Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

bebicilor proaspeti botezati ..sa fie intr-un ceas bun , sa creasca mari, sanatosi, norocosi si la punga grosi!
abia astept sa-l botez si eu pe pustiulica al meu!

azi mi-am facut de cap si am fost la oras cu treaba si am profitat de ocazie sa ma uit pe la reduceri...(nu numai Roserbitza isi face de cap)
ma apuca disperarea ..tre sa-mi cumpar haine cu cateva numere mai mari decat inainte..unde e taliutza mea de vespe?
chiar mai sunt sanse sa revin la "normal"?

Eliza, sa-ti traiasca juniorul mey..grasunel foc..da un prin plan cu tine nu vazui pe acolo..

adriana , cum te descurci cu doi? ..cum e sa planga doi in acelasi timp?
azi am vazut carucior de tripleti...

mai nou, al meu doarme ziua si noaptea sta cu ochii pe pereti si nu vrea sa doarma

fetele, v-am vazut pozele noi si tot v-am adimrat minunile grasunele..

de voinicel si pompitza David (1 dec. 04)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Mona_Bcred ca n-avem ce face si asa cum zicea si Try trebuie sa ne adaptam noi dupa ei si nu invers.
Eu sper ca daca or sa mai creasca or sa doarma mai bine si ei micutii...noi avem impresia ca nu se odihnesc dar daca ar fi asa atunci nu am vedea ca pun pe ei si ar fi slabuti si fara chef si atunci ar fi motiv de ingrijorare.
Trebuie sa avem rabdare si cred ca va fi bine pana la urma.
Sa-mi zici te rog MOna cand bebeul tau o sa faca caca mai usor ca astept si eu cu nerabdare clipa asta ca sincer asa mi-e de mila de ea de nu mai pot.

Va pupam cu drag pe toate fetele si pe bebelasi si multa sanatate tuturor.

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Hai ca am reusit si eu sa mai citesc din urma. De postat postez in graba iar cititul ramane pt seara dupa ce se culca puiul, ca altfel nu ma lasa nici sa respir.

Ei si acum sa felicit si eu proaspetii increstinati, sa le fie de bine, sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa doarma cat mai mult noaptea (asa cred ca ne dorim toate)... Ei mamicutze de increstinatzi (Miche, Gandacel, Andreea, Try si sper sa nu fi omis pe cineva) de acum sa nu credeti ca totul s-a oprit aici... sa le spuneti in fiecare seara o rugaciune ("Ingerasul" pe care mai incolo sa o invetze) si sa-i inchinatzti. Sa vedetzi ce ingerasi cuminti o sa avetzi.
Abia astept sa fac si eu botezul...si mi-ati facut o pofta de as pleca si maine spre casa. Dar pe de alta parte daca spuneti ca o sa fie iarna in Martie parca nu ma mai grabesc asa...nu stiu, dar de venit oricum numai atunci vom putea, asa ca-l increstinam si-n zapada daca asa vrea Domnul.

Gandacel, merci pt sfatul cu Debridatul. O sa i-l dau cu o pipeta care chiar 1,5ml are. Ai dreptate sa nu prea ai incredere in astea,uite francezii nu le dau nimic la copii. Mie pediatrul cand i-am spus de colici mi-a spus ca e normal si atat si ca trec de la sine. Stomacelul lor trebuie sa lupte sa se adapteze cu alimentatia cu atat mai mult ca dupa 4 luni se incepe diversificarea. Deci digestia trebuie sa se faca singura nu ajutata, dar uite ca noi mamicile nu suportam sa ne lasam puii sa planga si sa se chirceasca de durere...

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by try
A propos, gandacico de cine a venit. Da' la mine ghici cine a venit la botez?

...ma bag eu la ghicit...sa fi fost Dena? Eu asa cred. Am ghicit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by dama

quote:
Originally posted by try
A propos, gandacico de cine a venit. Da' la mine ghici cine a venit la botez?

...ma bag eu la ghicit...sa fi fost Dena? Eu asa cred. Am ghicit?

Corrrrrrrrect.
Mai si are o fetita scumpica si grasunica pe de-asupra, o sa vedeti voi pozite. Daca o vedeti cum plange ati mai vrea sa faceti copii. Ca o pisicuta de-aia mica. Alex cand il apuca plansurile grele le poti numi urlaturi.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele cu botezurile:sa va fie intr-un ceas bun!

FULGU nu-l lasa mama in timpul zilei sa doarma prea mult,uite asa am facut eu ieri si la 3dimineata avea chef de joaca si de vorbit ,iar mie imi cadeau ochii in gura de somn.nu-i nimic 1 data si mi-a fost invatatura de minte.

eu am patit-o cu un neg de la deget.am vrut sa-l ard(au astia o solutie faina) si aveam o rana la nas(inauntru de la suflat nasucul prea mult) ,nu va spun ca mi-a iesit in nas un NEG.ieri am fost la doc si mi l-a ars.m-au trecut toate caldurile cand mi-l ardea.

octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

DAMA ce scump e grasunelul tau.cum adica "nu e asa cum vreau eu"?tu vrei.ce frei mama draga sa fie precum aluatul,sa bagi degetul si sa nu-si mai revina pielea la loc?mie mi se pare normal copilul tau,are si bolfitze ce vrei mai mult?

