Relatii la servici?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Adriana, eu cred ca au citit si unii barbatii, din cei putini care sunt pe forum, dar nu isi dau cu parerea din nu stiu ce motive....La cate vizualizari sunt pe acest subiect, cred ca si barbatii se numara printre cititori.Cine stie poate isi fac curaj sa isi spuna si ei parerea...

Si vorba lui Kittie, ca doar la servici ne petrecem cel mai mult din timp, de ce nu....si mai ales ca daca este sa fie ceva intre noi, nu vom sta in aceiasi locatie, el la fabrica, eu la showroom, oricum va trece zilnic pe acolo....

Bianca, mersi!Sa imi tii pumnii incontinuare.

Va sarut pe toate si va tin la curent cu mersul evenimentelor.

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Fetele, avem si parerea unui barbat, acum am vazut, Sasuke- e barbat...Cica le place sa aiba ei initiativa....pai sa o aiba odata ca altfel imi pierd rabdarea.....

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Aaaa, n-am observat... Deci asa... Si daca el nu va avea initiativa niciodata? Daca sta asa si asteapta sa faci tu primul pas? Daca e timid? Ca doar n-or fi toti barbatii la fel? Ca nici noi nu suntem la fel, unele din noi au mai multa initiativa si vor sa controleze totul, altele se simt confortabil cand ia altcineva deciziile... Cred ca e chestie de echilibru aici. Nu exista o regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Pai daca e timid, trebuie tratat. Nu?
Prescriem pentru fiecare zi cate o lingurita de Dana inainte de fiecare masa si poate incet-incet se vindeca omu'.
Aaaa si i-ar trebui si niste vitamine - recomand cu caldura Dana vesela si surazatoare. E bine?

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Adivio, draga mea, mare dreptate ai! Dana, esti dispusa la terapia asta? Cred ca va vindecati amandoi de toate 'bolile'.

Mergi la inceput

Am ras cu lacrimi!
Nici voi nu sunteti zdravene.
Da, sunt de acord cu aceasta terapie si chiar mai mult.
Sigur ne vindecam de toate bolile, de stres si de multe altele...Vesela si surazatoare sunt in general, iar de cate ori merg la el in birou, ma aranjez;ruj ,parfum, ca am unul micut in geanta si am si o crema faina de maini de la Givenchy , care miroase super.....Are si el un parfum care ma omoara, dar nu am reusit sa il depistez(ca si nume).

Dana

Mergi la inceput

E minunat sa te simti admirata, normal ca zambesti tot timpul. Io zic ca asta e compatibilitate la maxim!

Mergi la inceput

Si mai e o chestie cu parfumurile: se poate sa mai fi intrat in contact cu ACEL parfum, dar nu-l recunosti, pt. ca pe pielea lui miroase intr-un anume fel.

Mergi la inceput

Adriana, zambetul face parte din terapie.El e cam serios de obicei, dar eu reusesc sa ii smulg un zambet cam de fiecare data cand discut cu el.....O sa-i spun intr-o zi ca ii sta bine cand zambeste.....

Dana

Mergi la inceput

Cred ca nici prima oara cand m-am indragostit, acum multi ani nu eram asa, DAR IMI PLACE ,EXACT CUM ZICETI SI VOI, CA LA 15 ANI....si cu riscul de a ma repeta de mult nu mi-a mai placut , sau mai bine zis nu mi-a provocat "fluturasi in stomac'......

Dana

Mergi la inceput