Mamici de martie-aprilie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 3
oanamc spune:
Clio, sa stii ca eu am urmat reteta ta impotriva constipatiei si...
.... a functionat de minune!Eu sufar de constipatie cronica de cand ma stiu; pot sa mananc prune si sa beau apa, sau rosii cu lapte sau orice alte combinatii care ar exila la baie orice om normal pentru cel putin doua zile.La mine nu au efect!
Oricum, m-ai salvat, multumesc inca o data!
teodora racz spune:
Fetelor treceti-ma si pe mine cu DNP 26 aprilie;se pare ca va fi fetita!Pe langa celelalte dureri de burta nu va doare si spatele?Cateodata ma doare rau de tot!Dar rabda baba la frumusete desi nu are decat 26 sapt.Voi cand ati inceput sa va faceti bagajul de spital si cand ati inceput sa decorati camera copilului?
Teodora si
26 sapt.
andrruzza spune:

Azi am fost la control. Bebe zice ecografistul ca e dezvoltat de 33 de saptamani, desi are doar 31 de la UM, nu s-a intors si dr. crede ca nici nu se va intoarce. Deja e hotarat, cezariana. Probabil va fi in prima saptamana a lunii martie, la 37 de saptamani. Sper sa ajungem acolo, sa mai creasca
nitzel, sper sa aiba 3 kg. Fac eco morfologica la Iosup la 35 de saptamani ...sa vedem!
Aaaa, pe baietzel il va chema si Andrei..sa fie si un nume sfant...![]()
Costina &
Rares din burtica (31,2 saptamani)
DPN 20 martie
Dr.Puia, Giulesti
_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"
daniela77 spune:
Noi nu ne-am apucat nici de decoratul camerei si nici de bagajul pentru spital.. tare-mi-e ca o sa ajung in preziua nasterii si nu voi avea nimic pregatit..
O sa ma ia cum il lua pe Basescu iarna prin surpindere.. asa sunt eu, las totul pe ultima suta de metri, tot spun mai am timp.. mai e o gramada (6 saptamani) ![]()
Daniela DPN 10 MARTIE 2005
adela20 spune:
Buna, burtici!
Azi am primit si eu rezultatul de la amniocenteza. Totul e OK, e 46, XX deci presentimentele mele ca e fetita s-au adeverit! Oricum, stiam ca e fetita de la ultima echo pe care am facut-o la 22 de saptamani si cand doctorul m-a speriat zdravan zicandu-mi ca a vazut nu stiu ce la rinichii bebitei, drept pentru care m-a sfatuit sa fac amniocenteza. Slava domnului ca totul e bine.
Maine ma duc din nou sa fac o programare pentru echo. Si eu am dureri in partea stanga jos, medicul nu s-a alarmat si mi-a recomandat sa ma intind in pat cand apar. Adevarul e ca de obicei apar dupa ce stau mai mult in picioare. Cel mai rau insa e cu durerile de spate. Uneori simt ca nu ma mai pot misca, sunt dureri asemanatoare cu cele de la sciatica. Nu am avut eu sciatica, dar asa intuiesc ca sunt. Si inca ceva. Buricul mi-a "iesit" in afara si cand sunt obosita ma doare si zona ombilicului. Voi aveti asa ceva? Eu sunt ingrijorata pentru ca la prima sarcina nu am avut nici un simtom neplacut. Ba chiar am fost o plimbareata si am facut drumul Grecia-Romania de vreo 5 ori. Acum nu m-as mai incumeta sa plec nicaieri, nici macar pe distante mai scurte ca obosesc imediat. Nici sotului meu nu am curajul sa-i spun ca el se panicheaza imediat, nici la servici nu ar mai pleca cand auide ca am o durere cat de mica. Noroc ca exista site-ul asta si ne mai putem vaicari!
Toate cele bune,
Adela
si Thomas 
oanamc spune:
Adela, si eu am probleme cu spatele si buricul meu mai are un pic si "da pe-afara".Am crezut ca numai sotul meu e panicat, dar ma bucur sa constat ca nu sunt singura.De fapt, ma bucur ca se ingrijoreaza pentru ca asa imi dau seama ca ii pasa.In a doua luna de sarcina nu ma mai lasa sa dorm pe burta......."ca sa nu strivesc copilul!" E un dulce, nu-i asa?
Am o intrebare
:pana in ce saptamana putem face
???
cenia spune:
Buna fetelor! Sper sa va simtiti mai bine, desi nici eu nu ma pot lauda ca am un bebe(baiat) linistit! Atita mai da din picioare si ma doare foarte tare in partea dreapta. Fac un masaj lejer si ma intind. Nu functioneaza intotdeauna, dar uneori ma linisteste. Cica sa nu mai beau cafea, dar mi-e pofta!!!! Si eu ma surprind dimineata ca ma intind si apoi simt cum imi plesnesc muschii!Prea tirziu pentru regrete! Trebuie sa fim foarte active, pentru ca nasterea sa decurga normal! De saptamina viitoare incep cursurile de Educatie pt nastere Lamaze (asta se intimpla in Iasi), am vorbit cu d-na doctor si abia astept!
!!!Cu dragostea, am citit ca poti face pina in luna 8 si ca in ultima luna nu e recomandat! decit in cazuri "speciale" cind intirzie sa apara copilul si sperma ar contine o substanta care declanseaza nasterea! Cele care au iminenta de avort se recomanda sa o lase mai moale! La mine, la primul control, doctorita ne-a condus la usa si striga tare de tot astfel incit sa auda si cele 15 femei care asteptau la rind(la Policlinica 1): "Atentie cind faceti dragoste, fara cascadorii, fara extreme, stati mai linistiti!!!" Deja sotul meu nu stia pe unde sa fuga!
Cenia si David 25 spre 26 saptamini 
coral spune:
Asteptam vesti bune de al Lorelai.
Si la mine buricul o ia la inaintare, dar inca nu a ajuns sa-mi depaseasca nivelul burticii. Care se mai confrunta cu scurgeri ale sinilor? La mine curg aproape in fiecare zi si am ajuns sa-mi fie teama ca e semn de nastere. Uite asa fandaxia e gata 

Noua ni s-a spus ca
interzis e numai cu 6 saptamini inainte de termen, adica incepind cu saptamina 34 si pentru cine se incumeta dupa 34sapt, numai cu protectie si lubrifiant pe baza de apa
, bine ca mama nu citeste pe aici...
There is a difference between knowing the path and walking the path.
clio spune:
Salutari, fetelor!La mine s-au intetit astazi durerile si in plus s-au mai mutat si pe partea stanga...Am fost ingrozita, mi-am sunat doctorul.Mi-a zis sa iau NO SPA daca nu mai pot si nu mai pot...N-am luat inca, nu stiu ce sa fac, durerile persista...Lamuriti-ma si pe mine...sunt contractii sau ce naiba sunt?!
Nicoleta si bebelusa +28