Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (9)

Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (9) | Autor: Veve

Link direct la acest mesaj

Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39701&whichpage=1" target="_blank">Bebelusilor de nov-dec 2004 (8)

mamici
IrinaA...20 oct (1 nov), N - Ioana Maria , 3580 g, 54 cm www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">poze
Camys2000... 21 oct(31 oct), N - Catalina Nicola, 2800g, 48 cm poze
Ela2001... 22 oct (2 nov) ora 2.40, N - Diana Andreea, 3.350g, 50 cm poze
Jasmine ... 26 oct (20 nov), C - Radu, 2600g, 50 cm
Ele... 26 oct (8 nov) ora 9.15, C - Ana Denisa, 2.600g poze
Roserb .. 29 oct (6 nov), ora 4.04, N - Mihnea Andrei, 3.550g, 52 cm poze
Ncristina ....29 oct( 8 dec) - Teodora Andreea, 2200g, 45 cm. ora 10.45 + Alexia Maria, 1800 g, 44 cm, ora 10.47
Moss... 31 oct (3 nov) ora 1.10, C - Alexia Stefania, 3 kg, 50 cm www.larond.ro/moss/minunea%20noastra%20Alexia/Alexia%20la%20doar%204%20zile.JPG" target="_blank">poze
Bits... 1 nov (29 oct) ora 19.24, C - Kenzo, 3.780 g poze
Ad rianna..3 nov (18 nov), C - Tudor Andrei, 2800g & Bianca Cristina, 2700g, poze
Diana 2004...4 nov (25 nov), C - Andrei, 3100g, 54 cm
Try..5 nov(31 oct) ora 23, N - Alex, 3835 g, 56 cm poze
Loreena….5 nov, ora 12- Carla Maria, 4000g, 52 cm
Miria Cristina….5 nov, ora 18.15-Maria Damiana, 3850g, 51 cm, poze
for2nity..6 nov (6 nov)ora 12.20 -Alexia Cristina, 3950g, 54 cm, poze
Ileden...6 nov (22 nov) ora 13.10, C - Cezar Ioan, 3050g, 48cm
Andreap....7 nov (11 nov) ora 15, N - Maria Alexandra, 3300 g, 47 cm poze
Hannen..8 nov(10 nov), N - Isra, 4350g
Laura Miu....8 nov (18 nov)ora 6.45, N - Ioana Bianca, 3600g, 53 cm, poze
Gioni..8 nov (3 nov)ora 10.50, C - Alexandru Mihai
Daniela Sb...8 nov (21 nov)ora 20.20, N- Mihai Daniel, 3670g, 54 cm
Simonacip...10 nov (6 nov), N -David, 4000g poze
Julyjuly... 12 nov (7 nov) ora 00.13, N - Alex, 3950g, 53,5 cm.
Vivian..12 nov (17 nov), N - Victor, 3230g, 48,5 cm
Eliza5..15 nov (24 nov), C - Alexandru , 3650g
Aime..15 nov (21 nov) ora 11.10, C - Vlad Andrei, 2800g
Duda….15 nov(30 nov) ora 20.20-Miruna Alexandra
Lumi81...15 nov (20 nov), ora 12.05- Andrei Cosmin, 3100g, 49 cm, poze
Dama....18 nov (21 nov),ora 5.00 C - David Andrei, 3270g, 50 cm poze
Dena ..17 nov (15 nov) ora 9.58, C - Katrhryn Rhianna, 3500g, 51cm, poze
Trinity ..19 nov (20 nov) -Selina Alexandra, 3500g
Nitulica ..20 nov (30 nov) - 3550g, 55 cm
Danette ..23 nov (27 nov) ora 11.05, C - Iris Sophie, 4300g, 54 cm
Gandacelu ..25 nov (29 nov) ora 1.35 - Ioachim, 3700g, 52 cm, poze
Misticgirl ….25 nov (5 dec), ora 19.30, C -Nicholas Alexandru, 3150 g, 48 cm
Miche ...26 nov (27 nov) ora 0.22, N - Darius, 3300g, 49 cm, poze
Descultza ...26 nov.(10 dec) - Andrei, 2900 g
Ionela Roxana .27 nov (29 nov), N - 2956 g, 50 cm, poze
Mate ….27 nov (30 nov), N -Christian Gabriel- 3950 g
Onitza ….28 nov ( 8 dec), C- Paul Constantin, 3600g, 49.5 cm, poze
Madachan ....29 nov(21 nov) – Edward Florin, 3150 g, 51 cm, poze
Fulguletz ….01 dec (7 dec) ora 11.18, C - David Andreas ,3150 g, 52 cm, poze
Luminita B ….02 dec (6 dec), ora 11.10, N- Tudor Andrei, 3500 g, 51cm, poze
Karmen24 ….03 dec(10 dec), ora 5.05 -Maria Bianca, 3950g, 54 cm
Mona B ....5 dec( 7 dec) , ora 12.38, N - Vlad Andrei, 3380 g, 51 cm
Eveline ….5 dec(4 dec) - Andreea Bianca, 3600g
Felis ….06 dec (12 dec), ora 20.10 - Mihai Cristian, 3800g, 50 cm, poze
Raluca.gabriela ....7 dec (22 dec), N - Maria Alexandra, 2500g
Olga_Stan .... 7 dec(2 dec), N, ora 15- Iosefina Maria, 3700 g
Onut ….8 dec, C - Rares Mihai
bumbacel ...9 dec(4 dec) - Tudor Mihai, 4200g, 53 cm
Anne-Mary ....9 dec(21 dec), ora 19.45, N- Teodor Alexandru, 3300g, 51 cm
Monica-Elizabet ....16 dec(18 dec), C - Ruxandra Maria, 3500g, 50 cm, poze
OtiliaV ....18 dec, ora 2.45, N-Ana-Maria, 3800g, 51 cm
Cecilia C ….22 dec (18 dec ), ora 6.27 -Alexia, 3099 g, 49 cm
Carmen- 22 dec, C- Daria Nicole, 3360g, 50 cm
Ioana du ….22 dec (24 dec)- Bianca Alexndra, poze
Zadi. ...25 dec (20 dec)-
Bobita ....1 ian( 3-9 ian), ora 8.00, N - Amina Ioana, 3700g, 54 cm

