Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
aramona spune:
Noua ne este totuna data, v-ati hotarat pentru ora?
Pupicei gustosi,
Ramona si Maysa (27 ian 2004)...si cateva poze...http://community.webshots.com/user/aramona_ro
sper ca merge, nu stiu dc am facut bine...
Babee spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Andra, fiecare aduce un cadou constand in jucarii de 400.000 lei. Se aduna cadourile, se numeroteaza, si se trage la sorti. Fiecare deci aduce si primeste un cadou.(sper sa nu se nimereasca la cineva cadoul pe care l-a adus!)
La noi sigur nu se va nimeri.Bai..eu is plimbareata din fire..ca si azi plecai la 12 de-acasa si m-am intors la 19:30 .Da nu se pun 2 ore pe care le-am petrecut la Vio la munca.Umblaturi toata ziua...cheltuit bani(pai daca am vazut ca n-a zis nimic Vio ieri de achizitiile mele sexoase mi-am mai luat si azi ceva).Nu stiu ce-o fi patit ca nu mai zice iar ti-ai luat.
Asa..si am mers la tati(ca m-am dat pe Kärtner strasse azi) si fiind aproape hai sa schimb copilul si sa ii dau papa..si cum era mai singurel am ramas la el.Am stat in Ballsaal si s-a destrabalat copilul (incapere de 200 m2 si ceva).Ce-a chiuit, s-a bagat pe sub toate mesele si a luat si scaunele la rand....a papat..apoi am papat si eu clatite umplute cu fructe de padure...miam...si normal c-a vrut si el.Si i-am dat pentru ca stiam ca-i plac..dar ce-a facut pe el de nu stiu daca mai apuc sa le fac fata la haine.
Asa..si astazi i-am luat olita.Nu una scumpa...ci una de 4 euro(ca pe-aia de 40 nu avea rost momentan).Si ce-a putut urla cand l-am pus...nu sta pe ea dar in schimb o linge.O pastram si pe asta si cand s-o invata bagam banii in cea scumpa-cu multimple functiuni.
Maine iar o iau safta calareata...sa-i fac copilului garderoba de vara(ca sunt reduceri la hainele de vara pt copii).
Fug sa trantesc niste paste intr-o oala si ne revedem mai tarziu.
P.s. Adlemi..bine ati revenit.Ce face Albastrelul???
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Babee spune:
CE DULCE e Maysa...mai vrem poze!!!!recente!!!!!
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Ioana77 spune:
Seara buna,
BIANCA
Tania, ai vreo veste?
Deci, date finale intalnire:
data: 05/02/2005
ora: 18
loc: ?
Si eu ma bucur tare ca ne-am strans atatea pt aceasta intalnire.
Sper sa reuseasca si Tania sa vina. Poate zic DA si celelalte fete care nu ne-au spus inca nimic.
O seara linistita,
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
adlemi spune:
Buna seara!Revin cu amanunte ca dimineata n-avui timp da' eram asa fericita ca am net!!!!!!!Parca descoperisem focul!
Vaz ca se stabili intalnirea.Data am inteles-o,ora am inteles-o,da'
ce-i aia frate TBD?Astept sa ma lamuriti si pe mine!
Adina da' ar fi amuzant ca cineva sa primeasca acelasi cadou pe care l-a adus!.Nu crezi?Am mai facut noi o chestie d-asta de Craciun in liceu si o persoana adusese cadou un catel de usturoi(minte seaca!),impachetat frumos si cu funda...L-a pus in sacul mosului si l-a primit chiar el!Cine sapa groapa altuia cade singur in ea!Asa ca fetelor,luati cadouri frumoase...
Rox n-am inteles eu prea bine care-i problema cu nora mea.Cred ca ceva de genul sa stea cineva cu ea vreo 2 ore(nu ma bate dar sunt in urma cu informatiile!).Pai bine mai fata frumoasa,adu-o la noi!Vorba ceea:suntem vecini!!!Si cred ca atat lui Alex cat si Albastrelului le-ar face placere sa stea impreuna! Mai ales dc zici ca Alex se joaca toata ziua cu jucaria de la Andrei...Merita sa te gandesti!Stii unde ne gasesti!
Adriana fata frumoasa, multumim pt apelul de dimineata!Eu te sunasem aseara sa te felicit dar cred ca erati pa!Astept sa ne vedem la al 2-lea tau drum cu masina!Si stai linistita,am eu o banuiala ca masina va veni bonus la carnet!Si dc e asa sa ma cinstesti dublu!
