Cautare
Va multumim mult pt. optiunea de cautare. Este f. utila. Dar, stiti cume e omul, ii dai un deget si-ti ia toata mina. Am incercat motorul de cautare si am vazut ca nu merge si in arhiva. Nu merge sau am gresit eu ceva ? Daca nu merge, nu ati putea sa-l faceti sa caute si in arhiva, pliiiiiiiiiiiiiiiiiz
Karina + Bogdanel
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
Raspunsuri
arboria spune:
Karina, merge si in arhiva.
Cand se deschide fereastra de cautare, cu toate optiunile alea, ai acolo o casuta de bifat, daca vrei sa caute in arhiva. E undeva in mijloc-dreapta, parca.
Scrie Archived Posts
Julia
Oana_B spune:
..si cand bifezi casuta pentru arhiva selecteaza sa caute "subject only" adica in titlu nu in entire message ca altfel nu da rezultat.
Cand se intoarce admin tre' sa-i semnalam faza asta ca firesc ar trebui sa dea rezultate si cand se selecteaza entire message.
Oana_B
CristinaT spune:
si eu vreua daca se poate link-ul forumului vechi... mai exista?
please!
5 ani -14 februarie 2005
Karina spune:
Vezi, ce inseamna sa fii neatenta ? Noroc cu voi .
Asa ca inca un buchet de flori pt. Admini .
Va multumesc mult.
Cristina, ti-am scris si la sub. de la DG adresa, dar probabil n-ai observat:
www.desprecopii.com/msgboard/default.asp
dai toate subiectele si alege.
Karina + Bogdanel
loneanbianca spune:
Nu s-ar putea cind cauti ceva...chiar daca este la capitolul "progesteron" de ex sa nu trebuiasca sa te trimita la toate paginile scrise 7 de ex ,ci direct?!
Bianca
Poze
arboria spune:
Bianca, eu cred ca solicitarea ta nu se rezolva, din moment ce tu ceri sa-ti caute numai "progesteron", pentru ca iti intoarce toate paginile unde apara cuvantul asta.
Nu te ajuta sa cauti pe un anume forum, de ex. numai la "Femina intim" sau numai la generale?
Incearca sa mai introduci informatii si in celelalte campuri, asa se mai limiteaza nr de pagini. Sau sa mai scrii, pe langa "progesteron" si "ingrasat" sau alta informatie care te-ar interesa.
Julia
saphir spune:
Dragelor, daca la voi merge cautare, va rog ajutati-ma sa gasesc un subiect despre dactilografie. Stiu ca l-am citit si exista un link catre un program de catilografie.
Din pacate, eu am incercat sa il caut in toate felurile posibile si nu am gasit nimic.
Va multumesc.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
Album Amos
arboria spune:
Saphir, asta e singurul pe care l-am gasit
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37238
Julia
saphir spune:
Julia, sar`mana mult de tot
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
Album Amos
CristinaT spune:
Karina... la mine nu merge imi da
The page cannot be displayed
ce sa fac?
quote:
Originally posted by Karina
Vezi, ce inseamna sa fii neatenta ? Noroc cu voi .
Asa ca inca un buchet de flori pt. Admini .
Va multumesc mult.
Cristina, ti-am scris si la sub. de la DG adresa, dar probabil n-ai observat:
www.desprecopii.com/msgboard/default.asp
dai toate subiectele si alege.
Karina + Bogdanel
5 ani -14 februarie 2005