Targuri de nunti

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

cum iti faci singurica cocardele?

Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa impartasesti
gandurile pretioase pe care le ai. Octavian Paler

O sa-postez la Miresele 2005 shi o sa-tzi spun cum, ca sa nu-l suparam pe Catalin.
pupici

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireasa spune:

Buna fetelor!
Eu sunt tare incantata de ceea ce am gasit la targ (eu sunt in general optimista si ma refer doar la lucrurile frumoase care m-au impresionat). Am fost si sambata si duminica. In total am reusit sa probez 5 rochite din care una chiar m-a impresionat. Chiar daca nu-mi doream o rochita din doua piese am probat si un astfel de model. Rochita care mi-a placut este de la Donna Alba si este pe crem. Eu as dori-o pe alb asa ca sper sa poata sa mi-o face pe alb. Chiar daca va fi nevoie sa ma duc la atelierul de la Iasi se merita efortul. Imi statea super in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia-mihaela spune:

Fetele mele, si eu sunt foarte dezamagita de targ. In sensul ca, era super aglomerat si toata lumea se impingea..., nasol. Sa va zic ce am observat eu: la faimosul salon Gabriela, in care am intrat si eu sa vad frumoasele rochii din 'Mireasa', am dat de o 'acrita' de femeie. Orice ziceam nu era bine, ma corecta de fiecare data. Am vrut si eu sa probez o rochita de acolo si ma interesau si cele care erau de inchiriat si ea nici nu ma baga in seama. M-am ofticat cumplit, dupa ce ca rochiile sunt asa scumpe nici macar nu se sinchisea de mine, asa ca am plecat si sigur n-o sa am rochie de la ei.
In schimb, foarte dulci au fost fetele de la Creal Design si de la Adeline. De la ele chiar am probat si mi-au placut foarte tare si rochitele si personalul.

Miha_ella, te-am vizitat si eram asa emotionata ca am intalnit si eu pe cineva de pe DC.Cum ti-a mers? Ai luat multe comenzi? Sa-mi arati si mie catalogul tau.Oricum, nu e graba, mai ales ca am nunta in octombrie si rochita vreau s-o iau mai incolo, mai aproape de nunta.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Fetele, mie mi-a placut la targ! Recunosc, e primu la care am mers, asa ca nici nu am termen de comparatzie. Noi am fost duminica dimneata, pe la 10:30, cand inca era destul de lejer...
De placut, mi-a placut o rochitza de la Donna Alba, da erau numa marimi mici (sotzu meu chiar s-a luat de tanti aia pe chestia asta ). Dupe aia, am mai bantuit si am gasit Christian Philippe...si mi-am vazut rochitza de-mi placuse mie in catalogu lor de anu trecut...si, mai mult decat atat, am si probat-o (desi era cu un nr. mai mica si d-abia respiram) - si nu va spun ce senzatie am avut sa ma vad mireasa....era prima rochie pe care o probam...si ultima, de altfel (la model ma refer). In fine, mi-am comandat ROCHITZA , mi-am cumparat voalul si manushile , sunt fericita!!! Ah, si mi-am mai luat de la targ figurina pentru tort . Si cam atat!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrislove spune:

Buna! Citesc forumul de vreo luna, dar nu am mai postat pana acum. Am fost la targ sambata, si era sa plec dezamagita total ca nu imi gasesc nimic sa imi placa, pana am vazut o rochita de la Bilutzi (constanta) care imi venea superb. Spre norocul meu, eu sunt din Constanta(stabilita in Bucuresti), deci imi e usor sa o iau.
As avea mare nevoie sa imi zica cineva care a fost la targ cum se numeau cei care aveam invitatii, si erau din Oradea. Mi-a placut f. mult o invitatie de la ei, dar am fost atat de aiurita ca nu m-am uitat cum se numesc. Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

olguta, sotul tau aprobat la AT camasa si lavaliera si vesta alba?
cred ca l-am vazut acolo, dar pe tine nu te-am zarit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Da, la AT....numa ca doar camasa e alba, alelalte-s crem :)
Eram si io p-acolo...cu o sacosa de la christian philippe :)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

pentru chrislove;
norocul tau ca am pastrat pliantul ala de la intrare cu toate firmele expozante asa ca iti raspund - cei din oradea cu invitatii se numesc graficard -busquets; tel 0259475320 oradea str.s.barnutiu 12

dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

am si eu o intrebare: cum, de unde, aflam daca am castigat ceva la tombola de la targ de la Marriott???

dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

nu aveau loc de scris numarul de telefon? poate te suna!
bafta ca eu nu am participat la tombola

Mergi la inceput