Racoaice - la apel

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Ce mai faceti , fetelor, mamicilor ?
Cum o mai duceti cu dragostea, cu cariera, cu banii, cu emotiile, cu bb-ii ?
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cornelia, bine ai revenit!! Felicitari, sa va traiasca minunatia, sa va bucurati de ea!! Ioana Alexandra, viata lunga, sanatoasa si frumoasa alaturi de parintii tai!

Lucia, felicitari si tie! Sa-ti dea D-zeu o sarcina usoara si peste 9 luni un bebe cuminte si sanatos!!!

Fetelor, eu nu am mai aparut pe aici, Raul piticu a facut bronsita si a luat injectii...am stat mai tot timpul cu el, a fost tare tare marait si agitat, dar bine ca a trecut!! Am facut si eu o "frumoasa" sinusita, dar si asta a trecut!!![bis

Lucia, parca tu intrebai de meserii...asa eu sunt economist la o companie multinationala, ma ocup de exporturi, de o parte din export...magazie, facturare, urmarire si dirijare incarcare camioane, etc....este o munca care imi place tare mult, dar nu asa de mult ca cea dinainte, adica referent, o munca directa cu omu...imi place fff mult contactul direct cu omul...am rabdare si chiar mi-a placut ceea ce faceam inaite dar banu m-a impins spre alt loc de munca...eu muncesc inca din timpul facultatii, dar pe vremea aia banii imi ajungeam, cand mi-am intemeiat o familie totul s-a schimbat Mama cate tampenii am scris

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna racusoarelor .

Bine ai venit Nana-sim suntem bucurosi sa te avem in listuta noastra si in gasca la taclale. Ce se zice de raci referetor cuibului lor e purul adevar .

Claudelu imi pare foarte rau prin ce a trebuit sa treaca hulubasul tau, speram ca nu se va mai repeta si nici nu o sa aiba parte de alte boli. Sa fie cel mai sanatos.

Mersci de felicitare si urari, sa dea Dumnezeu sa fie tocmai asa .

Vezi ca ce tine de meserie, adica domeniul care este legat de comunicare ni se potriveste, sa fie oare ceva speific racoaicelor ?

O zi buna in continuare si sa ne mai scriem.

5+ sapt

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna seara fetelor

Vad ca e liniste mare, unde v-ati pierdut ? Sunteti in vacanta pe la munte?

O seara placuta si ne mai scriem.

_
5+ sapt

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lucia, felicitari si sarcina usoara! Vei vedea ce perioade frumoase te asteapta: gravidutza si apoi mamicutza!

Cornelia, sa-ti traiasca Ioana-Alexandra si sa fie sanatoasa!

Claudelu, of, of, tare-i bine cand esti sanatos! Multa sanatate va doresc, tie si lui Raul!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Lucia, ai dreptate, ni se potriveste EU am terminat liceul profil secretariat stenodractilografie si daca nu intram la facultate sau imi gaseam un post de secretare l-as fi acceptat cu mare mare placere
Are dreptate Carmen, acum incepe pentru tine cea mai frumoasa periioada din viata unei femei, asa ca fa bine si profita din plin!!!
Va multumesc pentru ganduri!!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

va multumim pentru urari si felicitari. Ne cerem scuze ca suntem expeditive dar avem inca un program haotic si pana ne-om obisnui cu el, o sa mai dam raite pe-aici destul de scurte. dar nu va uitam!!!

Poze:http://alex.dan-cornelia.com/

pupicei.

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaN spune:

Vad ca s-au intamplat multe lucruri cat nu am mai dat eu pe aici:

Corneliaa - felicitari pentru fetita si sa aveti un bebelus sanatos !
Lucia_B - felicitari si sa ai parte de o sarcina usoara!

quote:
Persoanele nascute sub acest semn sunt deopotriva sensibile, generoase, spirituale, norocoase

Sensibila si generoasa - da, spirituala - asa si asa mai mult spre nu, norocoasa -nu. Nu pot sa zic ca nu au fost si cateva lucruri bune in viata, dar nu au nici o legatura cu norocul. Pur si simplu se poate zice ca se datoreaza muncii, rationamentelor - ca nu fac nimic pana nu ma gandesc pana obosesc si lipsei unui ghinion foarte mare.

Voi sunteti norocoase?

Toate cele bune,
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Salutare racoaicelor !
(mama ce bine suna, racoaica-dracoaica)

Sarnica usoara, Lucia !

Intreba cineva de meserii : eu fac ceea ce imi place, si sa lucrez cu studentii imi place cel mai mult.
Generoasa sunt numai cu cei care-i iubesc, restul isi pun pofta in cui.
Spirituala : depinde de mediu. Sotzul a descoperit foarte tirziu ca aveam si eu simtul umorului. Cu o grupa de elevi am facut anul acesta cursul intr-un riset non-stop.

Sa va intreb si eu ceva : va intelegeti bine cu toata lumea ? in sensul ca daca vi se pune pata pe cineva nu-l puteti inghiti in veci ?
Sunteti suparacioase ?

Pupici la toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaN spune:

quote:
Sa va intreb si eu ceva : va intelegeti bine cu toata lumea ? in sensul ca daca vi se pune pata pe cineva nu-l puteti inghiti in veci ?

Pata mi se pune numai pe persoane care intr-adevar mi-au facut rau intentionat si nu, nu-l mai pot inghiti in veci. Raspund - in functie de caz, dar evit pe cat posibil persoana in viitor, asta pentru ca urasc certurile. Adica, iert fff greu si nu uit. La persoanele din familie mai si iert.
Suparacioasa nu prea in sensul ca imi dau seama ca oamenii sunt in primul rand egoisti si apoi alturisti. Asa ca daca ajut pe cineva o fac pentru ca asa simt si nu pentru ca astept sa mi se intoarca ajutorul intr-un fel sau altul. Eu am primit ajutor de la persoane pe care eu nu am avut cu ce sa-i ajut la randul meu.

Numai bine,
Alina.

Mergi la inceput