Bebelusi de martie-aprilie 2004 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
SimoV spune:
Anca, imi pare rau ca esti asa obosita. Cred ca ti-e tare greu singura cu doi copii. Am mai scris eu acum cateva zile ca am mare admiratie pt. mamicile de copii care ii ingrijesc singure. Cel mai greu servici din lume! Dar si cele mai mari satisfactii!!!
Pune-te in pat, uita-te la un film sau culca-te. (chiar daca mai ai precis treaba, lasa-le toate pe maine, ca si maine e o zi!)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos
alona spune:
Simo, ce bine de tine ca o ai pe mama ta sa te ajute!
Nu pot nici sa dorm, nici nu am chef de film( ca e SF si nu-mi place, se uita sotu numai)iar la tv din dormitor se uita Vlad la desene, asa ca bintui pe net.
Va pup! Sa aveti o seara placuta!
Anca,Vlad si Thea
SimoV spune:
Da, Anca, e atat de bine... Nu stiu ce m-as face fara ea.
Am inteles cum e cu TV-ul.
Noapte buna si weekend placut.
Nedda spune:
Fete dragi, pe mine ma gasiti in tabara lui Simo, daca e sa raspund la intrebarea Katalinei. Mie drag si dor de Romania si revin cu placere in vacante, dar casa noastra e aici acum. Si zau daca am simtit ca se uita cineva in dunga la mine!! De asemenea, nu e vorba deloc de sclavie aici. Dimpotriva, mie mi se pare ca din munca cinstita poti obtine parca ceva mai mult decat ai obtine in Ro.
Gasesc normala obligatia de a plati impozite oriunde in lumea asta iar de uitatura "dulce" a vanzatoarelor n-am suferit nici in Ro si ar fi culmea sa ma plang aici. (Chiar daca nu s-ar uita frumos la mine tot as obtine ce vreau de la ele: informatii sau un multumesc cand le returnez produsele si ele imi dau banii inapoi .)
Noi sa fim sanatoase si fericite indiferent in ce tara suntem!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
SimoV spune:
Am rasuflat usurata, ca nu ma mai simt asa singurica
Nedda - Si mie mi-e drag si dor de multe chestii din Romania, dar asa simt si eu - ca acum aici e casa noastra.
Oricum, si eu doresc la toata lumea sa fie fericita si multumita acolo unde e.
Nedda spune:
Simo draga, asta-i scopul: sa fim multumiti si fericiti acolo unde suntem.
S-au culcat frumosii tai? Eu acum ma pregatesc sa imbaiez copila si s-o culc.
Azi n-a vrut sa manance mai nimic. Nu stiu ce sa-i mai dau si cum s-o fac sa manance. (Mai ieri ii ziceam Elei sa aiba rabdare cu Cristina si azi aproape ca mi-am pierdut-o si eu. )
Maine o luam de la capat!
SimoV spune:
Nedda, poate ii iese vreun dintisor la Lara. Nici Mia nu mai mananca mai nimic de vreo 3 zile. Eu cred ca ii mai iese cel putin un dinte sus (daca nu doi), ca Mia asa se manifesta, nu papa nimic, dar nu e maraita, nu plange. Lucas in schimb are acum o perioada in care mananca tot ce ii dau, sa dea Dumnezeu sa o tina tot asa.
Si noi le-am facut baie si dorm acum puiutii. Apropo, eu am trecut la baitza tot a doua zi, nu le mai fac zilnic cam de vreo 6 saptamani, ca ma gandesc ca e iarna, e mai rece un pic si in casa, nu transpira in timpul zilei deloc, plus ca le mai curge nasucul uneori si ma gandesc ca le ajunge baie tot la 2 zile si spalat pe cap tot la 4 zile. Voi cum faceti? Dar eu abia astept sa vina vara, si o sa le fac iarasi zilnic, ca tare imi place sa le fac baie si lor le place mult de tot in apa. Tare ne distram la baie, Lucas dadin maini non-stop. Azi eram si eu si sotul (ca impreuna le facem, pe rand) leoarca, si parul ne era ud, atata a stropit Lucas.
Acum am trimis-o si pe mama la culcare, ca ii poate ajunge de azi dimineata de la 7...16 ore...
Distractie placuta la baita si somn usor Larei, sa doarma bine si sa te lase si pe tine sa te odihnesti.
codritu spune:
Clau si eu bantui pe net si fecioru plange de se ineaca. E racit si ii iese si un dinte asa ca e ingrozitor de agitat. Am crezut ca daca e racit o sa se linisteasca, dar parca e mai rau. Acum plange si nu vrea sa doarma, cred ca il supara rau si dintele si nasucul ca nu poate respira si nu stiu ce sa ii fac. I-am pus solutie in nas si am incercat sa il suflu, dar nu ma lasa, ma impinge.
Noapte buna eu prevad ca voi avea una alba asa ca mai intru sa va citesc daca mai scrieti.
Nedda spune:
Simo, nu cred sa fie de la dintizori. Lara nu s-a manifestat in niciun fel cand i-au iesit cei pe care ii are dar mofturi la mancare face mereu.
Eu ii fac baitza in fiecare seara ca am zis sa fie parte din ritualul de culcare. Nici la noi in casa nu e exagerat de cald dar Lara transpira noaptea la caputz destul de des. Ca sa nu mai zic ca ziua isi pune mancare si in cap si pana seara se face ca un purcelus. Asa ca...la baitza cu ea!
Acum doarme, draga de ea, si eu am o poza mare cu ea pe birou la care ma uit si imi vine sa o pup.
Codruta, iti doresc sa nu fie alba noaptea ta, totusi, si sa reusiti sa dormiti si tu si Tudor! Dar unde si cum de a racit?
codritu spune:
Nu stiu cum a racit, m-am tot gandit si eu. Se cam dezveleste noaptea si nu reusesc sa-l tin invelit, dar asta nu de acum, nu stiu. Mi-e tare mila de el, a plans si a scancit vreo 2 ore, l-am tot luat si pus inapoi, dar greu a adormit. Acum a adormit sa vad cat va dormi ca si azi noapte a dormit rau, iar azi tot asa. Nici sa suga nu poate asa ii e de plin nasucul, am mai reusit sa il suflu, dar iar se umple.
Am uitat sa spun ca am vazut pozele lui bebe si mi s-a facut o pofta de mare, desi mie imi placea mai mult la munte.
Simona, eu nu am vazut sa i se rupa unghiile la Tudor, poate sunt mai sensibile. Baie i-am facut zilnic, acum o sa ii fac la 2 zile ca acasa nu stiu cum va fi cu ritualurile de imbaiat asa ca sa vedem ce zice.