Bebelusi de martie-aprilie 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

La multi ani Andrei Alexandru si Laur Andrei sa fiti mari si sanatosi

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Hai ca tot eu sunt,va cer si voua ajutorul am ramas fara dadaca.A plecat ca nu ii ajungeau banii ,deocamdata eu nu puteam sa o platesc decat la lumatate de norma,asa ca daca stiti pe cineva care doreste sa aibe grija de o fetita scumpica in Tineretului cu jumatate de va rog dati de stire urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

In sfarsit! Mai aveam putin si strangeam pe cineva de gat! La mine n-a mers DC azi! DELOC!

Vad ca va aduceti aminte de vremurile cu burtici mari. Sotul ma intreba cand veneam de la control: Cate Kg? si eu spuneam botoasa si cu buzunarele pline de bomboane 70-75-83, iar el ma consola: Ei lasa piti ca iubirea mea dureaza pana la 100kg, apoi vedem noi incotro o luam.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

LA MULTI ANI CROKODILUSH SCUMP
sa fii sanatos,vesel si voinic
si sa ajungi bancher pe Wall Street

(na ca-s si poeta)

LA MULTI ANI ANDREI ALEXANDRU!!!

Sa cresti mare,sanatos ,vesel si sa-i asculti pe parinti!!

Oana,ce vremuri...chiar ,tu ai nascut cam in acelasi timp cu mine,oare ne-o gasi veve in arhiva?
Laura,eu sint somnambula,azi-noapte nu a mers DC ul deloc..cred ca acum l-au reparat!

Elena si Amelie

Mergi la inceput

Ar fi nemaipomenit sa ne amintim si noi de vremurile bune...cateodata mai ca as ramane iar insarcinata sa am iar sentimentul ca fac ceva deosebit in viata ,ca am o minune in burtica..apoi ma trezesc

Mergi la inceput

Cum ai ajuns la arhiva, Claudia?
Adica, vreau si eu sa caut subiecte de pe vremea aceea si nu stiu cum sa fac.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LauraFlo

Cum ai ajuns la arhiva, Claudia?
Adica, vreau si eu sa caut subiecte de pe vremea aceea si nu stiu cum sa fac.

Laura,Claudica vad ca nu e prin zona asa ca-ti raspund eu.Cind dai pe pagina cu toate listele de discutii ,in dreptul la "Clubul scutecelor",in dreapta ,in marginea paginii,e o mapa pe care e un A,de la arhiva.Acolo sint mesajele arhivate,acum caut ai eu!

Elena si Amelie

Mergi la inceput

Multumesc mult Elena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

hahahahahah, Rayuele, vad ca e plecat in excrusie Uitasi ca inainte ne intalneam la "Femina intim", si ca doar mai tarziu ne-au mutat la "clubul scutecelor"???
Si ce zici tu de amintiri?? Pai eu n-am sa uit cat traiesc eu noptile alea bestiale petrecute in fata calculatorului, vorbind cu voi...Doamne ce bine a fost atunci...mai ti minte cum dadeam startu si toate mergeam odata la WC?? Mama ce misto a fost ...mai vreau

Laura, deci, mergi la Cautare, vazi ca gasesti in stanga, pui "Mamici martie aprilie 2004" si musai in loc de Entire Mesage sa alegi Subject Only si sa bifezi Archived Posts si gata...ai sa gasesti cateva din subiecte, nu toate din pacate

Sa stiti ca nici la mine n-a mers DC inca de azi noapte, tare trista am mai fost!!

Claudia si Raul
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Clau ,m-am ramolit ma,nu uita ca-s batrina!
Dar ai gasit si continuarea?Ca am vazut ca se opreste cam pe 8 aprilie..io nu nascusem inca

Elena si Amelie

Mergi la inceput