dr. briceag - cantacuzino
Il stie cineva pe doctorul Briceag de la Spitalul cantacuzino? Ma intereseaza pentru o prietena care nu are acces la internet. Multumesc frumos bobi si bebe
Raspunsuri
ela123 spune:
NUUUUUUUUUUUUUU! SA NU MERGETI FETELOR LA CANTACUZINO !
NICI LA BRICEAG,NICI LA DUMITRESCU,NICI LA GRAMA,NICI LA SECARA.
EU PERSONAL AM AVUT O EXPERIENTA FOARTE NEPLACUTA ACOLO!
Eleni spune:
Nu te apropia de maternitatea Cantacuzino! Si sora mea a avut o experienta cumplita acolo! Ar trebui demolat acel abator!
Elena
anisia spune:
Fetelor..am stat mult si bine sa ma gandesc daca sa va spun sau nu dar am aflat saptaman trecuta de la o cunostinta de e studenta ultimul an la medicina si face practica in Cantacuzino si nestiind unde urmeaza sa nasc mi-a zis oriunde dar nu in Cantacuzino pentru ca e maternitatea plina de nu stiu ce microbi,mi-a spus dar n-am retinut,de care nu mai reusesc sa scape.nu stiu daca e oficial cunoscuta problema ..sper sa nu dea nima cu rosii dar asta am aflat eu.
Va doresc multa sanatate si nastere usoara!
Adina si Rares-Costin
amik spune:
quote:
Initial creeata de bobi
Il stie cineva pe doctorul Briceag de la Spitalul cantacuzino? Ma intereseaza pentru o prietena care nu are acces la internet. Multumesc frumos bobi si bebe
stiu ce s-a tot scris despre dr briceag.eu sunt insarcinata in 36 saptamani si urmeaza sa nasc la cantacuzino,asistata de acelasi dom' doctor.trebuie inteles un lucru:fiecare medic are pilele lui,simpatiile lui.oricat ne-ar fi de greu sa recunoastem,pentru ei a aduce pe lume INCA un bebelus nu mai inseamna nimic nou,nimic impresionant.sunt ca pe banda rulanta.e valabil pentru orice fel de specializare medicala.fanel briceag ne este prieten si,fara a se cunoaste acest lucru,ne-a fost recomandat de alti medici cu faima.este un profesionist.
deocamdata eu sunt foarte increzatoare.va povestesc mai multe peste cateva saptamani si,doamne,sper sa fie numai de bine!pupici
imi pare rau pentru toti cei care au avut de suferit!
Ioana Sora spune:
Buna ! Si eu sunt in 34 de saptamani si o sa nasc la Cantacuzino. Doctorul meu, Vaduva, s-a purtat super de la inceput si pana acum. Am fost chiar internata acolo sa mi se faca un tratament de intarire a sarcinii si pot sa va spun ca n-am avut nici o problema. A fost totul OK. Si, sincera sa fiu, la toate maternitatile am auzit ca s-au intamplat lucruri neplacute. Si la Municipal, si la Elias si la Polizu... Dar probabil ca depinde cu cat "cotizezi", pile, relatii si simpatii, cum spunea cineva mai inainte. Nastere usoara tuturor !
Ioana,
Ioana Sora spune:
Am uitat sa-ti mai spun ceva. Am auzit de dr. Briceag ca fiind foarte bun. Am auzit, nu stiu din experineta mea. Prietena mea are o sacina cu risc f. mare si unii doctori ( ea e cadru medical ) i l-au recomandat pe dr. Briceag la Cantacuzino, ca sa-si spuna si el parerea.
Ioana,