i dau doar lapte ca inainte....iar miine seara incerc doar cu 2 linguri de cereale. Sa vedem ,...poate nu-i cad bine la stomacel...ca de cind am bagat cerealele...parca a luat-o razna...Nu ma deranjaza sa ma scol de 1, 2 ori pe noapte ..dar nici din juma 'n juma de ora....Ceva sfaturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

hehehehehe Mitzule, nu da ...da mie imi vine sa rad NICI MIE NU MI-A VENIT (trebuia sa-mi vina de luni)!!!
in schimb eu nu-mi fac probleme (PREA MARI) pentru ca am folosit cauciuc de fiecare data ...da mai stii

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

he, he ... Kim ,Lucacii nostri cred ca sunt pe aceeasi lungime de unda ... si al meu sa- trezit la 3 dupa ce s-a foit si zdranganit din jucarele .. i-am dat ceiutz dar i-a ajuns doar 2 ore dupa care i-am dat laptic si apoi l-am luat cu mine in pat .. hai ca este chiar haios !!!si eu vreau sa-i scot cerealele in seara asta .. sa vedem !!! nici nu sta invelit si i-am facut mai cald in camera .. ma gandesc ac si asta o fi un motiv ...
raportam maine !

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hi,hi,hi Simona ...chiar ca-i haios la peste 14 000 mile departare avem aceleasi probleme cu Lucacii nostriii si procedam la fel....telepatia...Sint curioasa daca al tau o sa doarma la noapte fara cereale. Iar miine asa cum am mai spus vreau sa-i pun doar 2 lingurite de cereale, sa vedem. Al tau cite ore doarme ziua?
Pe aici medicii indica cereale dimineata si seara, dar cum eu nu vreau sa-l fac american obez, daca este mai bine fara cereale noapte , le voi muta dimineata.....raportam miine...tu mergi la servici?

Mergi la inceput

Pai si noi tot cu cauciuc, numa intr-o seara n-am avut. Si acum stau ca pe ghimpi. Nu pot sa cred ca m-am chinuit un an intreg sa fac un copil si acum s-ar putea intampla asa...dintr-o incercare neprotejata.
Macar nu sunt singura in asteptare.

Mergi la inceput