Copilasi de Aug-Sept 2003 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mersi mult Dana-ene! Cristina tinem pumnii ca sa iasa totul bine! multi!!! Sunt alturi de tine chiar daca numai cu gandul!

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Felicitari si mult noroc in casa noua Irinuca.
In legatura cu problema Cristinei - v-am spus ca a facut si sora mea tratamentul ala cu metotrexat si a fost cam dureros (ea oricum era foarte afectata si psihic de pierderea sarcinii propriu-zise) dupa spusele ei, dar important este ca a scapat fara operatie si cu trompa intreaga. Deci Cristina are nevoie de mult ajutor si de imbarbatare acum. Pe mine ma mira insa ca nu au internat-o, pentru ca acel tratament se face numai sub supraveghere medicala fiind cam riscant.

Felicia si Alex

http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Si am uitat ca trebuia sa ma si laud un pic. Azi dimineata cand am plecat la serviciu Alex mi-a zis pentru prima oara Pa-pa! in timp ce flutura si manuta. Este o mare realizare pentru noi, care nu prea vorbim.

Felicia si Alex

http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, fruntea sus si multa sanatate...sint convinsa ca vei trece bine peste toate. Pupicei de la mine!!

Irinuca, felicitari pentru apartament...boierie nu alta. Pai, mie iar nu imi cinvine ca o sa dai de baut si eu nu sint acolo:)).

Felicia, Alex e pe drumul cel bun...la mai multe cuvinte inainte:).

Danateu, tu esti pusa totdeauna pe "complemente".

poze 1,poze 2,poze 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

intai si intai, mutumesc tuturor pt telefoane si incurajari. nici nu va dati seama cat de bine mi-au facut. de asemenea, si fetelor care m-au tinut azi toata dupa-amiaza pe net vorbind vrute s nevrute, macar asa am mai zambit si eu nitelus.
hi hi, suna de parca as fi primit un oscar si asta e discursul....
am vazut ca sunteti la curent cu evolutia... a preferat sa incercam intai cu metotrexat. nu imi garanteaza nici un rezultat, spera doar sa avem timp si sa nu se declanseze cumva. daca se intampla asta, nu stie daca pierd sau nu trompa. a spus ca depinde mult de ce gaseste acolo....
nu stiu cat de bine ma simt, dar sunt cam ametita, greturile oricum erau... cel mai nasol e ca deja ii batea inima... cum a putut sa creasca atat si repede desi nu are placenta, nimic. si asistenta ma intreba daca ma doare intepatura, iar eu nu stiam cum sa fac sa nu ma apuce iar plansul in cabinet...
stiu ca o sa treaca, dar deocamdata asta e... trebuie doar sa sper ca tratamentul va avea efect. si pot sa incep lucru la iris cat de repede vreau eu...
ca sa vedeti ce "optimism" debordant aveam azi, il intreb care e cea mai rea varianta posibila... se uita la mine si ma intreab daca chiar pe cea mai rea o vreau. "pai poti sa mori oricand" am inceput sa rad si si-am cerut-o pe urmatoarea... asta era f. rea, nu cea mai rea.... si oricum o exclud, nu? dar mi-a zis sa nu las tf din mana zilele astea, si la prima durere/ sangerare sa fug la spital...
va pup si ma duc sa fac nani, ca-s obosita... desi am dormit pan acum.

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Cristina-multa, multa sanatate, nu mai pune si tu astfel de intrebari, nici nu ai voie sa te gandesti la astfel de variante! Esti tanara si puternica si ai sa treci peste momentul asta!
Esti la dr. Tutunaru? Daca esti la el, sa stii ca e un medic foarte bun, vine la orice ora din zi si din noapte daca e sunat, nu primeste spaga si mai e si un tip foarte bine, in general echipa de la Elias e foarte buna, eu am nascut cu dr. Parvu, asistat de dr. Rotaru si am fost foarte multumita!
Mult succes!
Irinuca -sa-ti stapanesti sanatoasa apartamentul imens, sa va aduca numai bucurii! Asta imi doresc si eu, o casa mai mare!
Iuliana-imi place foarte mult cum povestesti, si Erik face o groaza de chestii simpatice, dar cand vreau sa scriu imi piere toata inspiratia! Pupici pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

