Iertati-ma, fetelor, dar intru atat de rar! Crema nu are o denumire. Reteta mi-a dat-o medicul care l-a vazut pe Andrei. O am scannata, vi-o trimit si voua , daca vreti. Numai sa-mi trimiteti un mail si va raspund imediat:
angi_gemeni@yahoo.com
(liniuta jos, intre "angi" si "gemeni")
Intrebati si medicul vostru pediatru. Medicul copiilor nu s-a opus, a zis ca e mai bine decat operatia.
Va pup si va promit sa raspund. Nu va suparati pe mine. Nu am mai intrat pe forum.
Pupici tuturor baietilor si mamicilor lor!!!
Angi&Andrei&Andreea
Noi am fost, iarasi, la echografie si endocrinolog. Ne-a mai dat de facut o radiografie la manute (ca sa-i vada cresterea) si am trecut pe tratament hormonal. Gata, nu mai asteptam. Ne-a zis ca are varsta optima pentru tratament (6 ani). Tratamentul: pregnyl, 2 injectii pe saptamana, timp de 6 saptamani. Trebuie sa-i supraveghez alimentatia (trecem pe mai mult peste, salata, fructe, iaurturi si, cat putem, fara fainoase, dulciuri cat mai putine), pentru ca-i va da pofta de mancare tratamentul. Pe la jumatatea tratamentului trebuie sa merg cu Alex la control. M-a ingrozit ideea de tratament hormonal, dar si mai ingrozita sunt de operatie. Au fost si cazuri care nu s-au terminat tocmai bine. Noi am decis: hormonal.
Bafta multa si voua si sanatate puiutilor.
Claudia
Noi nu am mai reusit sa mai ajungem la alt doctor. Am o perioada f.f. aglomerata la serviciu... Oricum operatie nu-i fac. Matei are trei ani si o luna, asa ca o sa ajung eu si la doctor si o sa vad alte solutii cum ar fi cea cu crema (asta ma incanta cel mai mult).