Irina,veve & croko
pozici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,
azi noapte NU am dormit prea bine...bbelina s-a trezit de vreo 3 ori...la 2-5-7,30...si de fiecare data dupa ce sugea facea si kk asa ca va dati seama ce frumos a fost...ca de fiecare data o schimbam si aleluia somnul meu...sper sa ma odihnesc si eu azi la pranz ca deja ma doare capul.
mona, asa cum spunea si bits, nu este o regula ca dupa cezariana sa ai lapte putin, nu depinde nici macar de organism hi hi daca e sa ma iau dupa organismul meu, care prima data a reactionat intr-un fel...adica am avut lapte pana la 1 an si o luna cand l-am intarcat eu pe alex desi mai aveam lapte destul dar mi se parea ca e deja prea mare...si a doua oara(acum) cand nu am lapte chiar suficient...adica ii dau de 2 ori pe zi biberon si restul san...
ieri am cantarit-o din nou pe bbelina si avea 4,050...de la 3, 500 cat a avut la nastere.\fetelor cat trebuie sa ia in greutate in prima luna? asa orientativ...si se pune si recuperarea? sau numai de la greutatea initiala?
spre ex a mea a avut 3,500 si a scazut la 3,200 acum are 4,050...si are 26 de zile, oare a luat bine sau trebuie sa-i dau mai mult laptic praf...poate nu se satura cu al meu dr cand a vazut-o a zis ca daca nu plange de foame e bine...dar daca ea nu plange si totusi nu se satura
stiti de ce ma agit asa...fiindca alex era un fel de mihnea al lui roserb...el lua mai mult de 1 kg pe luna si de fiecare data cand il vedea dr imi spunea ca ce mare e copilul, ce bine a luat in greutate si tot felul de laude din astea...ei...acum nu mai e asa si de-aia sunt stresata.
andreea, azi ajungi in bucuresti? daca da...drum bun si astept sa vorbim.
fetelor va pup pe toate si va doresc o zi minunata si linistita

