Copii care vorbesc mai tarziu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Narcisa, in privinta mobilitatii, e argintul viu, nu sta o clipa, se catara si ea peste tot, baiat sa fi fost si nu era asa.Deci ea si-a dezvoltat mai mult latura asta, ce sa zic si de vorbit vorbeste toata ziua, dar pe limba ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Si mandra mea si-a dat drumul mai tarziu la vorba, dupa 2 ani. La 2 ani si 8 luni, a mers la gradinita si abia lega 2-3 cuvinte. Iar in 3 luni a reusit sa-si dea drumul mult mai bine la vorba, sa spuna chiar si poezii. Ceea ce acasa nu facea, oricat ii recitam si cantam.
Acum, la 3 ani, se simte din nou un real progres. Face propozitii mult mai lungi, doar ca nu spune corect toate cuvintele.
In schimb, a fost si este mai avansata la abilitati practice si fizice, decat alti copii de varsta ei.
Asadar, eu cred ca acum, in jurul varstei de 3ani, vei observa un adevarat progres la ea.

Christel, hai la povesti despre copilasii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">aici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput