Relatii la servici?
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilib72/lilib72.jpg)
lilib72 spune:
quote:
Originally posted by alexa121
daca ar fi sa lucrez cu sotul meu cred ca la nu moment dat am amesteca problemele de la serviciu cu cele ale familiei si oricat am tine unul la celalalt si ne-am iubi am ajunge sa ne plictisim unul de celalalt
la fel vad si eu situatia
![](floare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roxanak spune:
He, he frumoasa treaba. Si eu si sotul meu ne-am cunoscut la servici, ne-am placut si ne-am luat. Noi nu lucuram in acelasi birou, intre noi e un etaj distanta, dar nu mi-as putea imagina sa stau fara el. Sunt si avantaje sa lucrezi impreuna cu sotul, dar si dezavantaje. Avantajele sunt ca mergem inpreuna si venim impreuna, daca e ceva ramane unul din noi acasa, fara sa urle firma (superiorii mei sunt super la capitolul asta). Dezavantajul este ca s-a intamplat sa mai apeleze colegii la mine ca sa le pun o vorba buna la barbatelul meu care e cam "furios" la servici. Intre timp s-au obisnuit ca noi suntem colegi la servici si sot-sotie acasa. Cat despre discutiile de acasa despre servici, pe noi ne distreaza asta, dar si aici am convenit ce discutam acasa, ramane intre noi, asa ca la servici nu deschidem nici unul gura. Toata lumea stie ca la servici nu suntem sot si sotie. El ma trateaza la fel ca pe oricine altcineva si eu la fel.
Parintii mei au fost la fel, colegi de servici, chiar de birou si nu au avut niciodata probleme cu asta.
Pupici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
Pe sotul l-am cunoscut la loul de munca!
Lucram in aceeasi firma ,dar in departamente diferite, doar ca eram in aceeasi cladire. Nici dimineata nu plecam impreuna la serviciu ,dar nici seara nu plecam impreuna acasa , ptr ca programul nostru nu coincidea.De intalnit la serviciu ,ne intalneam doar in pauza de masa ,normal ,si luam masa impreuna.
Ne intalneam seara acasa ,iar la sfarsit de an ,la petrecerile organizare de companie mergeam impreuna.In rest nici nu ziceai ca lucram in aceeasi companie. Acum numai lucram impreuna ,am schimbat amandoi serviciile ,dar nu difera cu nimik . Tot ne intalnim la masa de pranz .
ALINA "Zambeste-i vietii ,si viata iti va zambii!"
piticasigogosica spune:
quote:
Originally posted by melina34
da, pot exista relatii intre colegii de servici;
da, acest lucru este valabil si daca unul este sef iar celalalt subaltern.
si din nou da, pot exista relatii chiar daca ei sint amindoi liberi sau nu; stiu un caz unde o combinatie de genul asta functioneaza si acum avind in spate citiva ani:el casatorit, ea casatorita, el avind 1 copil, ea avind 1 copil; el superiorul ei (ierarhic) a ajutat-o sa-si termine studiile si sa promoveze;
nelamurirea mea continua si azi: dk se iubesc de ce nu se iau?
M.
Cum "de ce?"...el casatorit,ea casatorita...
Pupici
Iry
pitica
melina34 spune:
mai draga piticosigogosico cum le stii tu pe toate k un om mare darling, da' de divortz ai auzit?????
M.
Cary spune:
Am si eu o povestioara de la SERVICI!!!!
EA(50 ani) directoare,casatorita cu 2 copii si sot super aglomerat,EL(45ani) soferul ei,casatorit,cu copil, si arata plin de muchi.
Cand cineva intra in birou la EA,Ea incepe sa tipe la EL si sa-l faca de kko(EL sta si inghite!)iar cand pleca acasa(impreuna)lumea zice:
Se intalneste cu TAURUL COMUNAL!!!
In tot cazul nu mi-ar placea sa am acelasi servici cu sotul.Am colege care lucreaza impreuna cu sotii si parca, mai rau se CEARTA decat LUCREAZA!
elaela29 spune:
Eu lucrez intr-o firma mare unde se practica lucrul in familie, am zeci de colegi sot-sotie si la departamente diferite si in acelasi birou. Si drept sa spun par cam plictisiti unul de altul. Totusi cred ca ajungi la saturatie la un moment dat. Mai ales daca ai parte de un sot gelos de exemplu care vede ceva in neregula in orice cheste. Si eu lucrez cu tatal meu in aceasi firma si fiind unul din sefi ma simt cumva tot timpul ca am ceva de dovedit pentru a fi la inaltimea asteptarilor dar e diferit ca nu e vorba de sot.
Anca Vlad spune:
Noi ne-am cunoscut la servici si lucram si acum impreuna (de 6 ani). E perfect asa, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi daca am avea locuri de munca separate. Eu stau cam toata ziua la servici si daca nu ar fi si el acolo sigur as merge acasa mai devreme si nu as avea atat timp de lucru. Ce relatie ar mai fi aceea in care ne-am intalni zilnic dupa 8-9 seara? Cu siguranta ca performantele mele profesionale nu ar mai fi aceleasi daca nu mi-as permite sa lucrez cat am nevoie, fara sa ma mai intreb ce face sotul. Cand vrei sa consolidezi o cariera trebuie sa ai libertatea de a aloca acesteia cat timp este nevoie. M-a prins si ora 10 si 11 si chiar 12 noaptea de se uitau si portarii dublu, dar erau urgente, proiecte de predat s.a. Daca nu-mi vedeam sotul toata ziua ce zicea cand veneam acasa?
petra spune:
Si eu am lucrat cu sotul meu impreuna si a fost totul OK. Acum nu mai este asa, el vine seara destul de tarziu si obosit, stam de vorba foarte putin si ajungem sa ne rezolvam problemele familiare prin telefon. Si asta nu-mi place, era mult mai bine cand eram toata ziua impreuna!
Ca sa-i raspund initiatoarei acestui subiect, o relatie cu un coleg de servici, are si o parte buna, si anume, reusesti sa-l cunosti in toate starile lui, il vezi cum se comporta cand are de lucru, cand este nervos sau obosit. Conteaza si asta sa stii!
Din partea mea , iti doresc succes si poate cine stie, ai langa tine atat de aproape iubirea vietii tale. Merita sa incerci si la aspectele negative nu te mai gandi, pentru ca relele daca au sa vina vin singure, neanticipate!
Succes!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Petra ,mersi mult de incurajari.Ai dreptate poate sunt la un pas de iubirea cautata , dar in acelasi timp mi-e teama si nu as vrea sa stric momentan relatia profesionala.Dar daca nu incerci nu ai de unde sa stii.Am cumva avantajul ca stau in birou cu sora lui si fara sa vreau aflu amanunte despre viata lui, dar nu pot sa pun prea multe intrebari sa nu dau de inteles ca imi place.Inafara de voi nu mai stie nimeni ca imi place si cred ca si lui nu ii sunt indiferenta.. Acum sunt in etapa de surprindere profesionala, in mod placut.
Va mai tin la curent .Astept orice idee , sfat de la voi.
Va sarut si numai bine.
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"