CristinaSunt cu gandul la tine si la familia ta. Fii tare.
Danamultumim pentru informatii.

iulianasa-ti traiasca fetele si sa fiti cu totii sanatosi. Am vazut pozele cu a doua printesa si m-am emotionat tare.Cu siguranta ai fost si . extrem de fericita si emotionata cand ai vazut minunea. sper sa reusesc si eu sa fac un bb 2 in urmatorii 2 ani.Vorba lu' Danateu - da-ne si noua reteta de fetite.

RodicaPintotdeauna mi-am dorit baiat, dar cu doi ani inainte de sarcina vroiam fata si sotul la fel. alesesem si un nume, dar il pastram pentru urmatoarea sau urmatorul. cand am ramas insarcinata am stiut de la bun inceput ca este baiat. Asa a vrut Dumnezeu si este foarte bine. acum al doilea daca este sa fie fata e bine, dar daca este tot baiat nu ne pare rau. Andrei e un baiat cuminte si este tot ce mai aveam nevoie. Oricum al doilea este programat in urmatorii 2 ani.

Irinuca - felicitari pentru apartament, sa-l stapaniti sanatosi muuuulti ani.

Danatsalutari lui Radu. Stiam de portocale, dar Andrei primeste cam de doua ori pe saptamana sau mai rar, pana la un an a aprimit si mai putin.Problema este ca ii plac f mult si cum vede un mar sau portocala e teroae
Nasteri usoare prietenelor tale

Felicia felicitari pentru pa-pa. Nici Andrei nu este f vorbaret,

Xerxeti-am dat un raspuns la mamici Pitesti.

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Cristinavad acum mesajul de la tine, eu m-am apucat sa scriu la 08.oo si acum am apucat sa-l trimit. fii in continuare optimista asa cum esti de obicei si o sa fie totul asa cum este mai bine pentru tine.

Andrei a fost tare marait astazi, are caninii si doua maselute f umflate. Sper sa-i treaca cat mai curand, acum tocmai i-am facut baie si nu mai sta o clipa.

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Silvia ne-a pus intr-o dilema...spune un cuvant pe care il repeta aratand mai multe lucruri si nu prea stiu ce inseamna... "tetzi" ...sunt stelute, catel, ursulet, elefantel, ratusca, animale in general. Asa ca stam cu totii si ne uitam la ea incercand sa deducem ce vrea. Mai spune "ash" in loc de asa si e tare simpatica atunci cand o trimit sa-l cheme pe tati sau pe Diana la masa. Eu ii spun "du-te si chema-i pe tati si pe Dia, spune-le HAI". Ea merge si le striga din usa "ai,ai" si face cu manuta semnul de chemare. Imi vine sa o mananc!
Si-a gasit o noua distractie. Acum ne da in cap cu palma si rade de se prapadeste. Si nu stim cum sa o facem sa inteleaga ca ne doare. Cel mai mult o chinuie tot pe Diana, iar ea saraca sta si rabda cu stoicism palmutele surioarei .

Irinuca sa stapaniti sanatosi noul apartament!

Iuliana, am vazut gagalicea din burtica...doamne ce emotionant!

Cristina cum te mai simti?

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Erik da cu palma si spune: daa, daa, noi plangem si ilunem sa ne mangaie ca sa ne treaca durerea si apoi ne pupa, iar cand ne pupa suntem leoarca toti!

cam atat am avut de apus si eu, as scrie mai mult, dar imi tin ochii deschisi cu scobitori, ca am fost aseara la petrecere la servici, tati a stat cu copilul, s-au purtat exemplar baietii!
va pup!

Mergi la inceput