Vi s-a reprosat ca nu a fost EL "primul"?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Aveti dreptate, dupa cum am spus. Totusi, educatia-i educatie si instinctul este instinct. Sunt la a doua casatorie, sotia mea are un copil din cealalta casatorie, nu se pune deci problema de virginitate. Si, cum am citit aici, sper sa fie ultima partenera. Nu vorbesc de traditie, de conceptii, ci de instinct. Aici difera parerile. Conceptiile (mai ales invechite) nu-si au locul intr-o viata moderna. Dar instinctul? Il slefuiesti, il maschezi, dar nu dispare.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

M-am simtit oarecum vizata de raspunsul lui Marius... Vreau sa spun ca mi-era suficient ce aveam, chiar daca nu simteam mare lucru. Imi iubeam sotul si nu m-as fi gandit in ruptul capului sa incerc si altceva. Insa am ajuns la divort, apoi am cunoscut pe altcineva si s-a intamplat. Eu am vrut sa vad daca e ceva in neregula cu mine, daca esecul vietii mele intime anterioare s-a produs din vina mea. Am realizat ca ceea ce se spune despre compatibilitate nu e o vorba in vant.
Mi-am iubit atat de mult sotul incat m-am intors la el dupa o perioada, cu toate insatisfactiile vietii intime, insa relatia nu merge, poate si datorita faptului ca el n-a vazut cu ochi buni relatia mea cu celalalt, chiar daca si el a fost implicat intr-o alta relatie. De aici lipsa de respect, egoismul, lipsa caldurii si a complicitatii, ceea ce ma face sa cred ca daca n-as fi fost virgina inainte de el, reactiile lui de atunci ar fi fost cele de acum.

PS: Fosta mea cumnata are 33 de ani si e inca virgina, din considerente religioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Psihologii spun (cine i-o mai fi inventat) ca atunci cand facem dragoste cu actualul iubit, facem dragoste cu toti cei dinainte. Asta deoarece creierul stocheaza in inconstient toate experientele noastre. Si cred ca in cazul asta psihologii exprima un lucru pe care il simtim atunci cand am vrea sa fi fost numai noi centru universului pentru fiinta pe care o iubim.

_
Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

nu a fost primul, si nu, nici gand de repros... si ma-ntreb... chiar i-ar fi adus cu adevarat ceva daca as fi fost fecioara?!sau relatiei?!
nu regret nimic, dimpotriva... consider ca relatiile anteriare (pe plan psihologic si sexual) m-au pregatit pt EL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Eu vin cu o intrebare.Daca ai fost numai O DATA ( ca uite nu ma duce capul cum sa zic exact!....adica nici nu poti spune ca ai facut dragoste cu altul...ci numai...hai sa zic deflorare ;) ) cu altul, cum se cheama ca esti cu urmatorul???? Virgina sau ..." satula "??
Pentru mine e important ce simt cand e langa mine, cum il simt! E adevarat ca ma roade viermele " aia cum era? ailalta cum facea?", dar daca eu simt ca atunci, acolo e cu mine restul nu conteaza! Viata e destul de scurta si nu plina de bucurii multe! Gandurile negre nu ma ajuta cu nimic.
El? Are un pic de orgoliu...dar cum n-a mai fost iubit la fel niciodata uita! Si pentru mine e PRIMUL si ULTIMUL!
Citatul din Biblie e de capatai! Restul e vorba goala! Daca DRAGOSTE nu e, nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ahasverus spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Fie ca recunoaste, fie ca nu, NU exista barbat care sa nu-si doreasca ca partenera cu care se gandeste sa-si imparta viata sa fi fost virgina.

Ba existã. Eu. N-am avut niciodata pretentii care le consider stupide. Asa cum eu am avut dreptul sa "gust din placerile vietii" asa a avut si ea. Si dupa umila mea parere, restul este BS de macho.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Cu Primul am fost prietena 5 ani ; din cauza nepotrivirii anatomice sexul pt mine era mai mult chin si niciodata placere...dar pt ca ne completam f.bine in altele am crezut ca pot trece peste " acest inconvenient" .Ne-am despartit si l-am cunoscut pe El , cu care dupa alti 5 ani m-am casatorit si e dragostea vietii mele .
Pentru El eu am fost Prima si vreau sa spun ca doar cu el am descoperit placerea si orgasmul, dorinta de a face dragoste...pai daca ar fi fost invers poate la fel as fi fost o iubita groaznica in pat si l-as fi pierdut.
Si tot ce-mi doresc acum e sa fiu si Ultima din viata lui ca cercul sa se inchida !Cercul dragostei...

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu'Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

stii ce mi-a zis prietenul meu? "nu conteaza sa fii primul, conteaza sa fii ultimul"...cu toate ca el a fost primul..si eu am fost prima la el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

nu mi s-a reprosat niciodata lucru asta si nu vad de ce sa mi se reproseze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

N-a fost primul si nici nu-si pune problema asta...noi amandoi suntem destul de "curiosi" de fire si nu cred ca am fi rezistat in cuplu dupa o prima intalnire:) dar ca e ultimul sper din toata inima:)

Mergi la inceput