24 ianuarie
Aceasta data pentru un utilizator DC este o data plina de sperante si temeri.
Freia si Alex vor depasi cu mult succes( tin pumnii striiinsi taaare) si speranta acest obstacol.
Va invit sa le sustinem si sa le amintim in rugile noastre zilnice sau sporadice.
Sa le incurajam si sa le amintim ca sintem aici sa le amintim ca ne e dor de ele.
Indiferent de ce am avut(sau o sa mai am?
) eu cu Freia ca moderator(
) dincolo de net se afla un OM care are nevoie de suportul prietenilor,fie ei si virtuali.
Si sa rugam sa ne dea de stire imediat ce poate.
Imi permit sa incep eu.
Freia,fie ca Cel de Sus sa iti implineasca dorintele,sa-ti aline supararile si sa-I cauti ajutorul la nevoie.
Sper din toata inima ca Bubulina Alex sa fie intotdeauna sanatoasa si tu sa "crapi" de mindrie.
Cu mare drag si sustinere,Aisha.
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
Raspunsuri
daniela_daneza spune:
Dumnezeu sa te ajute si sa iti dea puterea de a trece cu bine peste obstacolul pe care il ai de infruntat.
In ruga mea te voi pomeni si pe tine.
Sa iti fie bine tie si celor dragi tie.
Dumnezeu e mare si ajuta pe fiecare!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
gicutza spune:
Eu sunt sigura ca totul va fi bine. Freia si Capshunika merita asta cu prisosinta. Impreuna cu piticul meu le vom tine pumnii stransi tare de tot 
Sa traim bine!
Monica-Elena spune:
Un gand bun cu sanatate 
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
alinamoro spune:
Dumnezeu sa fie cu voi si sa va ocroteasca de tot ce-i rau,Freia si Alexandra
.Multa sanatate si succes pe 24 ianuarie.
Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
Cary spune:
Doamne ajuta sa fie bine si sa se termine totul cu bine.
Multa sanatate si putere Freia sa treceti peste toate.
saphir spune:
Multa sanatate Capsunicii 
Tot pe 24 februarie, este ziua mamei mele, implineste 53 ani! Dumnezeu sa o tina sanatoasa pana la 120, ca tare o iubesc 
Saphir
si
Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
Album Amos
Lucia_B spune:
Freia crede ca totul o sa fie bine, suntem toti linga tine sa te sustinem in aceste momente. Deci nu esti singura
. Un
pentru Alex.
http://photos.yahoo.com/valerbatcu/
_ _ _ _ _ _
Tot raul e inspre bine.
oana cretu spune:
Freia, ma rog pentru Capsunica sa treaca cu bine peste asta, si sa va intoarceti acasa cu zambetul pe buze! Va pupam si eu si Seb!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Veve spune:
Georgiana draga,o gramada de pumnici stransi si aici la noi!Asteptam vesti bune!
Irina,veve & croko
pozici