Bebelusi iulie-august 2004 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Lucas al meu este la fel de mofturos ca frate-sau! de bine ce incepusem sa sper ca am un copil mancacios!
mancarea preferata este marul copt cu cereale! supa sau banana de dimineata deloc...nici piersici nu ii plac, niic..cu pere nu am incercat deoarece mi-e frica de o alta diaree.nici banana nu l-a constipat ,nici marul copt...nici cerealele de orez...pe 31 mergem la vaccin...inca mai tuseste cand cum si de fiecare data cand il aud mi se rupe inima...ba zic sa sun dr, ba zic sa mai astept..azi eram decisa, ei bine nu a tusit deloc...chestia e ca nu tuseste des...si Rares tuseste tot asa mai rar,in special dimineata..Lucas seara..si uite asa...in rest e un copil extrem de vioi si zambaret...nu stiu daca l-ati vazut, am pus o pozica cu ei doi la profilul personal...
la noi ninge ca in povesti si bine face, ca pana acum a fost un ger de masina nu mi s-a incalzit nici pana la scoala...brrr!
pupic la fete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Fetelor, multumesc mult de raspunsuri. Hai ca mi-ati facut curaj si o s-o pun si eu pe fata in carut cu spatarul ridicat...

Daria, si eu am pus-o pe Bianca in marsupiu cu fata inainte de pe la 3,5 luni, ca a mea nu si-a tinut bine capul pana atunci. E fericita tare cand o pun asa, din pacate acum nu prea o mai pot cara din cauza kilelor (ei...). Aici se spune ca poti pune copilul cu fata in marsupiu doar dupa ce isi tine capul bine.

Fetele care au slabit... Felicitari!!! si s-o tineti tot asa... si io vreau da nu prea ma pot tine de un regim cu programul meu haotic...

Roxana, la servici e si nasol si bine...nu rade... nasol e atunci cand mi se face dor tare de aia mica (in fiecare zi)... bine e atunci cand ma simt obosita tare de tot ce se intampla acasa... haha, nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun...
Fata sta cu o ruda de-a noastra venita din Ro special pentru asta... se inteleg de minune, cateodata ma gandesc ca nici nu realizeaza ca sunt plecata... Oricum, ruda va pleca peste 4 luni, si acum ne chinuim sa cautam pe cineva sa vina in loc...

Pupici tuturor,

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza.
Daria, vazusi mama? bravo, felicitari pentru mincatul cumintzi! sa vezi ca o sa se obisnuiasca sa nu mai traga ca haplea si scapati si de problema vomitatului. pupici.
Anca, nu rid....ca si mie imi vine citeodata sa ma duc la servici....de sa nu ma vad, mai ales ca mai sunt si incurajata! asa ca sondez si eu terenul...
Laura, imi pare rau ca te-ai mai procopsit cu un fitzos la masa....dar poate se influenteaza in bine unul pe altul, mai stii? s-or apuca mai tirizu de mincat serios!
grasu mik doarme inca ptr ca aseara nu stiu ce a avut, dar nu a dormit la ora standard...drept care va dati seama cit de obosit era. pina la urma l-a smotocit bine de tot Mugur vreo jumatate de ora (mai tare obosise el decit piticul....) dupa care a baut o gura de lapte si s-a culcat in sfirsit. dar a fost o distractie aici....am zic ca ii filmez asa hohote de ris erau!
cica vremea se incalzeste...hahahahahaha.....eu chiar crezusem ca vine iarna!!!
pupici si o zi asa cum va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna dimineata!

La noi a venit baba iarna cu minus 11 grade, e rece si toti copacii-s imbracati in promoroaca.

Daca Danut papa bine legume, n-o mai face, daca dormea 12 ore fara pauza, n-o mai face....si asta de trei zile. Sunt beata de somn, se trezeste noaptea din ora-n ora si nu de foame. Ieri mi-a refuzat si pireul de legume si cerealele si a lins doar lapte. Aseara am avut de lucru la bucatarie si a zbierat cu taica-su in camera de credeai ca-l jumuleste, profund nemultumit de prestatia lui taica-su.