Babee multumim de intampinare!Andreiut face bine,e putin nervos ca-i mai ies inca 2 dinti sus!Asa ca o sa aiba 10 dinti si doua masele in curs de aparitie!E un pitbull mic si dragut!
Cam atat dragele mele!Ma duc sa zac in pat ca atat pe mine cat si pe barbata-miu ne-a apucat greata!Ori am facut alergie unul la altul,ori suntem amandoi insarcinati!
si noapte usoara!Ca maine ne trezim cu la geam!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
claudiachirila spune:
Buna seara. Acum reusesc sa raspund si eu, caci a reusit Dragos sa adoarma.
Maysa e o scumpa. Mai vrem poze recente.
Fructe, cam papa de toate Dragos: mere, banane, portocale, mandarine, kiwi si restul fructe din compot. Trebuie sa recunosc ca m-au salvat teribil de mult compoturile facute de mine toata vara. Eu sunt mare amatoare si de obicei fac vara tot felul de compoturi. Preferatul lui Dragos e cel de caise. Dar mananca foarte bine si pe cel de prune, struguri, visine, cirese.
Am uitat sa va spunem veste mare: l-am tuns pe Dragos. Cu masina de tuns si chiar a stat, bineinteles un pic pacalit. Are o mutrisoara acum asa tuns ca-mi vine sa-l mananc tot. Poate reusesc sa pun o fotografie pe site.
La mancare nu prea e pretentios, manaca cam de toate. De obicei era certat cu ficatelul. Dar astazi chiar a mancat bine. Probabil i-a placut asa facut cu sos de rosii. Am mancat si noi si a mancat si el chiar cu pofta.
Bafta la examene Andra!!!!
claudia si dragos http://dragosclaudiu.idilis.ro
ramonaa spune:
Multumesc vilma pentru ca l-ai introdus si pe Robert al meu in lista.
ramonaa si Robert (15.01.2004)
poze: http://community.webshots.com/user/ramonaa105
ad_risnov spune:
'Neata!!!
Robert!!! Sa cresti mare si frumos si la fete dragastos!!! Mare petrecere azi de 1 anisor.
Sara Jessica 11X
Adlemi m-a luminat si pe mine aseara Ioana cu TBD: to be define. E pe englezeste, frate. Dar ca sa priceapa si taranu' (ca mine) a schimbat cu "?".
Claudia, sa-i fie de bine lui Dragos cu noua freza. Asteptam .
Ramona, am vazut-o si eu pe Maysa si este o scumpica. Vrem si poze noi!!!
Noi azi ne vom intalni cu fam. Cruceanu la Plaza! Mai vine cineva??? Ora este 6 seara.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
mav spune:
Neatza! Azi am o mie de chestii de rezolvat si sunt in criza de timp, dar trebuie sa va spun despre ultima isprava a lui Sebi:
s-a trezit, ne-am pupat, alintat, etc ("programul nostru de dimineata") si parca se scremea. Bun! L-am pus pe olita. Sta el ce sta, face figuri si noi ce ne spunem? Hai sa-l filmam, ca prea este nostim cum se stramba! Il filmam noi, deja avea vreo 10 minute de stat pe olita si decretam ca oricum sta degeaba acolo, nu va face nik. Il ajut sa se ridice (facuse pipi) si.... face copilu' 3 pasi, se lasa pe vine, eu zic: "Uite, tati, asta e pozitia de kk, nu statul pe olita!" ... si nici n-apuc sa termin vorba: Sebi deja radea la mormanul de pe covor, de unde ieseau aburi!!!!
si sa aveti o zi minunata!
Vicki si Sebi
Babee spune:
La Multi Ani Robert
Mav.... asta da noroc...bine ca stie cum se face...haios rau Sebi...
Noi ne-am trezit de ceva timp dar am mai lenevit.Asta e sambata..program de cumparaturi(cica) dar la mine toata saptamana a fost....asa ca nu mai e nimic deosebit.
Bubu tot cu mucii-n brau, mai tuseste si se sperie si el de ce poate face..Acum se invarte pe langa mine si vrea si el sa butoneze.
Fugim la plimbarica si povestim mai tarziu.
Asa..sa nu uit ..o intrebare:de cateva seri eu, Adriana, Anita, Monica si Ioana ne-am intalnit pe yahoo messenger la o poveste mica.Mai vrea cineva sa vina???Stabilesc pentru seara aceasta ora 9 ora Romaniei..daca puteti.
Va pupam
Sfarleaza
Bubu Plimbaret