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna dimineata!
Monica,eu sunt treaza de la 6......Asa ca,acum imi vine sa mor mai ales ca Mariuca nu are de gand sa doarma.Si mi-e somn,iar de dormt la pranz...glumesti!Da,azi vin in Buc.dar seara,asa ca sper sa te pot suna macar daca de vazut nu.Ramane sa ne intalnim alta data,ca maine plec de dimineata,am ceva treaba,apoi la Pitesti!Mi-e asa dor de casa mea,de oras!
Fetelor,eu sunt idioata rau!Fata nu mai plange ca in trecut(de fapt urla)de durere de burta,acum doar se chirceste si se chinuie sa traga partzuri.Asta o trezeste din somn insa.Eu spuneam ca gata colicii cand am vazut ca s-au potolit durerile alea mari.Dar astia sunt colici inca?Ca eu nu mai inteleg nimic!
in rest,totul bine,de cand cu vremea asta stau cate 4 ore cu ea afara si doarme....Mi-e groaza sa ma gandesc la frig!Ce mai fac atunci?Ca ea nu doarme decat afara!
o saptamana buna
Andreea si Maria(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

dama, sper ca ai vazut raspunsul meu anterior: antiperspirantele sunt cancerigene, orice ar contine, din cauza ca impiedica transpiratia sa iasa din corp si se formeaza toxine!

monica, si al meu a facut kk toata noaptea, el, care nu mai facea de la 2 saptamani kk noaptea! dar exista o explicatie: am fost la kk ala de mc do ca eram in oras si mi s-a facut foame
la mine e clar: cum mananc ceva ce nu trebe, imediat se vede! (am mancat cheeseburger si carofi prajiti, dar eru de "firma", deh!)

eu zic ca bebelina ta a luat bine, sabina zicea minim 500g de la scaderea biologica!;)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

dama, sper ca ai vazut raspunsul meu anterior: antiperspirantele sunt cancerigene, orice ar contine, din cauza ca impiedica transpiratia sa iasa din corp si se formeaza toxine!

Gandacel merci pt raspuns, la asta chiar nu ma gandisem si nici prea info nu eram ca sa recunosc. Si apropos de intratul si pe la alte topicuri, o mai fac din cand in cand dar de multe abia reusesc sa intru aici sa va citesc...

Fetelor, am si eu o intrebare. Care pot fi cauzele vomitatului la bebei. Al meu a vomitat aseara tot ce papase in jet si asta chiar in timp ce-i dadeam bibe dupa ce-i dadusem si san. Era si fff obosit, sa fie si asta una din cauze?

Adriana, si cu al meu stau noaptea o gramada sa-l fac sa ragaie si nimic si apoi il culc asa, ca doar nu o sa stau pana dimineata. Este asa de blegit de somn ca probabil nu mai are putere nici macar aerul sa-l dea afara. De regurgitat nu mai vorbesc ca aproape dupa fiecare masa mai scoate un pic de laptic, uneori imediat, alteori la catva timp dupa.

Monica, eu zic ca fetitza ta a luat bine in greutate. Daca ai citit ce a m postat eu mai sus, vei vedea cu adevarat ce inseamna greutate inferioara (chiar sub limita inferioara care e de 500g) pt prima luna. Asa ca da-i lapticul tau in continuare si incearca sa eviti biberonul, ca devine cam dependenta. Uite al meu care acum suge la san mai mult de distractie pt ca mare lucru nu are ce lua de acolo. Si asta pt ca dr dupa ce a vazut ca nu a luat in greutate suficient pt prima luna m-a pus sa-i dau lapte praf si acum imi pare rau ca l-am ascultat ca David nu plangea fff tare de foame si parea satisfacut atunci. Nu stiu daca mai tarziu nu i-ar fi crescut apetitul si nu i-ar mai fi fost suficient ce aveam eu, dar mi se pare ca dr prea s-a grabit sa-mi dea formula. Asa ca mai bine rabdare si chiar daca te scoli mai des sa-i dai tzitzi (aici o citez pe Gandacica) fa-o. Succes

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Damasi a mea a vomat in jet de vreo 3 ori pana acuma. De regula se intampla cand mananca prea mult in timpul zilei. De cand mananca la 3 ore nu a mai vomat deloc, dar inainte vroia tzitzi si la o ora sau chiar mai putin.Iar seara era prea plina si dadea totul afara dupa care pica lata la somn.E posibil si din cauza oboselii dar eu zic ca a mancat prea mult.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna din nou,
tocmai ce am terminat de stat cu bbelusa in balcon...inca nu am iesit afara, mai stau vreo 3 zile in balcon si apoi iesim...adica joi cand facem 4 saptamani inauguram caruciorul afara...sper sa mai fie tot asa cald si frumos, ca altfel...vorba andreei, nu stiu ce ne facem.\eu am tot iesit cu alex afara in parc dar vreau sa ies si cu ruxy....si mai ales alex care ma tot intreaba cand e pregatita bbelina sa iasa afara????
fetelor, va multumesc din suflet pentru incurajari, sper sa am laptic cat mai mult...daca nu...asta e...dar eu deocamdata insist...oricum mai avem cateva zile pana facem si noi o luna si vine dr sa o vada iar si sa vedem ce zice.
va pupici si mai vorbim
sanatate multa
pa pa

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Si la noi se intampla sa nu ragaie dupa fiecare masa.Pur si simplu nu vrea,desi stau si cate 15 minute cu el pe umar si-l bat pe spate.Asa ca il pun la culcare neragait,dar mereu ma gandesc ca din cauza asta o sa-l doara burtica.