ELIZA sa-ti traiasca flacaul.e tare dragalas!

octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Dama, e mortal David, ce plete poate sa aiba! Asa avea si Bianca cand s-a nascut, iar pe la 1 an ajunsese parul pana la jumatatea spatelui, si nu i-a cazut nici un fir.
Mihnea vad ca a inceput sa cheleasca pe la spate, seamana cu taica-su.

Gandacelule, multa sanatate, sa scapati repede de raceala.Eu am ajuns paranoica din punctul asta de vedere, cum tuseste Mihnea o data , cum ma panichez, si apoi ma linistesc daca vad ca i s-au inrosit okii, semn ca tusea s-a datorat inecului - ce mai, am innebunit de tot!

Jasmine, si eu am auzit o gramada de povesti de groaza despre bone, de aia imi e si frica, dar sper sa gasim pe cineva pana la urma.Mai degraba gasesti prin recomandari, decat prin agentii, parerea mea!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna dimineata!Dupa cum v-am spus,ieri m-am dus la doctor cu Mariuca.Sunt asa necajita!BBlusa a luat doar 400-450g in 3 saptamanisi acrescut de la nastere 6.5cm.Pediatra zice ca e bina,e fata"ce vrei o obeza?"Lapte eu zic ca am,ca dupa ce lasa ea sanul storc si inca mai iese lapte.Noaptea suge si la 4 ore,e drept ca ziua mai des,uneori la 2-3 ore.Cand suge nu se enerveaza sau sa lase sanul...Atunci ce se intampla?Ma puteti ajuta cu un sfat?O sa mai intreb si alt pediatru,sa vedem daca e de parere sa-i bag completare,dar mi-e frica ca nu-mi mai ia sanul.
Eliza,grasun Alex!Sa-ti traiasca,sa va bucurati de el.
In fiecare dimineata de pe la 3-4 se chinuie sa traga partzuri!Si se zvarcoleste!!!De cele mai multe ori cu ochii inchisi,semn ca de durut nu o doare,probabil ii creaza un disconfort.Astia mai sunt colici?Eu inca-i dau Debridat di Sab,Espumisan,ceai etc......Si la 7.45-8 se trezeste!Dupa 1 ora,iar plange de somn si asa pana iesim si o mai adoarme aerul tare de afara.Minunea de duminica cand a dormit cateva ore bune nu s-a mai repetat ieri cand ne-am plimbat cu masina ca sa doarma macar 30 minute!
Referitor la bone,eu cred ca voi sta pana prin toamna cu ea,desi pierd ceva bani.....Dar mi-e frica sa o las asa mica cu cineva strain,mai ales ca eu voi fi(cred)iar singura in Bucuresti,al meu nu stiu daca se poate muta inca cu serviciul.Si apoi daca merg in vara,mai pup eu concediu?Si inca ceva:s-a intors ieri la servici,dupa 1 an,colega mea si n-au vrut nici macar sa o lase sa stea la vechiul ei birou......Voi ce ati face in locul ei?Ea a zis ca nu vrea sa se certe din prima zi..Eu faceam un scandal....Logic ar fi sa-si ia in primire biroul si vechile ei lucrari,nu?Idioatele cred ca abia asteptau sa plecam(e vorba de una la 55 ani care nu mai face copii si alta care nu vrea inca)sa ne ia locul.
Va rog sa nu ma uitati cu intrebarea mea ref.la lapte!!!!!
Mai vorbim,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,
andreea, esti sigura ca e bun cantarul pe care ai cantarit-o pe mariuca? ai vazut cum se panicase si try si cand colo fusese defect cantarul...eu zic mai bine te duci tu frumos si-ti cumperi unul de la un magazin cu obiecte sanitare si o cantaresti tu (nu in fiecare zi) la cel putin o saptamana(asa mi-a zis mie dr) ca altfel iar te panichezi si zici ca nu a luat fata in greutate.
parerea mea este sa nu bagi inca nici un fel de lapte praf...daca ai lapte...ca asa scade si mai mult productia ta.
nu te stresa cu chestia asta...pliiizzz...ca si asta duce la scaderea lapticului...stai calma, linistita, si daca nu ai posibilitatea sa achizitionezi un cantar acum mai mergi la la alt pediatru si vezi acolo cum este....dar oricum eu zic ca nu ai motive de ingrijorare...la urma urmei nu e chiar atat de putin cat a luat ea...mai este pana zici ca se face luna si mai poate lua in greutate pana atunci.
scuze pentru greseli dar am scris repede...
va pup pe toate si mai vorbim mai tarziu

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput