Bebelusi de martie-aprilie 2004 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Simo, hai sa "ma laud" eu ca Lara a acceptat azi pentru prima data 5 lingurite de pure de cartof si dovlecel amestecat cu putina smantana si galbenus de ou. Uf, ce mare performanta! Altfel, piureul de cartofi pare a fi otrava curata!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Bravo Lara!!!!!
Si-or da drumul la mancare si ai nostri, Nedda draga! Vorba aia - vine apa si la moara noastra! Ce sa facem. La ai mei le place f. f. mult iaurtul de fructe YoBaby (cu orice fruct) deci in seara asta au mancat amandoi doar iaurt. Lucas o cutie intreaga (113g), dar Mia mult mai putin. Ei cred ca ii iese un dintisor sus si asa se manifesta. Lucas mai nou mananca bine, de el sunt multumita. Sper sa inceapa si Mia odata... Eu inca nu le-am pus smantana in nimic, sa incerc si eu, sa vedem. De fapt as vrea mai intai sa incerc cu iaurt simplu, sa vedem... Lasa, Nedda, e bine ca mai ai lapte. Ala e mult mai nutritiv decat orice mancare gatita. Sunt convinsa ca ai citit si tu peste tot ca pana la 1 an mancarea cu lingurita e mai mult exercitiu, sa se obisnuiasca ccc cu gusturile si cu consistenta, dar formula sau laptele de mama trebuie sa fie baza (asta n-o zic doar asa ca sa ne consolam si noi cu ceva, asa scrie in carti si asa mi-a zis si pediatra), iar pe urma au timp toata viata sa tot manance diversificat. Da, e frustrant cand refuza mai tot ce le oferim, dar ce sa facem...

A, cautarile de nume cand eram insarcinata... ore intregi pe internet... ce frumos era. Tare mult mi-a placut mie cu burtica... Si nu cred ca o sa mai am vreodata placerea... sau cine stie... poate peste cativa ani ma apuca atat de tare dorul de un bebe mic incat o luam de la capat...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos

Mergi la inceput

Simo, eu am gasit o smantana foarte buna: Horizon Organic. Nu e dulce ci putin acrisoara iar mie mi se pare ca seamana la gust cu smantana adevarata pe care o mancam acasa. I-am dat Larei si iaurt simplu si ii place dar cel mai mult ii place cel cu fructe de care ai zis si tu. (L-am gasit dupa ce mi-a zis Veve de el.) Oricum, nici pe asta nu-l mai mananca parca cu atata avant ca la inceput si nici nu mai termina un pahar de 113g la o masa. Si nu mai pot s-o pacalesc nicicum sa-i bag cereale sau altceva in el.
Dar, cum bine zici, traiasca laptele!...macar pana la un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Apar si eu la ore mai mici. Vad ca discutati nume pentru bb-i. Eu am fost in lipsa totala de inspiratie cu Tudor, plus ca s-a nascut si prematur cu 5 saptamani mai devreme si la o saptamana dupa ce ne spusese ca va fi baiat. Am zis ca avem vreme sa ne gandim, dar nu prea am avut si cand s-a nascut medicul ne-a intrebat cu il cheama si am hotarat pe loc. Bunicul meu e Teodor si mie imi placea cum suna, dar nu am vrut sa il cheme la fel.Aici e mai greu cu numele ca nu poti sa-i pui nume romanesti ca Matei sau Mihnea ca sunt greu de pronuntat si ti le pocesc, eu sunt patita cu al meu Codruta aunt cam extraterestra pentru ei, mai ales ca francezii obisnuiesc sa-ti traduca numele, iar cu al meu au cam dat-o in bara.
Mickyy, felicitari pentru bebica din burtica, sa fie sanatoasa. Mie imi place Maya. Sotul meu daca era fetita vroia sa o cheme Maria.
Veve si noi dormim cu salteaua jos pe mocheta si dupa vreo 2 cazaturi acum se stie da jos de pe saltea. E atat de haios cand ramane cu fundelul sus pe pat, sta in cap, de fapt in maini si se taraste sa ajunga jos. Acum a invatat sa si urce inapoi.
Simona si Tudor se mai da cu capul de pereti, si se baga peste tot. In premergator nici nu mai sta ca nu mai are rabdare, daca il pun incepe sa sara in continuu pana nu il scot.
Nedda, bravo Larei ca a papat azi. Noi tot mofturei am ramas. Azi am incercat sa ii dau peste cu legume, a luat cateva lingurite, dar se stramba de zici ca manca lamaie. Tu cum ii faci oul? As incerca sa ii dau si eu putin galbenus, dar asa gol cred ca e cam sec. Ma gandeam sa incerc si cu ficatul sa vad daca ii va placea. Noi suntem tare in urma cu diversificarea, o fi bun laptele meu, dar ce ma fac cand voi merge la servici. Vai nici nu-mi vine sa ma gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Tudor nu se simte inca foarte bine. Azi noapte a avut febra, si tot cu nasul infundat e. Ela merci de idee, nu stiam de Karvol, pana acum Tudor nu a fost bolnavior si nu prea stiu ce sa ii fac. I-am dat niste picaturi sa ii scada febra si i-am pus ser fiziologic in nasuc. Am incercat sa ii dau niste apa cu lamaie, stiu ce e bune vit C la raceala.

