Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
eu am avut pe cineva in vizita matinala...asa ca am avut ceva de lucru pe aici si de-aia nu am putut intra...am citit tot ce-ati scris.
si eu ii dau bbelinei 3 pic de vigantol.
nu cred ca iesim azi afara fiindca e ceata si urat...nu-mi place mie daramite ei...
nici alex nu suporta el fularul la guritza chiar daca eu as vrea sa i-l pun si e mai bine asa...nu am avut probleme cu el...mici raceli de 2-3 zile incare i-a curs doar nasucul, fara febra sau altceva.
miche ce bine ca esti asa plimbareatza, eu ma urnesc cam greu, dar nu stiu de ce.
am fugit sa pap si eu ceva de pranz ca mi s-a facut iatr foameeeeee
va pup si mai intru mai tarziu
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Ele spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare : bb poate face intoxicatie daca mama a mancat ceva "rau" si este hranit doar la san??
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
Dena spune:
Aha! Am vazut-o si pe Ile... brotacica e o dulce!! Si maricica foc! Sa-ti traiasca Gandacelule!
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by bumbacelquote:
Originally posted by try
M-a indus in eroare si faptul ca frate-miu a dat copiilor lui doar cate o picatura de Vigantol
Eu ii dau doua picaturi de Vigantol in fiecare zi. E prea mult?
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Nu! Asa se recomanda: cate 2 picaturi de Vigantol pe zi
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by bumbacelquote:
Originally posted by roserb
Cel mai bine ii picuri direct in gurita din sticluta de Vigantol, asa scapi si de spalat lingurite!
Merci roserbito. Mie oricum mi se pare ca ii dau prea multe medicamente. In general sunt vitamine si foarte putini compusi chimici, dar totusi. Pai..Bonisan, Sab, Calciu, Vigantol, Zymafluor...iti dai seama de cate ori fierb lingurita
Si glicerina boraxata pentru gurita (asta-i fara lingurita)
Asa iau toti bebelusii?
Hop si noi!
Pe langa cele de mai sus mai dam: "gripe water" , "B complex" si ... cam atat cred
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
Eliza5 spune:
Gandacico, imi cer scuze pentru ca am zis ca o sa vin sa te iau cu masina ca sa ne plimbam (eu, tu, Miche si Roserb daca poate) prin Moghioros. Mi-am dat seama abia dupa aceea ca logistic este imposibil (pentru ca nu incapem in masina si noi si bebeii si carucioarele . Sper insa sa gasim o solutie sa ne intalnim la un moment dat. Eu una sunt tare curioasa sa te vad.
Miche, ti-am trimis poze cu frumuselul meu. Daca ai cum sa ma ajuti cu organizarea unui album, ti-as fi recunoscatoare! Eu n-am iesit deloc azi, dar i-am deschis acum larg fereastra si l-am imbracat bine. Vad ca doarme ca un ingeras.
Dragelor, nu v-am zis: mi-am dat seama ca mi-am indopat copilul :-) A crescut intr-o luna cu 1,5 kg. Deci are acum 5,700 kg si n-a implinit inca 2 luni. Asa ca am renuntat de tot la biberonul de seara si il alaptez exclusiv. Azi noapte s-a trezit de vreo 4-5 ori de m-a capiat (cand ii dadeam biberon se trezea doar la 3 noaptea si apoi dimineata la 6-7). Dar o sa continui sa il alaptez exclusiv macar pana ma intorc la serviciu (pe 15 februarie).
S-a vorbit in alt capitol despre contraceptie in timpul alaptarii. Mie mi-a dat doctorul Exluton si a spus ca se poate folosi fara probleme in timpul alaptarii (sunt pilule anticonceptionale). Mie deocamdata nu-mi sunt de folos pentru ca apetitul este zero (eu care eram o focoasa :-))).
Am o dilema.. Alexutzu are pe fatza o iritatie care nu mai trece dinainte de revelion, iar pediatra mi-a spus sa il dau cu Fluocinolon N. In prospect scrie ca este contraindicat copiilor sub 2 ani. Parca n-as risca... Stie cineva ceva despre medicamentul asta?
Sambata ii fac si vaccinul de 2 luni dar am hotarat sa nu il fac pe cel de stat, ci o sa facem unul care se numeste Infanrix penta.
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
miria_cristina spune:
Flocinolon N este una, iar Pivalat de flumetazona este alta. Cine stie cum ti-a dat de la farmacie, dar cu cel luat de tine sa nu-i dai. Desi mai facem exceptii, indicatiile de pe prospectul medicamentelor este valabil si important de respectat.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
bumbacel spune:
quote:
Originally posted by Eliza5
Alexutzu are pe fatza o iritatie care nu mai trece dinainte de revelion, iar pediatra mi-a spus sa il dau cu Fluocinolon N. In prospect scrie ca este contraindicat copiilor sub 2 ani. Parca n-as risca... Stie cineva ceva despre medicamentul asta?
Eliza draga, are niste bubite mici ca niste cosulete care se inrosesc la cald?
Daca-i asa si eu am aceeasi problema si nu stiu ce sa-i fac. Doctorita mea mi-a dat Advantan Milch care in prospect e recomandat doar bebeilor peste 4 luni. I-am dat de vr'o doua ori si apoi nu i-am mai dat, mi-a fost teama...La sfatul Gandacicai o sa ma duc la dr. Culcer sapt viitoare.
Fetele ziceau ca au avut si bebeii lor diverse iritatii. Parerea mea e sa mai consulti un medic, nu stiu daca-i bine sa-i dai cu orice chiar daca la alti bebelusi a functionat.
andreap spune:
buna seara!Azi am avut parte de o zi buna:BBlusa a fost cuminte,doar in oras a avut o criza de burtica,a plans 10 minute de se uitau oamenii la mine parca eu ii facusem ceva!Apoi a dormit pana la 16.30,in casa iar cam 30 minute,doar acum face concert,ca inainte de baie.
Va doresc o seara buna
Andreea si Maria
Ela2001 spune:
quote:
Originally posted by andreap
buna seara!Azi am avut parte de o zi buna:BBlusa a fost cuminte,doar in oras a avut o criza de burtica,a plans 10 minute de se uitau oamenii la mine parca eu ii facusem ceva!Apoi a dormit pana la 16.30,in casa iar cam 30 minute,doar acum face concert,ca inainte de baie.
Va doresc o seara buna
Andreea si Maria
ANdreap se pare ca bebelusa ta a crescut si a inceput sa se schimbe; probabil ca o sa inceapa sa stea mai mult timp fara sa plinga, sa fie mai cuminte. A mea asa face de 1-2 sapt si e f bine. Peste aprox. o sapt face 3 luni si abia astept sa vad ce progrese mai face. Acum se ridica pe miini cind sta pe burtica. E o scumpa.
Un lucru ma ingrijoreaza: ca a inceput sa-si suga degetul mare si nu stiu cum s-o dezvat.
Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001