Supa de varza si Biomed

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liberta spune:

fetelor dragi,
ma bucur sa citesc ca nu sunt singura care a decurs la acest mijloc de slabire: minunata, aburinda, plina de vitamine si saraca in grasimi, super-colorata si satioasa, prezenta la orice ora din zi acolo, in frigider normal si mai putin pe masa (tot mai rar spre sfarsit)ta-tam, ta-tam suuupa de varzaaa!
nici nu stiu ce m-a apucat sa fac din nou aceasta cura, poate pt ca deja nu mai aveam chef de mine asa cum eram, naiba stie, poate sarbatorile care au pus bineinteles capac la toate, in fine am fiert o oala si da-i mai departe: prima zi fructe, a doua zi... a treia zi...asa cum stim, cert este ca am slabit 3kg.
nici nu m-am asteptat sa slabesc mai mult, pt ca stiam ca dupa aceea incepe adevarata lupta si-anume mentinerea greutatii castigate cum v-am spus.
culmea este ca am reusit mai departe si am mai slabit 2kg, bineinteles am avut f mare grija ce si cum mananc.
nu am incercat multe diete la viata mea-nu m-a preocupat ideea niciodata. mi-am spus intotdeauna ca sportul rezolva aceasta problema, dar uite ca iarna nu poti face mereu sport, iar apoi mai sant si alti factori care duc la ingrasare pot spune asta cu inima deschisa.
stressul, grijile, gandurile, deprinderile false de alimentare, nu stiu dar si de la o anumita varsta parca trupul isi face de cap.
si apoi e si bine cand te intalnesti sambetele cu prietenii si mai gatesti ceva bun si mai gusti un paharel, nu-i asa?
toate astea se aduna undeva, se infiltreaza incetul cu incetul si te trezesti intr-o buna zi ca nu e ok si ca trebuie sa faci ceva. si-atunci incepe eternul "de maine" nu azi, nu, clar ca nu azi pt ca azi mai am asta de facut si nu pot asa de-odata sa schimb totul, nu? mai bine maine, si tot asa.
dar sata stiti si voi foarte bine, sa nu pierd firul, ei ce fac eu acum? nu sunt deloc slaba, ma simt doar mai bine atata tot, mai energica si parca mai libera, nu ca si cum as fi avut o mare realizare. deloc. ma simt doar mai bine.
chestia asta cu supa nu e ceva daunator. categoric. eu cred ca are de-a face cu un fel de dezintoxicare a organismului. si asta face bine. de aceea dupa cura trebuie mancat pe cat posibil asemanator: multe legume si fructe proaspete. eu parca le simt si mai bine gustul acum si ma bucur cand pot sa rontai la lucru un morcov sau o gulie decat sa mananc din frust un bounty.
cam asa fetelor, dati bataie mai departe, eu incerc sa nu ma mai ingras. atata tot!

va pusicesc cu drag

liberta cea cu nasul inghetat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Bun venit printre noi, LIberta! Spor la slabit si curaj!

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hena spune:

quote:
Originally posted by Liberta
.... nu stiu dar si de la o anumita varsta parca trupul isi face de cap.

Hena si BB Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hena spune:

quote:
Originally posted by Liberta
.... nu stiu dar si de la o anumita varsta parca trupul isi face de cap.

Bun venit ,Liberta!!!
....si scuze....
Doream sa spun ca subscriu!

Numa bine!!!

Hena si BB Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
Mamica dulce, acum vad, spui 15Kg, ai dat jos 15 Kg??? Pai, ce mai, esti o adevarata campioana!!!
Si eu tot 15 Kg trebuie sa dau jos ca sa ajung la greutatea de dinainte de .

wow..nu ma asteptam ca reteta mea sa fie atat de..receptata
Cert e ca de luni pana azi la pranz (ca nu am rezistat si m-am cantarit) am dat jos fix un kil jumate,FARA sa sufar..decat de pohta si de arsita dupa o berica si o litra de cola

Pai da..am dat eu jos anul trecut,din martie pana in octombrie atata puhoi de kile...dar am mancat si baut bere ca porcu' si am pus 4 la loc..
si mai am de munca..mult si bine:
inainte de bebe aveam cam 67kg(la aproape 1,80 ,anul trecut inainte de cura bateam suta si azi am 84,2
Pana la vara e musai sa fiu undeva intre 70 si 75

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta spune:

Fetele, buna, vreau si eu sa incep cura cu ciorba de varza,pentru ca acum vreo 4 ani am tinut-o si am slabit 4 kg intr-o saptamana.
Cred ca ma mobilizez si o s-o incep si eu de marti.
O intrebare am, ca nu mai stiu, daca ti-e foame dupa ora 18, e permis sa bei ciorbita sau nu?

Merci de raspuns, Ancuta

Mergi la inceput

Da, Ancuta, poti sa papi ciorbica dupa ora 18 pentru ca este complet lipsita de calorii. Ba o prietena inca imi spunea ca ar avea "calorii negative" si ca de-aia cu cat papi mai multa cu atat slabesti mai mult.

Succes la dat kile jos!

Dana si bb Matei

Mergi la inceput

Mai fetelor, eu ma predau! Nu mai pot sa inghit nici macar o inghititura de ciorba de varza! Nu e rea dar nu mai pot!
Mamico dulce, cred ca trec la cura ta! Mi se pare mai omeneasca si mai putin anemianta! Ma tenteaza si Montignac-ul dar mi se pare cam complicat si tre' curaj sa ma bag... Ufff!!!! Vreau sa slabesc si nu pot!!! Adica nu pot cat vreu eu!!! Cred ca am nevoie de o vrajitorie!

Dana si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Daca acriti ciorba cu lamaie(dupa ce s-a racit)o sa fie mai mancabila.Lamaia este si ea un aliment excelent pt.slabit!

puuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta spune:

Danateo, merci de raspuns. Trebuie sa ma mobilizez sa incep de luni. Eu de o saptamana am inceput sa fac si ceva sport, ma duc la sala si fac exercitii pe bicicleta, pe banda rulanta si cam atat deocamdata. Intr-o saptamna, din cauza ca am si tinut putin regim plus exercitiile, am dat jos 1.8 kg. Dar ce am dat jos e apa, ca grasime am o tona care "atarna" frumos pe burta, fund.hihihi.

Danateo, hai nu renunta, ca tocmai vroiam sa intru si eu in echipa. Pune putina lamaie cum a zis Livia.

Apropos, o prietena imi spunea sa nu ma apuc de acest regim, ca ma anemiez si nu voi face fata si la sala si la regim. Ce ziceti?

Ancuta

Mergi la inceput