Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
pd spune:
La multi ani Catalin!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
vanessa ionescu spune:
Multumim mult de urari!!
i-am luat lui Cata cadou de ziua lui un premergator si un scaunel de baie ca al Dianei. Chiar roz. Dar era ultimul si oricum cada lui e rosie iar eu il imbrac in culori deschise ca ii sta mai bine decat in albastru. Daca era ca Andu care e blond cu ochi albastrii mergea orice dar el e saten cu ochi caprui. Hai ca am plecat de la una si am ajuns la alta.
L-am pus in premergator si i-am facut poze (cu tel. asa ca nu sunt nemaipomenite) pe care le-am pus si in albumul cu Craciunul pentru cine vrea sa se uite.
Dar, tati nu era de acord cu premergatorul asa ca, ca sa-l obisnuiesc cu ideea, i-am trimis pe e-mail poze ca pana vine acasa de la servici cap ca il va gasii in premergator.
Andu s-a sculat dimineata cu 39 temperatura asa ca a stat acasa cu nurofen. Acum e bine dar il tin simaine. Nu stiu ce a avut ca in rest nu a avut nici un simptom.
In alta ordine de idei, m-am busit de unul cu masina azi. Nu rau, si eu sunt de vina. el nu a avut nimic. Eu mi-am infundat putin usa stanga si am zgariat-o. Dar nu e rau nici la mine. Dormeam ca era prea dimineata si eram ingrijorata si cu Andu si ma tot sunau o groaza ca parca au innebunit azi cu totii. Nu stiu ce a fost azi in atmosfera.
Nally, eu nu am zis sa stai in casa.
Diana, plafonarea poate intervenii si in urma dezgustului de tot ce e in jur.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION
iuliana c spune:
Multumesc fetelor pt urari si va doresc si eu puiutilor vostri tot binele din lume!Rares v-a trimite un pupic cum stie el,adica un fel de molfaiala cu un dintisor(ca atata are deocamdata)
Am sarbatorit implinirea a 7 luni cu un biscuite.Dar imi era o teama fetelor sa nu se inece!Dar s-a descurcat zgamboiul.
Vroiam sa va intreb,puii vostri stau linistitzi cand papa?Rares sta cumintel primele lingurite si apoi incepe sa se uite pe tavan,dupa jucarii,se intoarce ,se rasuceste,(cred ca ati inteles cam cum sta treaba),lucrul pe care nu il facea pana acum si nu face asa pt ca s-a saturat ca il vad ca inca mananca numai ca nu mai are rabdare.Isi cam pierde rabdarea si cand il imbrac.
Inca nu sta singur in fundulet dar sa stiti ca se ridica in picioare sprijinit,degeaba ii spun eu ca este cam grabit
Vanessa la multi ani pt Cata,cel cu aproape 5 dintisori!
Iuliana & Rares (12iunie)
Nally spune:
quote:
Originally posted by vanessa ionescu
Nally, eu cam incurc varicela cu variola, varsatul de vant, pojarul, pojarelul s.a.m.d.
Dar stiu ca una e cu bubite pline de lichid iar alta cu niste bubite rosi defapt ca si cum ar fii pielea mai aspra si iritata si apar mai ales pe burtica si pe spate.
Cand Andu avea un an si ceav l-a apucat febra (38-39). Si o stare apatica ca de gripa.... Mai ales ca, la aceste boli nu se da nimic (tratament), si stiu ca nu prea au voie afara, regim (dar nu e cazul la varsta lor).
Am auzit (inclusiv de la dr ca e epidemie de oreon si varicela).
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION
Am tras eu concluzia din cele ce ai zis ca e mai bine sa stam in casa, mai ales ca azi vroiam sa ies in oras vreo 3 ore! Aveam treaba ... dar am anulat tot! Multa sanatate la puii tai si tie putere de concentrare... sa nu mai ai patanii ca dimi! Ce vesel e Cata in premergator !! Sa vezi de acum ce o sa mai mearga prin casa!!! Sebi alearga prin toata casa si eu ma mir de cata independenta are si ce vrea el sa faca! La multi ani pentru Cata!!! Inca nu a trecut ziua!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
Nally spune:
Iuliana pe Rares cel agitat la masa! Si Sebi face la fel! Cred ca ei acum incep sa perceapa altfel lumea din jurul lor si sunt curiosi si ei! Al meu si acum se mira de mainile lui!
Mephala multa sanatate puiului tau! Succes la rezultate si noi tot maine le luam!
Diana lasa mey ca asa cres mari si din cazaturi! Sebi a cazut pana acum de 2 ori din pat si o data de pe olita! Asta e! se mai intampla! Nu zic ca si io m-am speriat de fiecare data de nu imi mai simteam picioarele!
Maria!!! Liliii!!! Irineeelll! Ce faceti iubitele nu am mai citit de voi de un car de ani! Ce faceti voi? Ce fac puii vostrii?
La noi se mai vad bubitele dar nu mai sunt asa de rosii si multe ca ieri! Acum doarme dus! Mi-e pofta de mamaliguta cu branza si smantana! Cred ca ma duc sa fac asa rapid o mamaliga mica!
Va pup!!!
Poze...Poze...Poze
miha04badea spune:
Buna fetelor!N-am mai scris de mult pt ca fina mea a nascut acum doua zile si va dati seama spital, telefoane......
Despre noi:Dragos a mincat in sfirsit spanac azi ca pina acum nu i-a placut,dar azi i-am pus si un praf de sare si doua picaturi de lamiie si i-a placut f mult.In rest brinza,iaurt,fructe,cereale la greu.I-a mai iesit si un dintisor deci acum are sapte:4 sus si 3 jos.Am marele noroc ca nu plinge deloc si nu face nici febra.Toata ziua spune ta-ta si dai-dai,se aseaza in patru labe si da din fund si se ridica la patut.Alearga toata casa cu premergatorul si trage si se agata de tot ce prinde.Gata cu laudele.
LA MULTI ANI CATA SI RARES!
DIANA tot respectul pt tine.Urmaresc cu interes toate sfaturile pe care le dai si ma gindesc ce norocoase suntem ca avem pe cineva priceput printre noi.Mare lucru. lui Vladut cel frumos si mincacios.
CARMEN si Dragos a avut o dermatita si doctorul mi-a dat LOCOID-unguent cu care i-a trecut in doua zile. lui Iustinel-grasunel.
NALLY of of prin cite treci cu Sebi .Doamne-ajuta sa se faca repede bine. lui Sebi cel scumpic si bolnavic.
Multa sanatate tuturor buburuzelor bolnavioare.
Va pup dulce pe toate.
MIHA SI DRAGOS-STEFAN(1.05.04)
http://community.webshots.com/user/miha04badea
DianaR spune:
Carmen si Nally, tinem pumnii pentru rezultate maine, sa fie numai cu vesti bune.
Carmen, mi-a trecut sperietura, normal, dar senzatia e foarte neplacuta, efectiv mi s-au taiat piciorele...
Nally, mi-ai facut o pofta cu mamaliguta...
Vanessa, ii dulce Cata in cadoul de ziua lui! Eu inca rezista tare pe pozitii sa nu-i iau premergator. Sa vad daca reusesc...
Pupici lui Andu sa-i treaca raceala. Nasol cu masina, da las' ca se repara. Improtant e ca nu ai patit tu nimic ca asata mai greu se repara.
Iuliana, sa-ti descriu o masa a lui Vladutz. In primul rand la inceput nu deschide gura orice i-as da. Trebuie sa-l fac sa rada, sa-i dau o jucarie pana reusesc sa-i bag prima lingurita in gura. Apoi deschide gurita, dar se intoarce in dreapta, in stanga, studiaza peretele, tavanul, mainile, da cu manutele peste lingurita, se freaca la gura si apoi la ochi, baga mana in gura apoi in par, ureche, nas, se scurge in scaun pana aproape intra sub masuta, prinde vreo jucarie si da cu ea in masa de nu se poate etc. Deci iti imaginezi cam cum sunt mesele noastre. Dar macar manaca, asta e important...
Mihaela, felicitari finei voastre si lui Dragos pentru progresele facute. Esti o draguta
Vladut e marait de nu se poate, ar sta numai in brate. Ma gandesc ca-i iese vreu dintisor ca baleste la greu in ultimele zile... Om vedea.
Noapte buna tuturor!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
Nally spune:
Fetele aprindeti o lumanare virtuala pentru victimele tsunami-ului!
http://candles.martinlundin.net/tsunami.php
Poze...Poze...Poze
clau07 spune:
Buna fetelor,
Iuliana, sa stii ca si Alexandra a inceput sa manance tare rau. Am inceput sa-i dau si ei o lingurita si cand vrea sa o bage in gura si deschide gura, o tin putin de mana si bag eu lingura cu mancare dupa care o las sa moflaie ea lingura cealalta si tot asa. Nu stiu de ce nu vrea sa deschida gura, ca la inceput a primit tare bine noile alimente. Acum se uita la mine si strange buzele. Nu prea are rabdare si se plictiseste repede. Uneori trece de la lingura la castronelul cu mancare si trage de el sal bage in gura. De abia il tin sa nu-l verse.
Vanessa, Lasa grijile cand esti la volan. Bine ca nu a fost mai rau. Masina se repara. Am vazut premergatorul lui Cata. E tare fain, o sa-i placa si lui tati, vei vedea. Aici nu sunt cu roti premergatoarele, sunt fixe si nu se pot deplasa. Alex se plictiseste dupa cateva minute de sarit in el. Daca se deplaseaza e mai distractiv.
Diana , acum cred ca e perioada micilor accidente. La noi s-a intamplat pe loc drept, am lasat-o in fundulet pe jos inconjurata de perne si tot a reusit sa dea cu capul de pamant. A cazut pe spate. De fapt era covorul care a amortizat putin.
Nally, chiar ca ne faci pofte de mamaliga cu branza.
Am aprins o lumanare pentru cei morti. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.
Claudia si Alexandra
danaA spune:
Buna fetele!!
Si eu foarte scurt pe aici ca Stefa e super smiorcait ca ne iese un al doilea dinte.Azi noapte s-a trezit de o gramada de ori si aam mai si stat treaz pe deasupra pe la 2.
Diana, sigur iese un dintuc si la smecherasul tau. Bine ca nu a patit nimic cand a cazut. Ce sa zic asta e numai inceputul. stai sa-ti zic ca Stefa a cazut de la noi din pat noaptea si a cazut ca o pisica in 4 labe. Nici nu a plans ca era somnorici.Eu nu-i iau premergator lui Stefa(rezist inca) la noi nu sunt nici asa mari tentatii pt ca aici nu se comercializeaza--sunt interzise. Doar daca mi-ar imprumutat cineva care si-a adus din tara. la Andrei am avut , dar acum sunt hotarata sa NU.
Nally, ma bucur ca e Sebi mai bine.
Fetele nu va suparati daca nu v-am raspuns, dar asunt asa de obositaaaaa.