Textilisti - nu va mai gasesc!!!!!
![](images/user_woman.png)
Buna! caut cu disperare forumul cu textilisti si nu-l mai gasesc.
. Si acum cand am mai multa nevoie de voi, sa ma ajutatzi cu un sfat, of of. Please, daca mai sunteti pe DC, intrati sa mai vorbim d-ale noastre, d-ale textilistilor
Eu am facut sectia tricotaje-confectii, intre 1993-1998 la Iasi, am stat in T3 cat am facut facultatea. Ce vremuri......
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claudia_2803/claudia_2803.jpg)
claudia_2803 spune:
Ticka, eu am facut textilele dar filatura-tesatorie in perioada '92-'97 ... nu stiu daca pot sa te ajut cu ceva .
Sunt din Iasi si n-am stat in camin .
Gabriela (DPN 9 martie) & Laura Andreea (9 aprilie '01)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ticka spune:
Super, macar un textilist am gasit!!!! inainte de acest subiect a mai fost unul unde se adunasera o multime de textilisti. Facand o statistica, majoritatea nu lucrau in domeniu. Nici eu. Dar acum m-am lovit de cateva probleme legate de specialitate si vroiam sa cer un sfat si unde pot sa caut...bineintzeles pe DC. Problema mea e legata de tricotaje... Oricum ma bucur nespus ca macar cineva mi-a raspuns...sa mai asteptam poate apar si alti textilisti :)))
acvi spune:
Si eu ,si eu !!Am facut textile intre '92-'97 sectia confectii-tricotaje.Din pacate am stat in gazda nu in camin dar mergeam la colegele mele in T3.
ticka spune:
Buna acvi! lucrezi in domeniul textilelor?? Majoritatea colegelor mele din Iasi au renuntat la textile si s-u specializat pe altceva. Poate totusi ne cunoastem din vedere.....am facut facultatea cam in aceeasi perioada. Ultima specializare a fost design in confectii textile si faceam ore cu D-na Curteza. Din anul vostru stiu doar 2 tipe basarabeance Natasha & Marina (nu le stiu numele ca nu prea aveam tangente cu ele), stateau in t3 la parter, eram vecine pe palier.
acvi spune:
Da, din nefericire lucrez inca in domeniul textilelor,incerc si eu de citiva ani buni sa-mi gasesc ceva in alt domeniu dar..e cam greu ,mi-am dat de vreo 3 ori demisia de pe la joburile pe care le aveam ,hotarita sa nu mai calc in fabricile de confectii dar sfirsesc tot acolo.Mai fac o incercare acum cind termin cei 2 ani de CIC,daca nici acum nu reusesc sa-mi gasesc altceva sint disperata!!
Cred ca ne cunoastem din vedere,eu am facut master in 1999-2000 tot desing vestimentar cu d-na Curteza.Le stiu si eu din vedere pe fetele de care ai scris,dar tot asa fara prea mare tangenta!!
Gabi
timea spune:
Si eu am terminat in '97 si pana sa vin in Ca. am lucrat in textile...adica in tricotaje:) am stat tot in T3 si la parter( cam.14.. parca)
ticka spune:
Wow, pai eu am stat in camerele 29, 41, 43 mereu la parter. M-am chinuit un pic ca sa-mi amintesc camerele :)).
Eu am regretat mereu ca n-am lucrat in textile. Timea, ai lucrat in Iasi?
hana72 spune:
Hey,buna fetelor ...si eu sunt din aceeasi tagma si continuu inca cu ce-am inceput ,confectii.Am studiat intre 91-96 (cea mai matura dintre voi,pina acum) sectia confectii tricotaje si am stat in t4. intr-adevar ,ce vremuri
...,iar acum lucrez in confectii in Onesti.
oanasi fetitele
smaranda(5ani si9luni) si
ana-maria(1 an si 6 luni)
ticka spune:
Pai am fost colege de camin o vreme ca deh, t3-t4 era cam aceeasi cladire. Eu am avut un coleg (2 ani de zile) din Onesti Cristi Ureche, care a terminat filatura dar lucra in confectii la o fabrica unde se faceau pantaloni.
Or mie imi pare oarecum rau ca n-am prins un post in confectii, mai ales ca imi si placea. Acum aveam o intrebarice despre tricotaje si nu gasesc pe nimeni care sa fi lucrat in tricotaje dragele mele textiliste!!!