Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
ane2 spune:
La multi ani Jesica Sarah!!!!!11
La multi ani Robert!!!!!
Noi am azi am avut petrecerea de 1 an a Rachellei.Petrecerea am facuto la Mcdonalds, a durat 2 ore de la 12 la 14:00 si a fost super.
Bineinteles ca Rachella nu a priceput nimic dar a fost fericita cu atatia copii in prejma ei.A primit o groaza de jucarii de nu m-ai am loc in casa de ele.Poze am facut la greu, o sa le pun mai pe seara ca acum nu prea am timp.
In rest noi facem foamea de 2 zile ...in-afara de lapte nu vrea nimic altceva, mai astept pana luni (de ziua ei) si tusti cu ea la dr.
Fetelor eu nu stiu daca pot sa intru in seara asta pe mesanger ca de e sambata si stiti voi......da o gasiti pe mama
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Babee spune:
Ne-am intors...pana vin si restul de fete stau eu cu Anita la povesti...
Cine poate veni bine...cine nu...ramane pe alta data.Oricum in fiecare seara la 9 cine e ..cine nu..alta data...
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
adlemi spune:
Buna seara!Fetelor,stiti ce ma gandeam in legatura cu intalnirea noastra si cu tombola?Ca ar fi frumos sa scrie pe pachetel din partea cui e cadoul!E un dar de suflet si-l vom tine minte!Si eu cred ca e mai frumos asa…Nu?Ce ziceti?Nu e ok?
Tania,poate reusiti sa ajungeti si voi…Mi-ar place foarte mult.
Si celelalte fete poate se mobilizeaza si ajung.Ma refer in mod special la cele din tara dar le asteptam si pe cele din afara…
Astept sa-mi spuneti ce parere aveti in legatura cu ideea mea cu cadourile...
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
Ioana77 spune:
SEARA BUNA,
La multi ani,Robert!
La multi ani,Jessica Sara!
Ane
Felicitari ptr petrecere!! POZE???
Monica
membrilor de baza!!
Adlemi
Chiar am vorbit azi cu Tania acest sb. Am primit cadourile de la ea si a pus eticheta cu numele ei.
Eu zic sa punem fiecare eticheta cu numele, mi se pare ok.
Claudia
Superr freza!!!
Adriana
Cum e? Ati fost in Plaza? E aglomerat?
Noi am avut o zi linistita, de stat in casa.
Asteptam zapada. Dar se pare ca aici nu mai vine .
Gata, fug la nani.
O seara linistita,
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
Babee spune:
quote:
Adlemi m-a luminat si pe mine aseara Ioana cu TBD: to be define. E pe englezeste, frate.
In mod normal expresia este to be defined(este un participiu).
Dar cel mai corect se foloseste expresia :to be debated
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
ralualexandrei spune:
Astazi a fost zi de smotruiala+una bucata proiect de facut la informatica(la care m-a ajutat si sotzu')asa ca de la noi nimic interesant : chinul cotidian cu dantura Mariei(acum asteptam o maseluta)asa ca maraielile si nervisorii sunt la ordinea zilei si am facut un pact cu Robert,pt ca in ultima vreme mi-a scos peri albi cu scoala si cu disciplina,asa ca am hotarat ca eu nu mai tip si nu ma mai supar iar el o sa fie mai cuminte si o sa-si imbunatateasca scrisul,caci asta e marele lui offf,nu-i place sa scrie.Cam atat a fost astazi.
Multumesc pt lamuririle cu privire la intalnire si cadou.Celor care au puisorii in suferinta le doresc insanatosire grabnica.LA MULTI ANI JESSICA SARA si ROBERT!Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2
ad_risnov spune:
Salutare!!!
Noi ne-am intors din Plaza unde am petrecut tare frumos cu piticii: Rares, Matei si Andrei. Ne-am plimbat peste tot, am mers cu un carucior-masinuta de la Gima, ne-am jucat la Diverta, la coltul piticutzilor, am baut un suculete (parintii, nu bbii) si ne-am intors. Cam rupti de oboseala ce-i drept, dar fericiti de iesire.
Din pacate nu avem si poze pt. ca noua ni s-a stricat aparatul foto si n-am ajuns cu el la service.
Fug la nani.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
Mickyyy spune:
Seara buna.
Am intrat doar sa ne laudam putin...am fost la eco astazi si ...... Malina va mai avea o surioara ! Asa ca acum suntem in febra cautarilor unui nume!
Si daca tot suntem la capitolul laude...uite si-o poza de ieri (de la reuniunea de ) cu burtica http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/gabitza67/detail?.dir=ce3f&.dnm=881b.jpg&.src=ph .
Cam astea's noutatile la noi...la voi din pacate n-am apucat sa le citesc , poate reusesc sa-mi fac timp si sa va prind din urma zilele astea.
Insa am vazut ca Adriana a devenit , felicitari .
Si nu in ultimul rand La multi ani puiutilor care au implinit primul anisor zilele astea!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
adlemi spune:
Babee,sesizez o urma de rautate in mesajul tau?Sau asa,pur si simplu facem exercitii de stil?Gramatica de amuzament?
adlemi spune:
A,si Mickyyy,felicitari!!!Iar mai faci o fata frumoasa!