intepaturi si dureri inauntru

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Denisa, numai cu ceai tratezi infectia urinara?

Asa ti-a spus doctorul? si eu am avut asa ceva la 10 saptamani. Si mie mi-au spus aici (eu sunt in Canada) ca asta in sarcina se trateaza obligatoriu cu antibiotic ca sa fie siguri ca se vindeca. Nu vreau sa te sperii, dar astia au zis ca daca nu se duce complet poate recidiva si chiar ajunge la rinichi. Si asta nu e OK. Mie mi-au dat un antibiotic care e sigur in sarcina (bazat pe nitrofurantoin). M-am uitat si pe internet, am intrebt mai mult medici si toti au zis la fel, ca e OK.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Fetelor asemenea intepaturi pe vagin sau spre ovare am avut cand se dezvolta sarcina si corpul incerca sa se adapteze si daca tin bine minte erau cam la varsta sarcinii voastre,mai ales ca eu eram mai slabuta si micuta de statura.Tin minte ca dr. mi-a recomandat pana la urmatorul contraol care era in cateva zile sa iau no-spa pana la 3 pe zi.Nu face rau si am continuat si il luam cand mai simteam astfel de dureri sau contractii spre sfarsitul sarcinii.
Sarcina usoara!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Si inca ceva intepaturile pe vagin erau cand dadea bebe cu piciorusele mai tare in zona colului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Chiar daca ai progr. pe 28, un telefon tot poti sa dai la Praxis, n-o sa te repeada nimeni, explici asistentei care rasp. la tel ce si cum si ea iti face legatura la tel. mai departe. O intrebare nu strica, daca zici ca mai ai si sarcina cu risc, eu asa as proceda in locul tau.
Apropo, am vazut ca esti din Hannover, chiar in oras locuiesti, sau in apropriere? Noi stam la 70 km de Hannover, 37671 Höxter, poate vorbim pe PM si o punem, cindva de o intilneala, ce zici?

toate cele bune
narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

contractiile nu sunt intepaturi!adica nu ai cum sa le confunzi cu intepaturile!contractia= intarirea musculaturi uterului si o percept ca atare.parca pierzi controlul trupului tau, nu poti sa le eviti!ca durerile la ciclu, alea surde dar prezente mult timp....

sarcini usoare,dragele mele!si bebelusi sanatosi si mancaciosi!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Denisa, exact aceleasi probleme le-am avut si eu, cam in aceeasi perioada(acum sunt in saptamana 28)...Ai descris exact ceea ce simteam si eu...Eu mi-am tot sacait medicul cu problemele astea, dar mi-a spus sa nu imi fac probleme pentru ca in aceasta perioada totul se modifica, organismul incepe a se adapteze cu noul "colocatar"...Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme...Intreba-ti medicul care te urmareste si vezi ce iti spune, insa nu intra in panica doar dintr-atat.

Clio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Va multumesc ca m-ati mai linistit.
Pana la urma se pare ca bb-le se misca asa si ma loveste.Am facut tratament si pt. infectie urinara,dar nu a cedat.Se intampla numai cand se misca sau sughite.Oricum este destul de puternica zvacnitura.

Mergi la inceput

Sa ai sarcina usoara si sa privesti cu optimism inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc mult! Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_geanina78 spune:

salutare
Atunci cand misca bebe-ul am si eu cateodata zvacniri in col.Am 34 de saptamani.Eu iau no-spa,gynipral si scobutil.Am colul scurtat.Daca ai zvacnirile si nu ai contractii e bine.Trebuie sa ai burta moale(daca e tare inseamna ca ai contractii).
Pe doctor ar trebui sa-l suni la orice ora.Eu l-am sunat pe al meu pe 01.01 la 6 dimineata si mi-a raspuns.Si nu l-am sunat sa-i spun la multi ani, ci cu probleme.
Pupici

Mergi la inceput