Mamici de martie-aprilie 2005 (11)
Listuta cu 
Martie
Pomeanm DPN 3 martie 2005
AdaBB DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de 
Mariad DPN 4 martie 2005
Mali DPN 6 martie 2003
Sasuke DPN 7 martie 2005
Cameron DPN 7 martie 2005viitoare mamica de
Erin Stefan
Salimoni DPN inceputul lui martie
Ninocikap DPN inceputul lui martie viitoare mamica de 
Ana71 DPN 8 martie 2005, viitoare mamica de 
Claudia_2803 DPN 9 martie 2005, viitoare mamica de
Melissa Ioana
Betilina DPN 10 martie 2005 viitoare mamica de 
Daniela77 DPN 10 martie 2005viitoare mamica de 
Saphir DPN 12 martie 2005viitoare mamica de 
Anca Micaela DPN 13 martie 2005viitoare mamica de 
Sofronica DPN 13 martie 2005
Codri DPN 15 martie 2005
Mary-Jane DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de 
Erix DPN 16 martie 2005viitoare mamica de 
Cristina Iuliana DPN 16 martie 2005
Oanaanast DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de 
Infofun DPN 18 martie 2005
Giovana DPN 19 martie 2005
Lorelai DPN 21 martie 2005viitoare mamica de 

An-k DPN 21 martie 2005viitoare mamica de
Bianca Ecaterina
Adiveroig DPN 22 martie 2005
Andruzza DPN 23 martie 2005viitoare mamica de
Rares
Ani si Stefi DPN 25 martie 2005
Elibui DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de
Alice, dr. Moisa Marcel
Smmiha DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de
David Andrei
Geneviere DPN 26 martie 2005
Raluk DPN 28 martie 2005,viitoare mamica de 
Mariab DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de
Catalin Razvan
Janib DPN 27-30 martie 2005
Nika DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de 
Cristinacostinescu DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de 
Aprilie
Giliutza DPN 2 aprilie 2005, viitoare mamica de
Adinuta
Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Hiroral DPN 2 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Marlen DPN 3 aprilie 2005
Gabrianah DPN 4 aprilie 2005
Kathywsha DPN 4 aprilie 2005 viitoare mamica de
David Oji
AdelaP DPN 9 aprilie 2005 viitoare mamica de 
Geta Sava DPN 10 aprilie 2005 viitoare mamica de 
Coral DPN 12 aprilie 2005
GabiG DPN 12 aprilie 2005 viitoare mamica de 
Cenia DPN 12 aprilie 2005 viitoare mamica de
David
Talacami DPN 14 aprilie 2005
Gegea DPN 14 aprilie 2005
Gabrielaveres DPN 14 aprilie 2005 viitoare mamica de
Tomas Daniel
Dialori DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Clio DPN 16 aprilie 2005 viitoare mamica de
, Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Merry Marry DPN 16 aprilie 2005
Simonnete DPN 18 aprilie 2005viitoare mamica de 
Rrox3 DPN 18aprilie 2005
Adela20 DPN 20 aprilie2005, viitoare mamica de 
Miska DPN 25 aprilie 2005
Crangutalil DPN 26 aprilie 2005
Sibip DPN 21-27 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Adrianafedorca DPN 29 aprilie 2005 viitoare mamica de 
Ligia13 DPN 30 aprilie 2005viitoare mamica de 
Kemelina viitoare mamica de aprilie
Rianna viitoare mamica de aprilie
Tuchi viitoare mamica de aprilie
Clara turza viitoare mamica de 
Jenii viitoare mamica de 
Oanamc viitoare mamica de
, Letitia Medeea
Ako viitoare mamica de 
Darian si Rares
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28552&whichpage=10" target="_blank">aici a inceput
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30044" target="_blank">partea aII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185" target="_blank">partea aIII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31933" target="_blank">partea aIV-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33200" target="_blank">partea aV-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34250" target="_blank">partea aVI-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35921" target="_blank">partea aVII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37026&whichpage=1" target="_blank">partea aVIII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38447" target="_blank">partea aIX-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39535&whichpage=1" target="_blank">partea aX-a
Irina,veve & croko
pozici
Raspunsuri
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Sunt prietena cu Lorelai si am intrat sa va dau vesti despre ea. In acest moment se afla la spital. A avut contractii si s-a prezentat la spital unde au oprit-o. Sa speram ca totul va fi bine si sa transmitem gandurile noastre bune mamei si fetitelor.
Va mai scriu imediat ce am noutati.
Iulia P.
coral spune:
quote:
Originally posted by Iulia P.
Buna fetelor,
Sunt prietena cu Lorelai si am intrat sa va dau vesti despre ea. In acest moment se afla la spital. A avut contractii si s-a prezentat la spital unde au oprit-o. Sa speram ca totul va fi bine si sa transmitem gandurile noastre bune mamei si fetitelor.
Va mai scriu imediat ce am noutati.
Iulia P.
Mult noroc mamicii si celor 2 bucurii, ne rugam pentru voi, totul o sa fie bine.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
adrianafedorca spune:
suntem alaturi de Lorelai si ne rugam pentru ea si bebelinele ei sa fie bine si sanatoase
te rugam sa ne anunti daca mai afli ceva
Adriana si bebelinul 25+
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
Adela P spune:
Ops, acum observ ca am dat DPN-ul cu o luna intarziere, e de fapt 9 martie. Coral,sau cine se ocupa cu listuta rog daca poate schimba.