Andreap,si al meu mai face cate un partz din cauza caruia se trezeste.Si are o moaca…..mirata,parca nu stie ce s-a intamplat.

Iesim si noi afara in fiecare zi dar stam cam 2 ore.Tu cum poti sa stai cu ea afara cate 4 ore?Nu plange de foame?Al meu cam la 3 ore vrea sa pape.Asa ca ii dau sa pape,si peste vreo jumatate de ora iesim,stam 2 ore,apoi venim sus.Pana urcam (ma chinui cu caruciorul care abia incape in lift),pana ne despachetam din costumul ala de cosmonaut…se face ora de masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Buna, fetelor!

Monica, si eu zic ca Ruxi a crescut bine pana acum, Bianca a luat 850 g in prima luna, din care vreo 300 si ceva a fost recuperarea pierderii de dupa nastere.Cred ca e bine, si probabil ca e laptic destul.

Dama, cred ca ori l-ai manevrat mai tare dupa ce a papat la san, sau n-a ragait si i s-a intors lapticul inapoi, si cand ai mai venit si cu biberonul s-a produs o busculada care a dus la vomitat , sau pur si simplu a mancat prea mult.

Eu m-am dus azi cu elan sa-mi montez steriletul, dar l-am prins pe dr. in operatie, asa ca m-am intors acasa. Maine incerc din nou, sa rezolv odata si problema asta. Nu sunt eu prea impacata cu steriletul (din cauza ideii de existenta a unui corp strain in organism), dar si de pilule m-am saturat, si apoi asta e o solutie pe termen mai lung.Sper sa-l suport si sa nu apara alte probleme.

Al meu bebe iar a inceput sa manance precum spartul, norocul e ca are doar 5 mese pe zi.Ieri l-am cantarit si avea 6.500 kg.

Noi stam afara cam 2 ore, mai mult din cauza Biancai, care trebuie sa manance cel tarziu la 13 , pentru ca de la 14-17 doarme, si n-am de gand sa-i schimb programul, desi mi-ar placea si mie sa stau mai multicel, cat e vremea asta superba.

Roxana &Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

le iau pe rand.
MonaB, am avut cezariana si am alaptat un an si 8 luni.
Monica, 500 de grame de la scaderea fiziologica e limita.La 26 de zile bebelina ta a crescut deja 800, ce mai vrei??
dama, sincera sa fiu cred ca bb al tau a vomitat pt. ca i-ai dat si biberon.E clar ca dat afara surplusul! Si Sofia plangea iar eu ii dadeamm sa suga ,dupa care regurgita cam multicel, pt. ca de fapt nu-i era foame, ci plangea de altecelea....
pup toate mamicile.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by roserb

Eu m-am dus azi cu elan sa-mi montez steriletul, dar l-am prins pe dr. in operatie, asa ca m-am intors acasa. Maine incerc din nou, sa rezolv odata si problema asta. Nu sunt eu prea impacata cu steriletul (din cauza ideii de existenta a unui corp strain in organism), dar si de pilule m-am saturat, si apoi asta e o solutie pe termen mai lung.Sper sa-l suport si sa nu apara alte probleme.

Roserbito eu am discutat cu medicul meu despre sterilet si a zis ca nu-mi monteaza nici mort asa ceva. Mi-a recomandat Mirena (SCHERING) sistem contraceptiv intrauterin cu levonorgestrel (are o denumire destul de complicata). Ofera protectie pana la cinci ani, dar il poti scoate cand vrei. Din cate stiu costa cam 5 milioane, dar e mai putin periculos decat steriletul si mai comod decat pilulele.
Pe de alta parte stiu persoane care au avut sterilet ani de zile fara probleme...Tu faci cum crezi, dar m-am gandit sa-ti spun si despre asta.

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

Mergi la inceput