Bebelusi de martie-aprilie 2004 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, va dulce. Azi am avut tentative mai multe sa scriu, dar nu am apucat; ba am avut treburi ca de sambata, ba am avut musafiri (2 ture), ba a trebuit sa ma ocup de Stefan (bineinteles). Asa ca azi ma apuca vreo 2 noaptea si tot pe DC o sa fiu.
Ma umflu in pene de mandrie. Vad ca va chinuiti cu bebeii ca sa doarma . Eu nu am nici o treaba. Dupa baita (zilnic)- somn de voie pana dimineata; nu trebuie sa-l leagan, nu trebuie sa-l mangai sau sa-i povestesc; il pun in patut si gata ! E o mare realizare! Si face asta de la 2 luni! Si e singur in camera din prima zi in care l-am adus acasa.
Si vad ca va mai chinuiti si cu papa. Eu zic ca e din cauza mancarii. Astia micii au un gust fff rafinat. Sunt convinsa ca deja nici la ai vostrii nu le mai place papa de bebe si vor papa de oameni mari (sigur, in limite sanatoase). Asa am patit si cu Stefan, iar de cand i-am schimbat meniul nu mai am probleme. Si isi revine si cu laptele. De 3 zile bea cate 200 ml fara interventii. Nu i-am facut nimic. Pur si simplu a venit de la el. Tare ma bucur.

Mickyyy, cand iti vad burtica ma ia cu fiori. Esti frumoasa. La mai mare !

Laura, tu cum ii dai budinca? Ca o masa, sau ca desert??? Suna bine reteta.
O sa-i fac si eu, desi am observat la Stefan ca nu ii prea plac dulciurile, ci acriturile. Am facut o prajitura mortala cu mar si cu blat de tort si i-am dat si lui. A mancat, dar nu a fost incantat. In schimb, daca ii dau lamaie sau ceva papa mai acrut imediat sare pe ea si nu se mai opreste. Tot asa, i-am facut un pilaf de ma lingeam pe bot de la el. Era dulceag (de la morcov) si nu i-a placut. A doua zi am amestecat pilaful cu carnita de vita pe care i-o fac cu suc de rosii si e acruta. A mancat de s-a spart. Dar incerc cu budinca. Poate tine figura. Dar nu stiu cum sa fac: o bag masa completa, sau doar un pic ca si desert?

mariana tache, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (7 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Mickyyy felicitari! Sa dea D-zeu sa fie o fetita sanatoasa si cuminte; ca frumoasa o sa fie sigur ca nu are cu cine sa semene altfel. Cum ati reactionat la veste? Ce-a zis tati ca va mai avea o fetita in casa?

Am uitat sa va spun cum e cu plecatul din tara la mine.
Eu nu as pleca definitiv, dar nici pt o perioada mai lunga. M-as duce doar in vizita . de ce? Pt. ca am aici tot ce-mi trebuie. In primul rand familia si in al doilea rand situatia materiala. Nu suntem bogati, dar sunt convinsa ca nici in alta tara nu ne-am face mai multe. Si avem afacerea noastra, deci nici nu ne comanda nimeni. Cum facem asa e bine . Eu sunt f multumita cu ce am si ma rog la D-zeu sa ne mearga asa toata viata si este super. Cam asta este la mine. A! Daca as fi nevoita financiar sa plec, probabil ca m-as duce. Nu m-ar retine prietenii, nici tara , ci doar familia, dar pt care m-as lupta sa ii iau cu mine.

mariana tache, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (7 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Hop si eu cu o pauza de la munca.

Micky - felicitari!!! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si frumoasa si sa va aduca numai bucurii!!!

Mariana draga, nu iti doresc sa stii ce inseamna sa ai copil care nu e mancacios! Sa te ajute Dumnezeu sa fie si bebe 2 la fel de cuminte si mancacios ca Stefan. Ai mare noroc!!! Depinde de copil. Da, copiii au gusturi f. rafinate, de multe ori le dau la ei mei ceva si nu vor nici in ruptul capului sa deschida gura si imediat incerc cu altceva si aia o vor. Deci intr-adevar stiu si ei ce le place si ce nu. Dar cei care sunt mofturosi sunt mofturosi si e un chin sa gasesti ceva ce le place si sa-i faci sa pape. Si ce le-a placut azi, se intampla f. des ca peste 2-3 zile nu mai accepta. Deci tu sa nu crezi ca noi astea, cu bebei care nu papa asa bine nu incercam din rasputeri sa le dam de toate si sa gasim ce le place.
Eu nu cred ca faptul ca se calesc legumele schimba chiar asa mult gustul. Stefan e un copil mancacios si atunci cand a refuzat mancarea, a trecut probabil printr-o faza, poate i-au iesit ceva dintisori) Soacra mea gateste de regim (are probleme de sanatate) si nu caleste absolut nimic, mama in schimb le mai caleste (dar asa cum zici tu, usor de tot - dar si aia e tot calit - uleiul in clipa in care ajunge sa se incinga emana substantele toxice, indiferent ca "dunstuiesti" doar putin legumele in ulei, sau le lasi mai mult) si sa stii ca nu este nici o deosebire intre ele, sau daca este, e atat de mica incat abia o simti.
Deci inca o data: sa te fereasca Dumnezeu de copil mofturos (sau de copil care adoarme greu si se trezeste toata noaptea, ca si aici ai avut noroc- iti doresc sa ramana Stefan tot asa cuminte si sa fie si bebe2 la fel de cuminte!! - e impropriu zis "cuminte", ca doar cei care sunt mofturosi - indiferent ca e vorba de somn sau mancare , doar nu sunt rautzi, scumpii de ei...) Ai mei cu mine seamana asa nemancaciosi si mofturosi, asa ca n-ar trebui sa ma mai plang...

Tot am vrut sa-ti spun ca sotul meu e din Cluj si am facut si eu facultatea la Cluj.

Noapte buna

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna fetelor.
Mickyyyyyy felicitari pt bebeluca. Sa creasca mare si sa vina pe lume cu mult noroc.
Fetelor eu am tinut-o azi numai in vizite. Mi-am vizitat o prietena care s-a operat de apendicita, apoi la mama unde am stat mai mult, iar seara am fost in Mall Tomis unde avea loc intalnirea "Mamicilor de Constanta". Am aflat in ultimul moment (eu nu prestam pana acum la sectiunea lor), asa ca am mers si noi. Alexandru nu a fost foarte incantat de copii, cu toate ca in general ii plac foarte mult, dar el trebuia sa doarma si era fff obosit. O sa-l mai duc acolo, mai ales ca vine si sotu' si trebuie sa scoatem baiatul in lume la copii. De cateva zile mananca chiar bine, cred ca Peritolul e chiar bun. Si am inceput sa-i dau cremvusti de pui, branza topita Chiri, mamaliga cu brazna telemea (putina), smantana, cascaval, iaurt. Nu stiu ce sa-i mai dau de mancare in afara de cele vechi de care s-a cam plictisit si nu-i mai ajung. Sa dea Domnul sa o tina tot asa.
In leg cu discutia voastra daca sa plecam sau nu afara, in cazul nostru, al celor din tara: eu nu as pleca. Eu in general imi fac planuri pt viata mea si pana acum mi-au iesit si sunt multumita de viata mea si a familiei mele. Nici nu am mare curaj sa iau o astfel de decizie. Eu felicit toate fetele care au avut curajul sa plece si le doresc tot binele din lume acolo unde sunt. Mi-ar placea sa va vizitez intr-o zi, cine stie? Eu nu am apucat sa ies din tara pana acum, dar in curand o voi face.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Mickyy,felicitari pentru fetita din burtica!!!.Iti doresc o sarcina usoara si o bebelusa frumoasa si scumpa ca si Malina.
ŽNu am stiut ca mikka e membra pe DC,o sa o contactez eu personal,multam!!E la mamici din 2005 ,am inteles!
Veveeee,cum cazu cupilu crokodilu breee???Hehhehe,ce-am ris,da' nu era de ris!Dar asa fac si la fi-mea,mai deunazi a luat-o razant cu podeaua,nu s-a lovit tare,si stiam asta,ca altfel nu m-ar fi umflat risu
Claudico,pe unde cutreieri cumatro,de nu semnezi condica?
Pupici tuturor

Elena si Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Aualeo ca uituca sint!
referitor la discutia despre emigrare,bineinteles ca sinteti binevenite in Suedia(Ela,bebe ,si celelalte fete),daca aveti drum incoa!

Elena si Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Oooohhhooohooo Mickyyy, felicitari!!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!! Eu daca voi avea fata ii voi pune numele Maria Ariana sau Maria Roberta, asta asa ca idee, poate te ajuta

Mariana, asa cum a zis si Simo, ai mare noroc cu un copil care papa bine si doarme fara probleme si sa te fereasca D-zeu sa ajungi sa ai un copil mai dificil la mancare si somn!!

Andreea, mai are rabdare pana vine sotul tau?? Mai ai putin de asteptat, parca o saptamana, nu???

Veve, ce mama denaturata esti Lasa ca trece pana se insoara!! puiutu de crokodilut

Raul azi a fost tare scump...toata ziua numa in hohote a ras, s-a jucat cu cadoul primit (o olita cu maner si spatar de la Baby Care)...
Am papat azi lapte de pasare si tare tare mult i-a placut!!!

e plecat in concediu...tare multe am vrut sa va spun si am uitat instantaneu

Claudia si Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Aualeo ca uituca sint!
referitor la discutia despre emigrare,bineinteles ca sinteti binevenite in Suedia(Ela,bebe ,si celelalte fete),daca aveti drum incoa!

Elena si Amelie

Si io??
Vezi ca am postat in acelasi moment
pisicutei pentru tranta!! Raul are deja doua aterizari la activ, care au fost direct in cap pe covor si una recenta, de ieri cand a luat cu fruntea coltul usii de la dulap...eu am deschis dulapul sa-mi scot o bluza, el era in premergator si cand a vazut usa deschisa a luat-o direct spre ea si cu fruntea drept in colt...n-a plans, s-a uitat la mine (parca astepta sa-l cert) si si-a continuat treaba...e flacau fiu-mio

Claudia si Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Mariana, ma minunam eu de curajul tau de a avea un copilas asa repede dupa primul. Acum am inteles: Stefan e prea cuminte! (Glumesc!) Nici nu imi imaginez cum ar fi sa doarma Lara toata noaptea sau sa manance tot ce-i dau!! Asa ca, sa-ti traiasca Stefanelul cel cumintel iar surioara sau fratiorul lui sa fie la fel ca el!

Micky, felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si...s-o cheme Maya! Si celelalte nume sunt frumoase si sunt sigura ca o sa-l alegeti pe cel mai frumos.

Veve, asa zic si eu: mare noroc ca nu a facut Lara scandal cand i-au iesit dintii ca nu stiu cum o scoteam la capat!
Deci Croko mic a inceput sa ia viteza?? Bine ca nu s-a lovit, puiul drag! Si acu' doar nu era sa plangi si tu cu el! Las' ca trece repede!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Elena, poti sa iei fetele si sa veniti toate aici, si asa mai uiti si tu putin de Suedia cea rece!

Clau, Maria Roberta e frumos!

Andreea, ce frumos ca v-ati intalnit in Constanta!
Cred ca abia astepti sa vina sotul tau!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput