Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Adina sa va traiasca finuta . Cum o cheama?

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna fetelor, cucuietelor!
Sunt din nou pe net!!!!

Andruska, Adina Iulia, Adriana, bine v-am regasit!!!
Am lipsit ce-i drept cam mult, nu sunt la munca ci acasica, am in sfarsit net si pot comunica!

DAca incep sa va spun de Maysa, va luati cu mainile de cap!
Este copilul Duracell, e intoarsa cu cheia toata ziua, n-ar stare de loc.
PE la 8 luni mi-a mers tinuta de maini, iar la 10 luni fara o zi a inceput sa mearga singura, singurica, si de atunci nu s-a mai oprit!. Plus ca face numai si numai nazbatii...
Acum de ex. m-a "furat" de pe masa o bucata de cozonac pe care a sfaramitzat-o in sufragerie, pe mocheta, a indesat-o bine in ea, ca mami tot se plictisea si vroia sa faca curat...
LA mine arata ca dupa razboi, jucarii trase peste tot, sertare blindate cu scotch si legate cu sireturi...
Ti-ai gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Elena, iesiti la plimbare pe la ora 14???

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Alexandra Maria

Saphir, mai ai putin si-ti poti tine a doua comoara in brate!!!

Andra, felicitari pentru baietii tau cuminti! Mai rar ca fratele mai mare sa fie atat de intelegator cu cel mic.

Tania, felicitari "mergaretei" Bibi!

Monica, pentru gestul tau!

Vineri dupa masa, in timp ce Clara dormea, am desfacut bradul. Cand a intrat in sufragerie a ramas mirata de lipsa lui, arata cu degetul inspre locul respectiv si se uita la noi, parca intreband unde a disparut, pe limba ei "mmm", "mmm".

Ieri am facut permutari prin camere, ca s-o lasam pe Clara singura in camera mica. Avand doar doua camere, pana acum dormeam toti trei in cea mica. Am castigat si ceva spatiu (nu stiu cum se face, ca doar tot mobila veche a ramas). Aseara, Clara se distra rostogolindu-se pe jos, dintr-un capat in celalalt al sufrageriei

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

....Continuarea mesajului, ca pe precedentul mi la trimis Maysa!!!
Incercam sa va spun ca stie singura deja care etreaba cu blocatul sertarelor si a usilor, trage de scotch, desface sireturile cu care le-am legat...
Incaltamintea de pe hol e lustruita toata de ea, mai ales pe talpi, daca nu sunt pe faza, oglinzile sunt toate (am mai multe)manjite cu resturi de mancare sau pur si simplu le linge...Asta fiindca are o0 placere deosebita sa-si dezvolte cultul personalitatii si sta si se contempla in oglinzi ca o domnisorica ce e.
DA semne de ceva vrememe ca aintzeles care este rostul hainelor, mititica incerarca sa-i puna caciulita peste(nu pe!) cap, ciorapeii ii intinde pe langa picior...Ce sa mai, ma ajuta deja s-o imbrac!~

Acu trage de mine, fug sa papam si apoi plecam in parc.
Pupicei si mai vorbim.
RA

P.S. Babee, nu te stresa cu neuronii, eu imi aduc aminte de tine de pe vremea cand eram cu bb-ii in burtica, insa de cand am nascut n-am mai scris! Avem tim sa ne cunoastem acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Andra, da eu ii dau din mancarea facuta pentru noi, oricum noi nu mancam nici gras, nici condimentat, nici prajeli, porc sau alte chestii.Asa ca poate manca copilul linistit . Insa de multe ori gatesc doar pentru el ca noi nu mancam mereu mancare gatita.Sotul mananca la serviciu ,asa ca nu ma omor cu mancarea prea mult.
Ramona, se pare ca toti copiii sunt conectati la baterii , credeam ca doar Albert e asa, nu stiu de unde are atata energie.
In alta ordine de idei joi am doua examene,acum am aflat .Si am chiar si de ziua lui Albert un examen important la care nu pot lipsi offff... asta imi mai lipsea.
Deci am doua zile sa invat pentru 2 examene, 2 zile care de fapt sunt soua seri-nopti ca ziua nu pot invata, nici vorba de asa ceva.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata pe la pranz si la multi ani Alexanda!!!

Babee, ai fost mortala cu scoala de soferi !

Saphir...ce repede trece timpul....parca mai ieri aveai 20 de saptamani (stiu ca pe-atunci ma hotarasem eu sa pastrez bebelusul) si acum mai ai cateva saptamani si-o sa-ti poti tine samburica in brate!!

Aramona, bine-ai revenit....si eu imi aduc aminte de tine, ca trageam cu ochiul serios pe vremea aia la voi [;)! Si oglinzile mele's mozol toate ca si moata mea are o placere deosebita sa linga tot ce reflecta imaginea ei.

Adina, sa va traiasca finuta!!

Tania, felicitari pentru plimbaret!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

ALEXANDRA

Ramona bine ai revenit! Eu chiar am intrebat de tine acum cateva zile.

De 2 zile il las pe Alex la pranz sa se crizeze in patut pana adoarme.
Vad ca a functionat pentru ca adoarme singurel dupa 25-30 min. Aseara insa nu m-au lasat nervii si l-am luat in brate. Tot prost dormim si nu ne-au iesit inca maselele.

Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ramona, hehe, m-ai dat gata cu Maysa! Mai zi! Cati dinti are? Doarme noaptea? Ai alaptat-o? Pe cand urmatorul?
Andruska, pe finuta o cheama Crina Maria. E o scumpa. Are 2 luni.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Am venit din parc, baietii au papat amandoi iar acum Andrei se uita la desene iar Matei se joaca la el in patut...sper sa adoarma singurel .

Dupa ce adoarme eu am fugit la serviciu si cred ca il iau si pe Andrei, asa ca sa se mai deconecteze. Oricum mi-a spus ca nu vrea sa ramana acasa si ca o sa stea cuminte unde il pun .

Ramona nici nu imi vine sa cred ca mai este putin si face Maysa 1 an. Doamne parca ieri vorbeam cu Roxana si cu Ioana ca ce ne facem unde nastem ca era inchis Universitarul cu carantina lui cu tot. Iar tu ai nascut exact cu o noapte inainte sa se deschida, la Filantropia. Ce vremuri frumoase !!!

Pupici Maysei .

Monica bafta la examene, tinem pumnii!!!

Am fugit la Matei ca a inceput sa caraie .

Adina foarte frumoase numele finutei tale. Inca o data sa iti traiasca!!!

Cu intalnirea cum este pana la urma?

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput