Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 2
Grate spune:
Acris, prunele uscate sunt bune asa cum a zis Dana inmuiate de cu seara, scos simbure si date prin blender (facut sos).La noi este in vinzare sos de prune uscate pt. bebei, care are efect in juma de ora maximum. Succes!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
danaA spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi: Ana Maria, Dominic si Alina
la multi ani sarbatoritilor de ieri: Rebeca, Thomas, Maria si Vlad ( Diana sa-ti traiasca!!)
Diana, hai sa te intreb ceva de regimul tau echilibrat pe care il faci. Ai o regula de cate ori mananci pe zi? Si ai ceva restrictii? ca in mare am priceput despre ce e vorba . tare as da si eu kg-mele in plus.
Nally, ma bucur ca flacaul tau e OK. sanatate multa in
continuare!!!
Mona, am vazut pozele. O incantare ca de obicei.
Noua ne-a mai iesit un coltisor de dinte--al doilea. Noptile sunt la fel de agitate si pline cu surprize. Nu se stie cum vom dormi in noaptea ce urmeaza.
danaA spune:
Diana, m-am uitat peste poze. Vladut e un DUUUUULCE!!! Chiar ca pareti o familie fericita si bunicii par topiti dupa nepotelul lor.
Sa va traiasca si sa va bucurati de el!!!
acris spune:
'Neata dragele mele !
Multumesc pt. sfaturi. O sa iau prune uscate.
Aseara i-am dat putin cozonac cu lapte si imediat i-a facut iesire.
In sfarsit (sper) s-a potolit si fata mea. A inceput sa doarma f. bine noaptea si uite asa ma odihnesc si eu...ca de, ma duc la servici.
Va pupic pe toti si LA MULTI ANI sarbatoritilor !!!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
mephala30 spune:
La multi ani, Cristina Veronica! Ohaulica, sa-ti traiasca fata si sa-ti aduca numai bucurii!
Grate, bine ai facut ca ai inceput dieta. Un mic secret: nu te cantari decat dupa ce ai incheiat o saptamana, dimineata, pe stomacul gol. In mod normal, dupa o saptamana de dieta ar trebui sa dai jos 2 kg., poate chiar mai bine. Spor in continuare si nu te lasa! Cartofi, fasole, orez nu e voie; seara, daca te loveste foamea poti consuma un iaurt, ori un fruct, ori un colt de paine graham. Eu prefer grahamul.
Nally, ma bucur sa aud ca Sebi e bine!
Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin
acris spune:
Grate, spune-mi te rog ce marca este acel sos de prune, poate se gaseste si in Romania.
Cristina & Amalia (20.04.2004)
DianaR spune:
Dana, restrictii nu am prea multe, adica: dulciuri de loc, fainoase de loc, paine maxim 3 felii de paine Graham pe zi, evit cartofii prajiti, piureul de cartofi, slanina, cat mai putina smantana (o lingurita in ciorba si atat), in loc de unt sau margarina folosesc o crema de unt care are doar 30% grasime. In fine astea sunt amanunte si nu canteresc asa mult.
Oua e voie ca la orice regim normal 3 pe saptamana, lapte cat cuprinde, iaurt, fructe, legume, salate (daca ai rabdare sa-ti faci seara salata verde cu un ou, un pic de sunca, rosii, ceapa, branza sarata, o lingurita de ulei, otet si sare e foarte buna si nu are multe calorii, plus ca poti manca putin paine la ea ca umfla stomacul si te satura.
Bine ar fi sa mananci cel mai tarziu la 7 seara eu nu reusesc, probabil ca rezultatele ar fi mai bune.
Fara sucuri din comert, ceaiuri indulcite, cel mai bine apa sau lapte ca lichide.
Cel mai improtant este sa nu mananci mult la o masa, adica sa simti ca pocnesti, cand foamea a disparut, chiar daca ai mai manca, opreste-te. La pranz e importanta supa sau ciorba ca te umfla si nu mananci atata felul 2, seara cana mare cu lapte face acelasi lucru. Daca ti-e foame peste zi, un iaurt sau fructe ai voie oricand. Nu am restrictii la ore.
Felicitari pentru Stefan-iepuras pogonas!
Nally, ma bucur ca Sebi e bine!
Carmen, Grate, Dana, multumesc pentru aprecieri
De doua zile fiu-miu doarme noaptea. Se culca pe la 11 (asta e n-am cei face, mai devreme nu vrea) si se scoala abia la 6 dimineata. Azi chiar imi doream sa se scoale ca ma dureau sanii. Nici acum nu mi i-a golit calumea... In schimb manca bine piure si cereale cu iaurt, chair si fructele cu biscuite. Inca nici un semn de dintisor.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
Bebe Beca spune:
La multi ani, Cristina Veronica! Sa fii sanatoasa si frumoasa!
Noi suntem tare suparati pentru ca Rebecutza a racit... Nu mai poate sa respire cum trebuie, din cauza asta nu prea poate manca. Acum am convinso sa pape putin a supa de pui cu legume pasate si putin piept de pui pasat si el ( eu ma ospatez acum cu restul de carne din supa...). Febra nu a facut si este destul de vioaie. Singurele probleme sunt nasul si gatul. Nici nu stiu daca sa chem pediatrul sau nu. I-am dat o lingurita de Panadol pe la ora 7. Daca se inrautatesc lucrurile o sa sunam pe dna doctor, sa vedem ce spune.
Acris iti multumesc pentru prospectul Baby Drink. Ii luasem deja ceai de fenicul de la Milupa. Oricum, burtica se pare ca nu o mai necajeste.
Am pus si poze noi!
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
DianaR spune:
La multi ani Cristina Veronica! Ohaulica pe unde umblii?
Grate, Carmen succes in lupta cu kilogramele!
Ioana, pupici Rebecai sa-i treca raceala!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
mephala30 spune:
Ioana, scumpa tare Rebeca, si asa e de ochioasa! sa-i treaca raceala.
Ma scuzi ca te intreb, dar sunt tare curioasa: unghiile sunt naturale? Asa-mi par...si cum reusesti sa ai grija de ele?
Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin