Bebelusi de martie-aprilie 2004 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
katalina spune:
DANIELA.
O felicit pe Lara pentru cei PATRU dintisori!!!Si observ ca nu se omoara ea cu deserturile, stie ea d.ra cum sta treaba cu dulciurile.Eu ce sa-ti zic despre "bunatatile" care i le pregatesc lui Roby!ca ma-ntreba-si...Nu-i fac deserturi, doar iaurt cu fructe serveste la acest capitol(am o lectie invatata cu Catalin referitoare la deserturi-mai rar ,ca-i mai sanatos).Seara pe la 6 are o masa formata din legume(mai ales):piure de cartof, legume mexicane cu orez, supa crema de legume(cu lingurita), sau piureuri din fructe incepind de la banana, pere,compot de mere(crude nu-i plac).Dimineata serveste brinzica cu diverse fructe si cereale.Despre prinz, lista e de baza(azi avem salau cu legume innabusite!), miine galbenus cu cartof si un pic de spanac).si tot asa.Imaginatie tre' s-avem.Succes.
CODRUTA, insista cu serul fiziologic, tinindu-l cu capul putin intr-o parte.Despre supa, eu fierb legumele si carnita impreuna, carnita o pasez cu un singur fel de leguma(cartof de ex.),iar restul le dau prin blender si iese o supa crema pe care o serveste cu lingurita(si pe care i-o dau seara).Se se faca bine Tudor repede,sa pape de la tzitzica lui draga!
LAURA, asteptam pozele cu Daria la 10 luni!!!Si...o pozica cu tortul!(va dati seama ce-o sa facem la 1 an!!!)...si fetelor...nu exista copil care sa nu fi cazut din pat, daca n-a cazut pin' acum, sigur va cadea pin' la 5-6 ani(aoleu ce-am zis).Si Roby a cazut, dar pe pachetul acela mare de pampers, n-a zis nimic!nici io!
MARIANA, felicitari pentru dintzul NR.7!!!
Mie imi place :ROBERT MIHAI, BOGDAN, DRAGOS, VLAD(in special).
Si ai grija sa nu mai arzi papica!!!si eu am patit-o!!!!si tot pe DC. stateam...
Acum plec sa-i pregatesc printului prinzul!!!Mai vorbim!!!
Catalina, ROBERT si CATALIN
LauraFlo spune:
Eu n-am reusit s-o prind niciodata pe Mirinda la TV.
Kata cum de ai o zi lejera? Lunea e aglomerata pentru mine. Curatenia facuta in week end s-a dus si deci cum ajung acasa trebuie sa dau cu aspiratorul. Nu stiu cum e la voi, dar noi parca suntem fabrica de firmituri si gunoi. Bine inteles ca pe covoarele mele albastre orice fir de praf se vede.
Oricum ma bucur ca esti mai libera ca sa putem discuta si noi.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
katalina spune:
Nu mai spun nimik pin' nu ne deschide VEVE alt capitul...
multam' VEVE!!!
uite multe de la noi toate!
Claudelu spune:
Buna dimineata la amiza!! Buna dimineata pentru ca eu nu de mult m-am trezit, am avut o noapte de calvar, adica noapte alba cu raul doar in brate...nu stiu ce a avut dar toata noaptea a plans si nu puteam sa-l pun jos ca incepea sa urle...asa ca pe la 3 s-a trezit si mama ca l-a auzit pe Raul plangand si in cele din urma ea a fost cea care a reusit sa-l adoarma ca eu n-am mai fost in stare...asta s-a intamplat pe la vreo 4 dimineata
Ieri nu prea l-am lasat sa doamra tocmai pentru ca in ultimele zile se culca fff tarziu, in jur de 12 si ieri a cazut ca eroul pe la 21.30 dar la 23.30 s-a trezit prima data, am reusit imediat sa-l adorm (era in jur de 00.00) a domri pana pe la 1 si de atunci nimic, doar urlete si plansete si astea in somn ...daca ma gandesc bine exact asa a facut si la aparitia primului dinte, deci mai urmeaza inca vreo 2-3 nopti albe...azi s-a oferit tati sa doamra cu raul, dar cum el de vreo 2 saptamani lucreaza tot de la 8 la 00.00 noaptea nu prea imi vine sa-l las, avand in vedere ca azi a mers pe 5 , ca deh trebuie pensionarii sa-si plateasca impozitele
Am citi tot ce ati scris (ati scris fff mult) si uite cum neuronu meu e dus si gandu mi-e in alta directie nu mai stiu ce am vrut sa va spun
AAA, Kata si la mine azi e zi de pauza, voi pune doar la spalat, nimic mai mult!!
Ai mei au plecat azi dimineata la tara, tare n-as fi vrut sa mearga si mama, mai ales ca in Bihor a nins si ea sufera cu inima...acolo la buni sigur e zapada mare, e un sat in varf de munte si cand e asa vreme nu urca autpbuzul si nu o vad pa mami rezistand pana sus, de aceea sunt tare stresata pana ma suna!!
Claudia si Raul
LauraFlo spune:
Veve e ocupata, asa ca poate am timp sa le urez sarbatoritilor de astazi si din week end toate cele bune!
DANIELA
IOANA
ANDREEA CRISTINA
STEFAN CATALIN
ANDREI ALEXANDRU
HANNA
MARIA ALEXANDRA
Va multumim din sufet pentru urari!
LauraFlo spune:
Am filmat-o pe Daria, i-am facut poze, n-am mai facut tort pentru ca nu am avut din ce. Sotul meu a plecat de acasa spunandu-mi ca se duce la cumparaturi. Avea listuta, bani si tot ce-i trebuia. In drum spre piata s-a oprit la mamica lui si i-a reparat nu stiu ce teava, si l-a trimis pe fratiorul lui in piata cu tot cu lista. Fratiorul ( 21 ani) a venit cu lista, dar fara tot ce era pe ea. Asa ca n-am avut frisca, n-am avut ...multe altele necesare. Glumind mi-a spus ca daca ii dadeam si un pix sa bifeze pe lista ce cumparese isi dadea seama ca mai are de cumparat si restul.
Colegul meu ( inginerul de sistem) este foarte ocupat ( joaca de azi dimineata intruna un joc cu impuscaturi multe) si n-a avut timp sa-mi puna si mie pozele si filmuletul pe un CD, dar mi-a promis solemn ca maine va avea timp.
Deci maine poze iubitele mele, si poate mi le scaneaza si pe cele de la Craciun si Revelion.
Claudelu spune:
Laura nu te-ai enervat?? Eu cred ca faceam ca trenu ...eu patesc cu Clau asa, il trimit cu lista dar el pe langa lista mai cumpara o tona, lucruri care deja le avem in casa sau ceva ce nici macar n-avem nvoie, dar el tot timpul zice "lasa mama ca nu sti cand ai nevoie"
Si eu ma rog de Clau de la inceputul anului sa-mi scaneze niste poze dar vesnic nare timp
Claudia si Raul
LauraFlo spune:
Claudia, iti dai seama ce m-am enervat! Am spus ceva de genul : " m-am maritat cu toata familia si tot nu reusesc sa fiu multumita ". De obicei urlu, tip, dar acum eram atat de uimita de cat de aerian poate fi cumnatelu incat doar atat am spus.
katalina spune:
Si pe mine ma enerveaza partea cu reparatu' tevii la "mamica"...da' rau de tot, da' io-s fata disteapta si nu ma exteriorizez prea tare...