iar m-a injurat
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Melaroxy spune:
imi dau seama ce greu trebuie sa fie pt tine. sunt alaturi de tine, dar numai tu poti schimba ceva in viata ta. trebui sa te regasesti, trebui sa vrei si sa faci.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Kittie spune:
Stii ce, Marius? Eu nu m-am gandit s-o iau personal (nici de data asta) dar esti atat de agresiv in posturile tale incat o sa consider drept agresivitate gratuita.Fiecare cu parerile lui, nici de asta nu m-am luat, doar te-am citat..
Prea ne iei de sus, de fiecare data. Cu tot respectul cuvenit, caci nu te cunosc (mai mult decat unele posturi de pe acest forum) si nici nu obisnuiesc sa-mi fac pareri despre oameni numai din atata lucru, din acest motiv vorbesc de felul in care raspunzi la topic-uri si nu de altceva.
Daca tii neaparat sa ma pui la punct, incearca un pic de finete, ca nu ti-ar prinde rau pe un topic despre lipsa de respect...
Pana la urma nu tu traiesti cu un barbat.. noi, da...
Calm down
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Sunt rezonabil de felul meu atata vreme cat sunt combatute ideile nu persoana care le exprima.
" mi se pare infiorator ce-a spus Marius. Imi pare rau, dar intr-adevar asa se justifica si violatorii si alte specimene de "baza" ale societatii."
Intradevar raspund mult mai mult la sectiunea legislativa.
Pace?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
gegea spune:
Poate ca solutia ca tu sa taci la nesfarsit si sa-i inghiti toate iesirile nu e singura.
Poate o discutie calma, ca de la om la om v-ar putea ajuta...
Continuand astfel, nu stiu cat vei mai rezista.
Multa rabdare si numai bine!
Geani & Daria (26 saptamani)
iselin spune:
Bic, stiu ca e greu de recunoscut, dar omul tau nu o sa se schimbe niciodata. Nu pentru ca e iute la manie, ci pentru ca asa e caracterul sau, pentru ca a injurat deja, pentru ca...
Probabil e si incompatibilitate, imi pare rau pentru tine, dar cand ai prima sansa: sterge-o!!!
Daca ai fi iubita lui nu te-ar umili, dar esti posesia lui si atunci isi permite.
Kittie spune:
Marius am nuantat, e drept, dar ideea ramane de baza (nu sunt de acord cu ce-ai spus, pe tine nu te cunosc, deci, pace :).
Iselin, de acord cu tine, acelasi lucru incercam sa-ti spun si eu, Bic.. Nici faptul ca am raspuns cu violenta, nici faptul ca am inghitit nu l-au schimbat, a ramas la fel si cu aceleasi iesiri nejustificate..
Aceeasi solutie am gasit si eu - cu prima ocazie , sa o sterg, suna prosteste, dar prefer tihna singuratatii decat zbuciumul nemeritat.
piticasigogosica spune:
quote:
Originally posted by apadure2004
Marius, am din ce in ce mai mult senzatia ca acest site, in loc sa fie plin cu mame blande si calde, e plin de feministe care se coalizeaza, cum altfel impotriva sotilor lor.
Eu niciodata nu am fost o feminista, ci am incercat sa recunosc barbatului calitatile pe care le are, iar el mi le-a recunoscut mie.
Niciodata nu vom semana noi femeile cu voi barbatii; din nici un punct de vedere. Si atunci de ce ne intriga pe noi femeile (pe mine una, nu) barbatii, vand ei sunt oamenii cu care impartim un camin, facem copii si de la care asteptam sustinere, cel putin morala, in viata?
Nu s-ar putea "strecura" in acel regulament si o aluzie la "NU feminismului, DA feminitatii" ?
Altfel, acest site risca sa se transforme din scopul nobil pentru care a fost creat, intr-o barfa de gaite care cum vad un barbat ca isi spune un punct de vedere, cum se napustesc asupra lui.
Ce Dumnezeu, fetelor, de ce trebuie sa va degradati atat de mult si sa nu ramaneti si niste dulci, gratioase, MAME in toate sensurile acestui cuvant superb?
"Sunt rezonabil de felul meu atata vreme cat sunt combatute ideile nu persoana care le exprima"
...zice Marius...
Deci hai sa pastram nota si sa nu incepem sa "caracterizam" pe nimeni!
pitica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
kawaichan spune:
quote:
apadure2004 Posted - 16/01/2005 : 11:49:17
--------------------------------------------------------------------------------
Marius, am din ce in ce mai mult senzatia ca acest site, in loc sa fie plin cu mame blande si calde, e plin de feministe care se coalizeaza, cum altfel impotriva sotilor lor.
Eu niciodata nu am fost o feminista, ci am incercat sa recunosc barbatului calitatile pe care le are, iar el mi le-a recunoscut mie.
Niciodata nu vom semana noi femeile cu voi barbatii; din nici un punct de vedere. Si atunci de ce ne intriga pe noi femeile (pe mine una, nu) barbatii, vand ei sunt oamenii cu care impartim un camin, facem copii si de la care asteptam sustinere, cel putin morala, in viata?
Nu s-ar putea "strecura" in acel regulament si o aluzie la "NU feminismului, DA feminitatii" ?
Altfel, acest site risca sa se transforme din scopul nobil pentru care a fost creat, intr-o barfa de gaite care cum vad un barbat ca isi spune un punct de vedere, cum se napustesc asupra lui.
Ce Dumnezeu, fetelor, de ce trebuie sa va degradati atat de mult si sa nu ramaneti si niste dulci, gratioase, MAME in toate sensurile acestui cuvant superb?
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Veve spune:
Apadure,cred c-ai facut deja cunostinta destul de bine cu regulamentul pentru cineva nou venit!Mai recapituleaza punctele 3,4 si 7,te rog si nu incerca sa aduci si acest subiect la Container!
Pentru colectia ta personala !
Multumesc pentru intelegere!
Irina,veve & croko
pozici