Viteza melcului
Nu pot pricepe de ce am o asemenea viteza mica pe acest site........
stau cate 3-4 minute sa mi se deschida o pagina....
ca sa nu mai vorbesc de faptul ca chatul are imagine intermitenta si
cateodata e cu susu-n jos!
Precizez ca aceste probleme le intampin numai pe acest site......
eu am internet prin cablu(astral) si stau in Bucuresti.
Din internet-cafe de la Buzau nici macar nu se deschide site-ul!
Irina si Sofia cea jucausa din burtica
Raspunsuri
admin spune:
Explicatia este simpla: atacuri DoS.
Din pacate in acest moment nu putem decat sa ne permitem o varianta software de detectare a persoanelor si sa depunem plangeri la providerii lor de internet. Am inceput aceasta procedura si o sa vedem daca da rezultate...
Speram ca in curand sa mai avem bani de ceva investitii si lucrurile sa se mai rezolve. Pana atunci va rog sa mai aveti ceva rabdare.
Florin
claudiap spune:
sunt zile si zile si momemnte si momemte!
Eu iti zic sincer cand vad ca merge ca melul il inchid si intru peste o ora, ca altefl ma apuca nervii sa stau o suta de ani sa se deschida!
Lia spune:
Si la mine,admin...momente si momente.In ultimele zile de cele mai multe ori a fost OK...din cand in cand se misca cumplit de lent.
Ar mai fi un lucru.Uneori cand accesez site-ul,apare intai mesaj de eroare( error 500) de la Microsoft,dau clic pe linkul existent in pagina respectiva(desprecopii.com) si prima pagina a site-ului se deschide.
Lia&Andrew
Bettina spune:
La mine sta cam asa: ziua merge fffffffffff greu, daca incerc sa postez, atunci cand apas butonul "vizualizeaza" se blocheaza si asa am renuntat sa mai postez peste zi. Seara merge mai bine........dar nu pot spune SUPER....au fost si vremuri mai bune!
Oricum e acceptabil!
Numai bine, Madi&Antonia
n/a spune:
Si la mine merge aiurea de tot de la un timp incoa ... vi-am trimis si un email cu erorile care-mi apar ... chestia e ca are momente cind merge precum "argintul viu", dar de multe ori se blocheaza, daca scriu un mesaj si dau "vizualizare" se blocheaza, chatul e catastrofa, paginile se incarca cu eroare, cel mai bine am observat ca merge dupaamiaza la mine (noaptea tirziu-spre dimineata in RO)... am inteles ca si 'hakerii' au contributia lor la incetinirea siteului, da' ce au cu noi?
Lia spune:
Azi la mine a aparut cand "DSN error",cand "error 500",iar dupa ce am reusit sa gasesc un link,pentru fiecare pagina deschisa a trebuit sa astept cel putin cate 5 minute.Ce se intampla cu site-ul,admin?
Lia&Andrew
korinna spune:
Pt ADMIN
Nici la mine nu merge
Parerea mea e urmatoarea:faceti reclamatii la providerul vostru sa observe cine va ataca si apoi la providerul lor.Normal ar tb ca aia sa le taie accesul la net pt cateva zile ca sa-i potoleasca.Daca nu sunt pasibili de dat in judecata,dar daca nu mai au net nu au ce face
Va zic asta pt ca eu lucrez la un provider de net:astral telecom,la comercial si stiu f bine cum vine asta
Bafta si faceti ceva ca e pacat de site-ul asta ce amploare a luat si se duce de rapa,intra fetele pe reclama...e tare pacat
KORINA