Sa-i mai dau o sansa????
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_C spune:
Nu lui trebuie sa-i mai dai o sansa, ci tie si fetitei tale! Sansa de a trai linistite si fericite, fara el. Daca te gandesti la fetita si iti vine greu s-o desparti de tata, pune problema asa: el va ramane oricum tatal ei (din pacate??), chiar daca nu mai este sotul tau si nu mai traiti in aceeasi casa. Doar nu pleaca pe alta planeta. Nu meritati asa ceva, daca-l primesti inapoi risti foarte mult.A ajuns pana acolo cu violenta, slabe sanse sa se schimbe peste noapte! Eu nu stiu cum mai are tupeul sa dea ochii cu tine dupa tot ce ti-a facut. Ce barbat e acela care da in mama copilului sau?!
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C
lulu77 spune:
Draga de tine ,cum adica sa ii mai acorzi o sansa?
In nici un caz....totul pana la bataie!
Nu meriti asa ceva ,nici tu ,nici fetita ta.
Azi incepe cu tine ,maine ontinua cu ea ,mititica.
Nici sa nu te gandesti!
ALINA "Zambeste-i vietii ,si viata iti va zambii!"
val77 spune:
din punctul meu de vedere nu merita nici o sansa
si nu mie se pare normal ca sa te obisnuiesti cu bataia si unde mai pui ca nu tine cont nici de copilul vostru
dulcetica spune:
Tu numai stii cum arata o viata normala, daca spui ca te poti obisnui cu asa ceva?Copilul tau nu trebuie sa se dezvolte si sa creasca intr-o atmosfera de teroare.Ei vad si mintea lor amplifica evenimentele.Poate sa-si puna o amprenta capitala asupra personalitatii lor.
Roxy Trixy spune:
Iubita, tu poate suporti, tu poate ierti si uiti... din cate vad... cu toate ca nu pot sa te inteleg...
Dar la copilul tau nu te gandesti?
Era acum un an o campanie impotriva violentei in familie si "reclama" la televizor arata doi parinti care se certau iar apoi toata scena transpusa in viziunea copilului care ii vedea ca pe 2 monstri infioratori...
Copiii chiar percep lucrurile altfel, in universul lor fiecare vorba aruncata in vant poate avea un impact mult prea mare... ce sa mai vorbim ca puiul tau te-a vazut plina de sange...
Hellooooooooooo!
De ce anume ai nevoie ca sa te trezesti? iti e sufletul gol? Dar cum o fi oare sufletul copilului tau? Sau cum va fi daca va mai avea parte de astfel de scene?
Gandeste!
Roxana & Bianca micuta
mihaela_ce spune:
Draga mea,nu stiu de ce suporti asta,daca te gandesti cumva ca ai un copil si nu vrei sa il lasi fara tata ,sa sti ca ii faci un mare rau.Si eu am avut o copilarie asemanatoare cu a fetitei tale.Si mama si-a ascuns neputinta pretextand ca are copii si .....urmarea : si eu si fratii mei suntem niste oameni marcati pe viata de violenta si bautura.Nici macar nu am fost constienta de asta(credeam ca sunt un om normal)pana intr-o zi cand am vazut un prieten foarte beat care tipa la prietena lui,in clipa cand am intrat in casa lor si l-am vazut pe el asa, au inceput sa-mi tremure picioarele si sa-mi bata inima ,aproape ca nu mai stiam ce e cu mine.Crede-ma ca am fost socata.Sa-ti mai spun ca eram ingrozita de ideea de casatoarie? credeam ca toate casniciile sunt ca cea a parintilor mei(tata tipa,mama plangea,asta e tot ce imi amintesc cand ma gandesc la copilaria mea)Eu macar am reusit sa trec peste asta,cu ajutorul sotului meu care este un om deosebit,dar fratii mei nu.
Gandeste-te bine ce faci,oricum de un lucru sunt aproape sigura NU DE SCHIMBA oricate sanse i-ai acorda tu.
adivio spune:
Ce sansa? Pentru ce? Pentru inca o bataie? Poate data urmatoare te baga si in spital, daca tot a ajuns sa te umple de singe. Si fetita crezi ca are nevoie de un astfel de tata? Nu numai ca nu-l va putea iubi , dar va fi terorizata de frica daca o vei mai expune unor astfel de scene. Termina si gata si nu-l mai primi in casa mamei tale sub nici o forma. Iti doresc sa iesi cit mai repede din relatia asta care nu face decit sa iti distruga sufletul si sa chinuie copilul.
Adivio&Ioana-nazdravana
Edessa spune:
Nici o sansa, categoric.E infernal ce descrii. Incearca sa te aduni si uite ce ai de facut ( o colega de a mea a trecut zilele astea prin asa ceva...): urgent iti scoti certificat medico-legal ( banuiesc ca mai ai ceva urme daca tot ai trecut prin asa cosmar...), depui plangere la sectia de politie in raza careia locuiai impreuna cu sotul iar la plangere atasezi certificatul medico legal). Daca te gandesti sa depui divort, depui la dosar aceleasi acte si te divorteaza rapid de el ( spunea avocata colegei mele ca a intrat de catva timp in vigoare o lege referitoare la violenta in familie, in special in prezenta copilului). Nu-l ierta, fiindca apucaturile astea cu batutul sunt ca drogurile...niciodata nu se vindeca de tot. E pacat de tine si de copil. Mai bine incepi o viata noua si curata decat una noua cu ...vechi amintiri insangerate.
Ai 28 de ani. Trage linie si ia-o de la capat FARA el.
zepellina spune:
Nu este corect. Daca ti la copilul tau, PLEACA. O nenorocesti pe viata, mai rau decat daca ar fi avut ceva fizic. Pshicul ei va fi afectat, nu o sa mai fie un om normal cum probabil vrei tu, nu o sa mai fie o viitoare femeie puternica. Daca ea asa vede in casa o sa i se para normal sa i se intample si ei(cum te-ai simti?).
Este greu, dar nu te lasa.
Mult noroc
Rufus spune:
Nu o judecati prea aspru ca sta in cumpana. Uitati-va: in acest moment, au citit postarea 340 (majoritatea fete, desigur) si au raspuns 20. Ceea ce inseamna ca multe patesc la fel. Femeile au aceasta capacitate (aproape de necrezut) de a trece cu vederea multe grozavii, pentru scopuri nobile (familie, copii, gura lumii, bani). In aceste cazuri, pentru restul lumii de neconceput, apar in ochii nostri drept cele mai mari proaste, cand de fapt ele incearca sa protejeze ceva in ce se incapataneaza sa creada.
Karol, cinste tie pentru ceea ce esti. Dar pe bune, nu te intoarce la boul ala, tu si copilul tau aveti o sansa fara el.
http://community.webshots.com/user/tora97