Acu sunt asa de obosita de-mi vine sa pun capu jos pe tastatura si sa dorm, dar n-am nici o sansa pana deseara la 9.

sanatate sa avem
lia si danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hahahaaa !!! Venim si noi la clubul celor cu copiii stricati !!! Giulia a adormit aseara pe la 9 juma`, apoi s-a trezit pe la 10 juma` urland si tipand de s-a invinetit. Am vrut sa chem doctora, asa m-am speriat, dar m-am apucat si io de plans, ca o mama desavarsita ce sunt, ca ce sa fac altceva , asa ca plangeam amandoua, pana sa ma observe si atunci a tacut, e drept aveam o mutra de disperare si plangeam in hohote ca cine stie ce a patit fata ... Nu stiu ... o fi visat ceva nasol ??? Ca plangea si iarasi se uita la mine ca prestam program artistic si o plimbam, apoi iarasi urla. Daca ar fi durut-o ceva, cred ca ar fi plans si gata, nu ??? Apoi pe la 11 juma` a mai papat ceva (sa nu uit ca de la atata plans aproape ca a vomitat, dar fugeam din calea ei si se oprea si zambea ) si pe la 12 m-am pus si eu in pat si am adormit. Presupun ca a adormit si ea, ca era rupta de oboseala, ca eu nu mai rezistam , desi m-a mai tras de par si mi-a mai tras cateva in nas, ca nu-i place sacul, dar ata ete. (Apropo, avem si noi o poza cu matza`n sac ).

Asa ca am baut si eu Ness la greu, ca ma simt rupta .

Pupici la voi !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata la mamici si pitici (ca nu mai sunt chiar bebici)!

Andreea si Matei zambaretzu'

http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Ha! acu nici marul nu-l mai mananca cu placere, abia-abia....sunt la limita nervilor....acusi ma apuc si-i dau NUMAI lapte iar, ca nu mai stiu ce sa fac altceva....la ce bun gatesc daca nu mananca? Iar acum o saptamana imi puneam intrebarea daca sa-i dau toata portia de legume sau se stomaceste copilu ca tot se mai intindea sa primeasca desi mancase deja 150 de grame...dupa care nu i-a fost de ajuns a mai cerut si ceva de baut, nu ceai, nu apa, ci lapte, inca 100 de grame. Abia apoi s-a declarat satisfacut de masa. Chiar vroiam sa va intreb daca sa le dam cat vor ei sau cu portia si daca nu li se largeste stomacelul daca baga asa mult odata... DAR uite ca nu mai e cazul, acum mananca exact ca o furnicuta, nu-i pericol sa se burtoseasca. Si cand il vad pe el cum mananca de putin imi piere si mie apetitul instant si ieri de exemplu am mancat toata ziua o cana de lapte cu un sandvici, atat nimic mai mult.

Mergi la inceput

Lia, stai mama calma, are greutate buna, pana acum nu ai avut probleme cu el. Lasa-l si pe el sa respire putin, poate nu are chef, incet si cu rabdare o sa isi revina

Mergi la inceput

Am pus poze noi cu maimutzelul meu. Link-ul e mai jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Incepand de ieri copilul meu are un nou obicei (urat): isi increteste nasul si scoate un zgomot ca si cum ar trage nasul si pe inspir si pe expir. Si asta de multe ori la rand, mai ales daca e nervos. Suna ca si cum ar avea ceva in nas, dar eu nu pot sa scot nimic, si nici nu se vede.

Sunt doua variante:
1. Nu are muci, dar face asa ca a descoperit cum se face si e un mod de a-si arata nemultumirea. Ceea ce inseamna ca la un moment dat va uita de asta. E posibil sa fie asa, pentru ca atunci cand nu face gestul de mai sus, respira foarte bine, respiratia nu e incarcata sau greoaie.

2. Are muci si il enerveaza si in cazul asta nu stiu cum sa ii scot, ca daca ma apropiii cu pompa de el e scandal mare si nici nu iese nimic. Ma puteti sfatui, cele care aveti experienta in ale mucilor cum pot sa scap de ei. Am inteles ca exista un spray Sterimar. L-ati folosit?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput