Bebelusi de iulie-august 2004 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Saru`mina, merg sa vad ce modificari mai sunt de facut, sper sa ma si lase sa le fac.

quote:
Originally posted by mamica_iulie_august

Carmen, te-am "zarit" ieri la un subiect si m-a dat seama ca nu esti pe listuta. Te-am trecut ieri, dar nu am mai avut timp sa modific si pe DC, am completat azi, daca mai ai de facut modificari, le poti face la lista de pe pagina a 2-a.

Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia, e ok meniul, dupa parerea mea prea multe cereale.
hehehe Tizo eu is de la alba cu radacinile, acolo nu sa zice asa dar stiu si eu faza cu saua
Mitzu nici aici nu se gasesc prea multe dar se poti si comanda, mai ales ca s-a deschis reprezentanta chicco. plus ca se poate comanda si pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

iubitele, nu vroiam sa va fac sa plangeti ...cu toate ca mie imi dau lacrimile de fiecare data cand imi aduc aminte, dar acum sint lacrimi de bucurie, atunci erau de disperare si tare mult am mai plans si eu si tati.
nu doresc sa treaca nimeni prin asa ceva ...un copil e suflet din sufletul tau si atunci aveam sufletul sfasiat de durere, insa iubitica a fost puternica, noi am fost optimisti si totul a fost bine ...nu am vrut atunci sa va spunem pentru ca stiam ce efect va avea, mai erati multe care trebuia sa nasteti si nu trebuia in nici un fel sa va impovaram cu problemele noastre!

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Ups!!! Calculatorul meu (sau eu?) a luat-o razna. Sorry...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
http://community.webshots.com/user/ina32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Nicole, m-ai facut sa plang tare de tot. Of, of cate ati avut de indurat. Dar aveti o fetita puternica, a luptat sa va fie alaturi, stia cat v-ati dorit-o. Va pupam dulce si va imbratisam cu drag mici si mari invingatori!

Si eu sunt o mamica care are un pui ce-mi da batati de cap la capitolul somn. Adoarme foarte greu, din ce in ce mai tarziu (azi la 12 noaptea) sis e trezeste de 2-3 ori pe noapte si vrea sa suga. Sper in vremuri mai bune.

Weekend placut!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hihihii Ina cred ca ai batut recordul la mesaje....mai sterge si tu din ele....
Lia, depinde de cit lapte bea la cele 2 mese. daca sunt 500ml e ok. daca nu, da-i in plus apa sau ceai pina ajungi la nivelul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Branza de vaci cu lamaie:

250 ml lapte de 3% grasime, se fierbe 10 minute de cand da in clocot, apoi se ia jos de pe foc, storc direct din lamaie cam in jur la o lingurita de suc si amestec pana vad ca se taie, se branzeste, amestec amestec si apoi mai dau un clocot, torn in tifon si las la scurs. iese branza o bila cat o minge de pingpong serioasa :)), foarrte dulce, foarrte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Nicole,

Lia, mersi de reteta, am facut si eu azi, dar nu mi s-a separat tot laptele, adica s-au format mici "bilute" de branza (sa le zic asa ca altfel nu stiu cum), dar a ramas mult lapte nebranzit. Cred ca de aia ca nu am mai dat-o o data in clocot.

Mai trebuie sa-mi inving lenea si sa scriu si eu povestea nasterii lui Tudor.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Rain, mi-am luat cu tine portia de plans pe ziua de azi...Nu mai spun ca eu de cand am ramas insarcinata am ramas si plangacioasa...Mai ales la capitolul mamici si bebici...Sa va traiasca Printesa! Sigur va fi o norocoasa in viata!
Cu legumele a fost si azi tranta mare.Am pus in piure si doua cupe cereale orez+porumb+lapte si 3 lingurite branzica de vaci , dar la lingurita nu au mers.Pana la urma, am reusit la biberon dar nu imi place deloc treaba asta.
In plus, e marait si ii curg balute la greu si il mananca rau gingiuta.Ce-om avea de tras si cu asta....
Sa avem o seara linistita!
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare si din Califonia!
Raportam un copil care face gasca cu copilul Mitzurei si al Inei32...adica indiferent de metoda abordata el se trezeste la 2-3....ASeara am facut cum m-ati sfatuit, adica cind pe la 8.30 Luca a vrut sa "take a nap" , l-am imbaiat si i-am dat un biberon cu lapte in care am pus cereale. A mincat si la 2.15 cine se foia? I-am dat suzeta, i-am dat apica, foiala mare.....in fine am rezistat eroic si a adormit in ju rde 3 (fara ca sa fie complet trezit ci numai "copil foitor"). Am reusit deci sa amin masa de noapte la ora 4 cind i-am dat 60ml lapte . Dar credeti ca s-a saturat? As, mai ca incepeea sa plinga . Asa ca am mai bagat inca 60 ml....La 7 s-a trezit cu adevarat...Am sa continui si va informez...
Catinca si eu am acceasi problema ca si tine, de cind maninca morcov+ mar si cereale la culcare ,nu-i mai este foame de lapte....Mai are cineva aceasta problema? Luca al meu care la 3 ore incepea sa plinga de foame , acum trec si 4 ore si ceva si nu vrea, efectiv refuza...dar daca-i dai altceva ...cu placere. Mai are cineva probleme de genul asta? Cea mai importanta masa pentru el ramine laptele si nu vreau sa-l refuze...asa ca azi am scos de tot marul si morcovul si sa vedem.
Cele care aveti copilasi mai mari si deja dati la prinz supita , dimineata morcovul si seara cerealele....cit lapte mai beau ai vostrii?
Ma duc sa citesc si eu povestea lui Nicol.....de cite ori nu m-a batut si pe mine gindul sa scriu povestea....dar nu cred ca am talent si mi-a fost frica sa nu fie o povestioara banala....

Irinuca bine ai revenit....
Revin.

http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzrw
http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzvg

Mergi la inceput