Relatii la servici?
Raspunsuri - Pagina 14
daniela_daneza spune:
pt cele care vad si dincolo de randuri si sunt cu picioarele pe pamant , si m-au simtit ca desi am fluturi in stomac sunt cat se poate de realista!
BIANCA, .
ADIVIO, MERSI DE TOATE INCURAJARILE!
AURAS, poate ai dreptate , sa nu va las numai din cauza unor carcotasi.
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Daisy spune:
Dani,
Revino cu amanunte de ultima ora. Eu chiar astept cu sufletul la gura povestea zilei:)
Intru pe topicul tau chiar si de2 ori pe zi sa nu pierd cumvamarele eveniment.
Deci, nu te supara, poate ca sunt printre noi si indivizi care nu considera acest topic de importanta vitala dar atata timp cat pentru tine este si ai si prieteni care sa te asculte si care sa doreasca sa te asculte povestind, povesteste!
Si in plus daca nu te intereseaza un anumit subiect de ce pierzi tipul cu el???
Dani, tine-ne la curent cu fiece miscare a boss-ului:))
Cea care spera
Claudya spune:
Dana,nu ne lasa asa in ceatza.Asteptam un happy end,sa ne bucuram si noi odata cu tine.Vine ziua ta si atat ai povestit despre asta,incat chiar asteptam sa ne spui cum a va fi.Ce faci?Ne-ai sedus si ne abandonezi?
Lasa gurile rele...ca,da,e asa de banal sa te indragostesti si sa iubesti sincer,incat majoritatea nici nu o mai fac in ziua de azi si trec direct la fapte.Mda...e chiar plictisitor sa fii indragostit...ce sa zic?
Dana,un sincer LA MULTI ANI si fie ca ziua ta sa te gaseasca fericita si sa -ti aduca o surpriza care sa te faca si mai fericita!
Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000
adrienne12 spune:
Danutzo, nu mi se pare ca cineva aici pe forum s-a amuzat de tine si de situatia ta. Sintem alturi de tine. daca te-a deranjat exemplul meu personal sa stii ca l-am postat ca sa-ti atrag atentia ca din situatia ta se poate iesi in 2 feluri: cu happy end, asa cum iti doreste toata lumea, sau fara happy end in care caz e groanzic. E mai groaznic decit ar fi in mod obisnuit pt. ca in acest caz vei veni in fiecare zi la servici si vei trai cu cutitul in rana. SAu vei fi nevoita sa iti schimbi serviciul. Fii constienta la ambele posibilitati si daca e ultima fa-o in asa fel incit sa-ti fie cit mai putin rau, desi nu stiu cum sa-ti spun asat... Noi speram sa fie bine si iti tin pumnii ca de ziua ta sa se intimple ceva miraculos, o invitatie la dinner sau macar o cafea. Doar voi doi. Ei, ce zici?
monik25me spune:
pentru Dana: este foarte interesanta situatia ta si, sincera sa fiu, am citit cap-coada tot ce se intampla in viata ta...te invidiez pentru fluturasi si te invidiez pentru ca stii sa traiesti cu dorinta...iti urez mult succes si astept cu nerabdar econtinuarea povestii de amor....
Giova spune:
si eu astept in continuare povestea ta. chiar daca nu am scris nimic, in fiecare zi ma tin la curent cu ce se mai intampla.
astept cu nerabdare sa vad ce se mai intampla si sper din tot sufletul sa se incheie cu un happy end.
pupici si week-end placut.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
adivio spune:
adrienne12, din pacate motivul supararii Danei, a disparut subit, adica si-a sters postarea fara sa dea nici o explicatie. De aceea, raspunsurile Danei si ale noastre par fara logica. Eu sper ca Dana sa nu ne uite si sa impartaseasca cu noi si finalul povestii, care presimt ca este cu happy-end. Dana, suntem aici, alaturi de tine.
Adivio&Ioana-nazdravana
daniela_daneza spune:
Nu am sters nimik.Am sa va tin la curent cu evenimentele .
Sunt pregatita mult mai mult pt. cea de a doua varianta ,decat pt. prima.Chiar daca va fi prima varianta , si s-ar putea sa fie asa, eu am sa cred ca e o gluma, ca nu mi se poate intampla asa ceva mie...
Ieri am fost imbracata in rosu, a intrat in birou sa ii dea ceva unui coleg, s-a uitat asa la mine, eu eram pe scaun el in picioare si a zis "scufita rosie" la care m-am uitat in sus la el si am zis"cine e lupul?'....la care a ras strengareste.....
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
conchita spune:
Dana, doamne ce ma emotioneaza povestea ta. am citit-o ieri cu nodul in gat, cum zic si fetele ai asa un dar de a transmite fluturasii si chiar ca e ca intre prietene, cand analizam fiecare gest, ce-a zis, cum a zis, ce-o insemna aia, ma place, nu ma place, ce ma fac, cu ce ma-mbrac, toate incertitudinile alea de inceput. cel mai misto topic posibil e asta al tau. nu ne abandona, ca ne-am reindragostit si noi, pe langa tine. si iti zic eu ca incepe sa se lege, pentru ca iti raspunde la ghidusii. daca nu te-ar fi placut, ar fi raspuns ca sef, nu ca barbat.