Fuego=Paul Surugiu=talent sau antitalent?

Fuego=Paul Surugiu=talent sau antitalent? | Autor: ralnied1

Link direct la acest mesaj

Buna, tuturor!
Vreau sa fiu sincera de la inceput...
Mie imi place la nebunie Fuego, din multe puncte de vedere. In primul rand, imi place vocea lui, imi plac melodiile, stilul sau. Il al doilea rand il admir foarte mult si ca persoana (am avut placerea sa il cunosc personal si am stat de vorba pe indelete).
Problema consta in faptul ca mai toate cunostintele mele il considera un asa-zis artist lipsit de talent, un lingusitor, un profitor (adica se foloseste de nume mari-vezi Irina Loghin-pentru a-si face si el un nume), un ingamfat, care nu vrea decat sa obtina cat mai multi bani.
Eu, in general, ascult parerea oricui, indiferent daca aceasta coincide sau nu cu opiniile mele. Asa sunt eu, mai ales acum, datorita meseriei pentru are m-am pregatit pe bancile facultatii (jurnalist).
Am deschis acest nou subiect, pentru a afla daca intr-adevar Fuego (pe care sunt mai mult decat sigura ca l-ati auzit si l-ati vazut macar o data...) este un baiat de nota 10 sau un repetent intr-ale muzicii romanesti... Vreau sa imi dau seama daca cei pe care ii cunosc eu au sau nu dreptate.
Sa stiti ca primesc orice fel de mesaje, fie ele pozitive sau negative. Adica nu ma supar daca il vorbiti de rau, numai sa va justificati argumentatiile. Desigur si mai mult m-as bucura daca as afla ca mai sunt si alte persoane care il admira pe acest baiat.
Va astept cu drag!
O zi buna!