Lorelai multa sanatate, speram ca totul e ok cu tine si bebe.
Coral, esti la primul copil? Daca da, nu-ti fa prea mari probleme, sunt mult mai multe sanse sa ajungi la spital la timp decat invers. Si hei, in cel mai rau caz vei fi vedeta la TV.![]()
Eu la primul copil, am plecat spre spital (stau cam la juma' de ora) cand incepusem sa am contractii regulate si destul de dese, asta dupa cateva ore bune de monitorizat cu ceasul. Stiam ca daca ma duc prea devreme o sa ma trimita acasa. M-au masurat aia si intr-adevar sa ma trimita acasa ca nu-s dilatata deloc, sa mai astept. Aveam dureri mari deja la ora aia, si numa' sa nu le dau in cap de nervi. Am insistat eu sa raman si numai bine ca mi s-a rupt si apa dupa vreo ora, asa ca nu mai era chip sa ma trimita inapoi. In orice caz, dureaza..., asa ca nu-ti face probleme cu ajunsul.
In alta ordine de idei, voi ati facut vergeturi pana acum? Tot cu prima sarcina, ma tot minunam ca sarcina avansa insa nu vedeam semne de vergeturi ...asta pana in saptamana 36 cand m-au inundat dintr-o data si aproape zilnic ma observam cate una. Acum sunt in saptamana 33 si vad ca nu am inca semne proaspete, sunt curioasa daca va fi la fel si de data asta.
Adela http://community.webshots.com/user/adela23_1999
coral spune:
Adela, multam de incurajare. Sunt la primul bebe, al doilea e si el in planul cincinal. Abia la 37 saptamini imi taie cerclajul, pina atunci, la orice problema ajung la urgenta.
Eu mi-am luat pentru vergeturi si ma dau cind imi amintesc o crema cu unt de cacao si nelipsita crema de galbenele, am o amica ce o recomanda in toate situatiile
. Predispozitia la vergeturi am citit pe undeva se mosteneste, eu ma intreb daca seman perfect cu tatal meu se mai ia in considerare?
Adela, am si eu o intrebare dupa eco morfologica de la 20-22 saptamini, cind ai mai facut cealalta ecografie?
Fetelor, aveti idee unde as putea gasi cutiuta muzicala 3?
Eu le am pe celelalte, ceva cintecele si povesti, dar tot string.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
an-k spune:
Lorelai multa sanatyate tie si bebelinelor, noi ar fi trebuit sa nastem in aceeasi zi, dar nu-i nimic vei vedea cum totul va fii bine, eu va urez la toate trei sanatate multa si Dumnezeu sa fie cu voi si sa va ocroteasca
ps: cum am mai spus mama mea la varsta sarcinii noastre era bb afara, si e bine sanatoasa
anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA
clio spune:
Fetelor, am niste dureri insuportabile in partea dreapta, undeva jos!De astazi dimineata!Chiar nu stiu ce sa mai fac!!!! a patit vreo una dintre voi asa ceva?!
Clio
rrox3 spune:
Lorelai iti tinem pumnii! Numai bine si tie si fetitelor si multi 
Daniela77 multumesc pentru linkuri, nu le cerusem eu, dar si eu le cautasem fara succes.
Veve te rog pune-mi si mie un carucior roz, voi avea inca o fetita 
In legatura cu vergeturile, mie mi-au aparut o gramada la prima sarcina incepand cu luna a 6-a, acum vad ca nu-i nici una noua. Eu folosesc crema antivergeturi de la Avon. Sper sa fie buna.
Dureri am si eu cu gramada, in functie de unde sta bebe si unde imi trage suturi. Ieri m-a durut groaznic pe partea dreapta, langa coaste, imi dadea de zor in ficat. Astazi, din fericire, s-a mutat pe partea cealalta. Si pe mine ma doare burta daca stau mai mult in picioare, cred ma ca doare musculatura care nu-i obisnuita sa sustina asemenea burtoi. Am o burta care arata cam cu o luna mai mare decat e defapt. Poate si fiindca e a 2-a sarcina, nu stiu. Pentru spate am si eu program de masaj seara si e foarte bine ![]()
Va
pe toate!
Roxana, Mariuca (5 ani si jumatate) si bebe din burtica s. 26+
adrianafedorca spune:
eu clio , si pe mine ma doare in partea dreapta, cand merg mai mult pe jos daca stau in pat pe partea dreaptamai mult, abia ma ridic din pat, parca am crize de apendicita, dar nu mai am apendicita, eu credca sunt normale toate durerile astea, se pregateste corpul pentru nastere, dar mi se pare cam devreme ca eu mai am pana pe 30 aprilie , abia astept sa merg la doctor miercuri sa aflu ce e cu durerile astea ca abia mai merg, stau si ma gandesc ca daca acum e asa si sunt in saptamana 25 cum o fi pe la 35-40 de saptamani?
faza mai nasoala e ca sunt din ce in ce mai constipata si ma balonez si ma simt tare nasol, parca nici supozitoarele nu-si mai fac efectul...offfffff
pupici
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza