Infectie cu Gardnerela -Help !!!!

Infectie cu Gardnerela -Help !!!! | Autor: rucsi

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor ! Am mare nevoie de ajutorul vostru.In urma unui examen de secretie mi s-a descoperit infectie cu gardnerela.Voi stiti ce este ? E grav ?Se transmite numai prin contact sexual? Ce tratament stiti voi ca se ia? Poate impiedica sa ramai gravida?Poate da sterilitate ? Va rog mult sa-mi raspundeti. Va pup pe toate !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Stai linistita,este o infectie destul de comuna si se trateaza usor.Eu am luat Flagyl si am facut spalaturi cu Tantum Rosa.Oricum,bine ar fi ca tratamentul sa ti-l indice medicul.simultan cu mine a facut tratament si sotul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

meme, iti multumesc mult pt.raspuns.Mie mi-a dat medicul urmatorul tratament:
dim.2 stamicin,2 metronidazol,1 ovul cu Klione,Canesten (unguent)
seara:2 stamicin,2 metronidazol,1 ovul Klione, 1 ovul Gynozol. Canesten.
Nu ti se pare cam mult ? Si totuusi nu stii daca din aceasta cauza n-as ramane gravida ? Mersi mult inca odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza1318 spune:

buna rucsi,

nu pot sa-ti spun decat sa stai cat poti de linistita in privinta acestei infectii; acum un an si ceva am fost si eu depistata cu aceiasi infectie, iar dr mi-a prescris un medicament (FASYGIN), care trebuie administrat in doza unica 4 comprimate eu si 4 comprimate sotul (specific toate 4 odata, si luate in acelasi timp de ambi) si asta a fost tot. La urmatorul ex nici urma de Gardnerella. Asa ca stai linistita, cu toate ca dr tau parca a prescris un tratament cam stufos pt o infectie atat de banala....dar poate stie el ceva...

A, si ca sa te linistesti mai mult, eu l-am intrebat si pe d-nul dr de la Clinica Virtuala (ARIAN, care este un om deosebit), de acasta infectie si iata raspunsul lui "Infectia vaginala cu Gardnerella vaginalis este cea mai banala dintre vaginitele bacteriene"

Asa ca nu e cazul sa te sperii f tare, dar bineinteles ca trebuie tratata cum se cuvine.

In speranta ca ti-am fost de ajutor,
Te pupic dulce

iza

Mergi la inceput

Iti multumesc mult Luiza, mi-ai fost de mare ajutor.Se pare ca tratamentul meu este mai puternic si nu inteleg de ce, dar fie !
Te-as ruga sa mai imi raspunzi la o intrebare care ma macina.Poate fi aceasta infectie un motiv pentru a nu ramane gravida ?
Mersi mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza1318 spune:

rucsi, ma bucur tare mult ca ti-am fost de ajutor!!!

nu stiu daca iti pot raspunde intocmai ca un medic la intrebarea ta, deci nu-mi ramane decat sa-mi dau o parere

eu cred ca aceasta infectie ca toate celelalte bacteriene nu ar fi un motiv pentru care o femeie nu ar ramane insarcinata, dar bineinteles ca nu poate fi lasata netratata (poate sa dea in altele mai complicate si atunci poate chiar ar fi o piedica)

hai sa-ti mai spun si altceva, tu chiar nu ai auzit de nici o femeie care a ramas insarcinata avand infectii vaginale....ca eu am auzit o groaza (poate din neglijenta nici nu au fost la medic si nici nu stiau de existenta lor- a infectiilor)

cam asta a fost parerea mea...specific doar o parere nu o lege

te dulcic,

iza

Mergi la inceput

Luiza, am auzit de o gramada de femei care erau gravide si aveau vreo infectie. Problema este ca nu stiam specificul acestei infectii.
(Gardnerela).Iar pe de alta parte imi faceam iluzii ca asta ar fi motivul pentru care nu am ramas gravida si ca odata rezolvata prolema se va intimpla minunea.Speram si eu......
Mersi mult inca odata si te pup dulce.Rucsi.

Mergi la inceput