Hihihi...
Hihihi...
De ieri ne putem lauda cu inca doi dintisori Tati i-a vazut primul la Alexandros,apoi mami la Yannis
 Tati i-a vazut primul la Alexandros,apoi mami la Yannis
Acum avem DOI jos si PATRU sus Luati-va ramas bun de la bebei...De azi sintem BARBATEI
 Luati-va ramas bun de la bebei...De azi sintem BARBATEI
Va iubim pe toti si multe  

Theodora, Alexandros,
 Alexandros, Yannis(9 luni jumate)
 Yannis(9 luni jumate) 

Luizax spune:
Luizax spune: felicitari. Auzi mey, da la baietii..pardon BARBATII astia ai tai le ies dintii sincron? hihihi
Luizax - karkotash shef!

Florys spune:
Florys spune: Felicitari Theodora si la cit mai multi dintisori (si fara probleme).
Florentina
"Sanatate ca-i mai buna decit toate!"

Theodora spune:
Theodora spune: Multumim,iubitelor!
Luizax si eu ma intrb cum de ies dintii la amindoi in acelas timp,asta a fost si motivul pentru care l-am "cautat" si pe Yannis...De cite ori i-au iesit dinti lui Alexandros,care,nu stiu de ce ,e mereu primul(s-a nascut si primul!!!),imediat ma uit si la Yannis si cel putin a doua zi,are si el dintisori !!!
Alta "minune" e ca le ies dintii aproape fara sa prind de stire...Nu tu plis,nu tu insomnii,nu diaree...mai nimic!!!
Sa speram ca vom continua asa!!!
Theodora, Alexandros,
 Alexandros, Yannis(10 luni...in curind!
 Yannis(10 luni...in curind! )
) 

angi_gemeni spune:
angi_gemeni spune: Mai, dintosii lu' mama, i-o luati inainte "batranului" Andrei care n-are decat doi?!
Da' nu-i nimic, noi ne bucuram sincer pentru voi si mai ales pentru mamica voastra a carei bucurie mamica noastra o intelege perfect!!!
Felicitari si asteptam vesti si despre maselute!!!
Gemenutii din RO