Mergi la inceput

Codruta, eu ii dau Larei numai galbenus fiert tare, pasat cu furculita si ascuns in piureurile de legume in care e obligatoriu sa pun si iaurt sau smantana. Altfel nu l-ar manca dar cred ca problema ei e cu legumele si nu cu galbenusul. Sau i l-am mai dat amestecat cu cottage cheese dar nu a fost prea incantata.
Ficat de pui i-am dat doar de vreo doua ori fiindca nu gasesc sa cumpar organic decat daca cumpar puiul intreg. Iar din cel cu hormoni nici nu ma gandesc sa-i dau.
Poate il pacalesc bunicii pe Tudor sa manance mai multe solide cand va duceti in Ro. Sper s-o scoti la capat cumva cand te intorci la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Oho fetelor ce harnice ati fost!! Mai bine stateam si eu cu voi, la barfe ca oricum nu m-am culcat decat pe la 4 si ceva, m-a pus michidutza sa ma uit la o prostie de film cu crime si cine se viseaza urat?? io

Simo, perfecta dreptate ai cu numele care se termina in aceeasi litera cu care incepe urmatorul...vezi de aceea nu-i place la Clau Maria Ariana, pentru ca oricum l-am combina n-ar iesi bine, asta pentru ca numele nostru de fam e Floarea: Floarea Maria Ariana sau Floarea Ariana....e tot acolo, nu?? Acum mie imi pare tare rau ca nu am ramas si cu numele meu de familie, ca nu are cine sa-l duca mai departe, pentru ca noi suntem 2 fete la tata
Sa sti ca si Raul isi face greata, dar nu cu pireul de cartofi ci cu carnea, indeferent ce e...trebuie neaparat sa pun o lingurita doua de bulion (asta de la Ela invatare) si asa mai mananca

Codruta, multa sanatate lui Tudor!! Mai dar Tudor e un nume frumos!! Mie si numele tau imi place mai ales ca am o verisoara primara pe care o cheama asa si la care tin foarte mmuuullllttt!

Dani, nu cred ca s-a suparat Mariana pe noi, ca doar de aia suntem aici, sa ne ajutam si sa fim impreuna si la bine si la rau! SI eu zic ca prietenii trebuie sa-ti spuna tot, ce-i bine si ce-i rau, nu??? Bravo Larei pentru ca a papat tot!!

EU sunt cam trista, azi dimineata am primit telefon cum ca unchiul meu a decedat si ca bunica e tare tare trista si plange ca mai bine murea ea

Claudia si Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna dimineata! Nu mai bea nimeni cafeaua pe DC?
Mai fetelor, cand am ales numele copilului eu nu prea am participat de loc. Alexandru a fost alegerea sotului si a mamei mele. Ea si-a dorit un baiat pe care sa-l cheme Alexandru, dar nu a fost sa fie (are 2 fete cucuiete). Daca era fata, asa cum am crezut la inceput, eu as fi ales Cristiana Ioana sau invers. Ioana o cheama si pe sora mea si imi place mult. Ca nume de baiat mi-ar mai fi placut Cristian, dar asa-l cheama pe sotul meu si nu puteam sa-i pun numele copilului la fel ca cel al tatalui sau.Si Robert imi place mult de tot.
Sa va zic ce a mancat Alex de dimineata: branza facuta de mine cu paine, smantana si iaurt. Era foarte buna si i-a placut.Iar inainte de culcare a baut si 180 ml de lapte. Deci nu ma plang acum. I-am facut si o ciorbita in care am pus si niste orez si am acrit-o cu lamaie. O sa-i pun si niste iaurt cand o va bea. Azi avem in meniu peste dupa care nu se prea omoara, dar sper sa avem noroc.
Noi nu iesim azi afara ca bate vantul foarte tare. Asteptam si noi niste zapada, dar cred ca mai intarzie.
Sotul vine joi, deci mai avem 3 zile, fara cea de azi. Uraaaaaaaa. Nu-i asa ca o sa ma iertati daca o sa lipsesc cateva zile?

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Se termina ziua si nu i-am sarbatori pe piticutii nostri

Andreea x 11
Ioana x10
Andreea Cristina x10
Stefan Catalin x10
Hanna x9

Claudia si Raul

Mergi la inceput

Andreea, pai vad ca Alexandru e chiar mancacios acum!! Bravo lui!!! Ce sa zicem, de data asta te iertam daca lipsesti cateva zile!! Ai motivare de la mine, sa vedem ce zic celelalte fete, iti dau sau nu motivare??

Fetele din Romania, vad ca voi trageti chiulu la greu! Las ca vin eu cu joarda la voi

Am si eu o intrebare: enormal ca intre aparitia primului dinte si aparitia celui de al doilea sa fie o distanta mare?? Raul are un dinte aparut pe 24 decembrie si de atunci nimic si iaca imediat se implineste o luna!! Sunt cam ingrijorata

Claudia si Raul

Mergi la inceput