Supa de varza si Biomed

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Cum sa fie varza, dulce sau poate fi si murata?
multam'
Zeeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Fetelor hai spuneti-mi si mie cum se face cu supa asta de varza... cat manaci, ce mananci si cu se prepara.
Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiz
Intru si eu in club!

Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Pai vezi ca mai sus era toata tehnologia! Se mananca cat mai multa. Cu cat mai mult, cu atat mai bine!

Uite sa stii ca si eu ma intrebam daca nu se poate si cu varza murata dar mama mi-a zis ca nu prea e bine sa mananci multa sare la cura asta, deci...

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput

Imi cer scuze, Annblu dar am sa te citez, ca sa nu zic plagiez, ca sa le lamurim inca o data pe fete cum sta treaba cu supa de varza. Am un singur lucru de adaugat: eu mai pun la supa o telina, cu tot cu frunze daca am si un cub de concentrat de supa. Toata afacerea asta se "gateste" cu 8 litri de apa!

Va pup!

Ciorba de varza se face dintr-o varza mare (2-3 kg) si vreo 4 cepe mari si 2 ardei grasi si 1 cutie de rosii in bulion, ingrediente care se fierb pana se inmoaie varza. Nu se adauga decat sare sau alte condimente, nu ulei sau altceva.
Din aceasta ciorba se mananca oricat, oricand, culmea e ca cu cat mananci mai multa, cu atat slabesti mai mult.
In prima zi: se mananca fructe, fara banane. Oricate, alaturi de ciorba de varza.
A2a zi: se mananca legume (spanac, altele cu frunze verzi) plus ciorba. Seara, un cartof copt cu unt.
A3a zi: se mananca fructe si legume, pe saturate, alaturi de ciorba.
A4a zi: se mananca maxim 3 banane si un litru de lapte degresat (0.1% grasime) plus ciorba.
A5a zi: se mananca maxim 500 grame carne de vita slaba fiarta sau gratar plus 4-5 rosii. si ciorba.
A6a zi: se mananca carne de vita si vegetale (nu cartofi). Plus ciorba.
A7a zi: orez si suc de fructe neindulcit plus ciorba.

In fiecare zi se beau 6-8 pahare de apa pentru a elimina toxinele din organism. In acest ritm se pot slabi 5-8 kg si se detoxifiaza organismul, mai ales ca aceasta dieta se poate tine oricat, oricand

Inca ceva, eu in ziua a patra am inlocuit laptele degresat cu iaurt degresat. Desi de obicei nu agreez deloc Danone, am luat din acela cu 0% grasimi!

Dana si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hena spune:

De maine incep si eu cura de slabire( vesnicul "de maine"), ca astazi nu mai am timp sa fac supa de varza. Totusi, de astazi incep sa alerg seara 45 - 60 minute. Pantalonii de slabit (anticelulitici), daca e vorba de cei cu neopren, am folosit inainte de sarcina si dau rezultate dar folositi in special in timpul exercitiilor fizice. Acum mi-am cumparat un costum din acela " sauna suit" pe care-l voi folosi la alergari. Am sa va tin la curent cu rezultatele.

Vointa si numai bine!!!

Hena si BB Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Ma intereseaza si pe mine costumul acela de la biomed. E bun de ceva sau ne dam banii degeaba?
Vroiam sa va intreb daca a folosit cineva Diomfibra si care sunt rezultatele.
Dar de bautul borsului dimineata pe stomacul gol?
PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Draga Dana, scuze ca n-am mai zis nimic, m-am apucat de un nou job (sunt consilier financiar la o firma de brokeraj si sunt super multumita, e ochestie super-avantajoasa) si pe deasupra am avut probleme cu netu', fi-miu a racit si nici eu nu ma simt prea bine. Dar, acum am intrat si am citit tot, ma bucur tare mult ca te-ai apucat de slabit (eu a trebuit sa renunt din cauza racelii, dar cum ma fac bine ma apuc din nou). Legumele nu conteaza cum le pregatesti, important e sa nu le pui grasime sau altceva. Deci, poti face salata, sau le fierbi la abur si le pui un pic de lamaie. Insa, sa-ti spun sincer, eu nu prea am apucat sa mananc legume ca am mancat ciorba si m-am saturat cuea, am preferat sa mananc ciorba de varza mai multa decat legume (eu nu prea ma impac cu ele).
Despre varza murata, nu e recomandata, ca intr-adevar contine multa sare si aia retine apa in organism. Cumparati vara dulce din Carrefour (acolo e 8.000 kg, la piata o iei cu 15.000) si puteti pune si telina si cub de vita (dana, uitasem eu sa zic de ele).
Ca sa nu va saturati de acelasi gust al supei, puteti adauga ori cimbru, ori dafin, ori alt condiment care ii schimba gustul. Merita, ca n-ai senzatia ca mananci tot la fel.
Si nu uitati !!!! Cura se vede ca rezultat la sfarsitul ei, adica tineti-o mai multe zile, de ex. 10 zile, nu o intrerupeti repede, ca n-are aceeasi eficienta. Dureaza pana se antreneaza in organism schimbarea si scaderea in greutate, cura asta nu e din aia care slabesti imediat. Cu cat tineti mai multe zile, continuu, cu atat e mai eficienta. Credeti-ma pe cuvant, am verificat !

la toata lumea !
Bafta la slabit, cum termin cu raceala revin si eu in club !

Ana

Mergi la inceput

Adica sa nu pap luni salata de boeuf???? Nici macar putina????

Dana si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hena spune:

Daca ma poate ajuta cineva, as avea nevoie de o lamurire cu privire la a doua zi din regimul de slabire. "Spanacul si altele cu frunze verzi" se prepara sub forma de salata ( cu otet, ulei ) sau se mananca asa pur si simplu?

Hena si BB Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

NU E VOIE GRASIME !!! Adica, nici ulei, nici altceva, nici carnea de pui sau de vita sa nu aiba pielite, grasime,etc.
Pentru legumele verzi, Hena foloseste mai bine lamaie, dar nu multa ca aia contine multa vit.C si iti va face senzatie de foame. Oricum, eu zic sa va axati pe ciorba de varza iar legumele, fructele sa le mancati ca diversificare, ca sa nu va plictisiti de atata varza.
Dana, fara slata de boeuf, ca iti garantez ca iti dai peste cap regimul. Aici e f important sa nu ADAUGI nimic, ca nu mai apre efectul ala care te ajuta sa folosesti pt energie din resursele suplimentare stocate in organism. Si de-aia dupa aceea zic fetele ca n-au slabit decat 2 kg, desi pe hartie scrie ca min. 5 kg scazi dupa o sapt.
Dana, nu te speria, ca nici eu nu m-am cantarit cand am inceput, dar pana la urma nu conteaza decat sa vezi ca incep sa cada hainele de pe tine. Si ce senzatie mai placuta exista decat sa vezi ca intri din nou in hainele de dinainte de sarcina ?!...

si la toate aspirantele la kg mai putine !

Ana

Mergi la inceput