Dr. pt hemoroizi?

Dr. pt hemoroizi? | Autor: annaa

Link direct la acest mesaj

Am o cumnata (32ani)care are probeme cu hemoroizi de 2-3 ani incoace - probleme care sau agravat foarte tare in ultima vreme.
Nu are medic de familie -lucreaza dar fara carte de munca .
Ar dori sa mearga la un cabinet particular si intrebarea este
> La ce fel de cabinet/medic te poti duce pentru hemoroizi?

Ana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ana cel mai bine sa se adreseze unui cabinet de chirurgie, asta nu implica imediat operatie dar chirurgul poate sa-i faca un examen local avizat si sa-i indice cel mai potrivit tratament medical sau chirurgical.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Buna , parerea mea este sa incerce niste tratamente naturiste inainte de a merge la un chirurg pt ca el va propune operatia si o va avertiza ca se pot reface chiar si in urma operatiei. La magazinele cu produse naturiste se gasesc supozitoare cu propolis numite Miprosept si sunt produse de Institutul de Cercetare Dezvoltare pt Apicultura, deci nu de niste amatori si sunt perfecte pt afectiunea cumnatei tale. Paralel poate face niste bai de sezut cu plantele pe care le gaseste la plafar , adica scoarta de stejar, galbenele, tataneasa si muguri de plop, si in plus exista si unguente pe care le poate folosi extern.Personal, cred ca si un regim alimentar cu paine si carne cat mai putine este indicat, cel putin o perioada. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma spune:

Draga anna, sunt de accord cu DianaR . hemoroizii pot fi diagnosticati atat de medicul de familie cat si de un medic internist sau un medic chirurg. Cel mai frecvent chirurgul pune acest diagnostic pt ca tot el ii trateaza printr-o interventie chirurgicala in care se scot acele pachete vasculare care s-au dilatat asa de mult incat produc durere locala. Nu se pot scoate toate venele din regiunea anala .si in functie de factorii congenitali, predispozanti si determinanti ai fiecaruia in parte…venele sanatoase care au fost lasate acolo se pot dilata si ele in urmatorii ani si se ajunge dinnou la hemoroizi. Nu e vina medicului ca recidiveaza.
In cocluzie: cumnata ta poate sa mearga la policlinicile particulare la cabinetul in care consulta un medic chirurg si in functie de ce observa dansul se va decide interventia chirurgicala sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivi.chiriac spune:

Cauta pe sait-ul www.proctoline iti da adresa completa si nr. de telefon.Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisa81 spune:

eu am avut dureri mari din cauza lor
am folosit crema proctolog + detralex.
daca nu trec iti recomand supozitoarele proctolog.in urma tratamentului nu am mai avut probleme....
bafta

Elisa si Camy

elisa81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisa81 spune:

am uitat sa mentionez ca detralex sunt niste pastile si luam 2 pe zi.

Elisa si Camy

elisa81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

si in sarcina cu ce am voie sa dau? inca nu doare dar ....nu vreau sa ajunga sa doara, si mai am o gramada pana nasc, pe 29 aprilie deci aproape 3 luni, si mi-e frica sa nu se maraeasca

Adriana

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Adriana si eu am inceput sa ma confrunt cu aceeasi problema. Tot asa inca nu este dureros dar nici eu nu vreau sa se mareasca sau sa raman vesnic cu ei. Nu stiu cu ce putem da noi in sarcina, eu am inceput diverse leacuri babesti pentru constipatie. Dimineata am incercat stafide lasate peste noapte in lapte si le-am mancat pe stomacul gol. Au un gust oribil, asa dulci iacsssss si nu au avut nici cine stie ce efect. Noroc tot cu cafeaua. Dar nici cafeaua nu prea mai da randament. Daca as mai avea voie o tigara de dimineata cred ca ar merge garantat.

Andreea 25 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu pot sa beau o tona de cafea ca tot constipata sunt, o tigara m-ar rezolva si pe mine, dar nu mai fumez, si asa m-am saturat de supozitoare...aproape ca nici alea nu-si mai fac efectul, e groaznik ce sa mai...., se pare ca nu putem face nimik in sarcina in privinta hemoroizilor, decat dupa, dar sa nu fie prea tarziu...

eu am auzit de clinica proctoline, cu siguranta o sa merg acolo dupa ce nasc

a mai fost cineva? am inteles ca au o metoda de indepartare cu laserul sau asa ceva si nu doare , a fost cineva la ei? daca da sa ne spuna si noua cum a fost si cam cat costa

Adriana si bebelinul 28 +

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Si eu am avut probleme mari cu hemoroizii la a doua sarcina. Am facut o tromboza hemoroidala cu niste dureri de imi venea sa ma sui pe pereti...sarcina era mare....aproape 7 luni. Nu puteam dormi de durere, nu puteam sta in sezut ...a fost un cosmar....
Ca tratament, d-ra ginecolog mi-a recomandat Detralex pastile cate 2/zi si am luat o perioada mai lunga, cam 1 luna si tratament local, mai precis : igiena locala desavarsita, mai ales dupa scaun, local ULTRAPROCT unguent extern si intern HEMORZON supozitoare sau HEMORZON unguent extern si intern ULTRAPROCT supozitoare, precum si comprese cu apa rece cat suportam. 10 zile a durat criza dureroasa si abia dupa aceste zile au inceput sa retracteze. Hemoroizii au ramas si dupa nastere dar ii tin la respect. Cum simt ceva, repede unguent sau supozitor, ca sa nu mai ajung la vreo criza ceva sau vreodata la operatie.
Multa sanatate tuturor si nu-i neglijati pe ei hemoroizii!

Denisa si baietii

Mergi la inceput