S-a terminat!!!
Raspunsuri - Pagina 3
Roxy Trixy spune:
Nadia, am vazut la alt topic ca nu vrei sa fii luata drept o femeie usoara...
Nu e cazul sa iti faci probleme de genul aceasta! Toti suntem datori fata de noi sa cautam fericirea , si nu toti suntem norocosi sa o gasim din prima, sau a doua sau... a noua! dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa cautam mai departe.
Mult succes si o inima puternica!
Roxana & Bianca micuta
Nadia1976 spune:
Roxy iti multumesc... Felicity acum stau la o prietena, pana imi gasesc apt. Am vb. cu el ieri si am hotarat sa ne vedem, cand avem amandoi timp. Dar i-am spus ca n-o sa ma mai mut cu el; eu la casa mea, el la a lui, pana cand suntem amandoi 100% siguri ce vrem.
aissa spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976
[ pana cand suntem amandoi 100% siguri ce vrem.
Din pacate cred ca am dreptate. Am spus ca nu stiu cat o sa rezisti dupa ce vorbesti cu el si iata, dupa scurt timp de cand spuneai ca nu te mai intorci, ca s-a terminat...altul e tonul la ultimul mesaj.
nu vreau sa cert, dar scuza-ma, cred ca faci un pic de santaj si deja 2 episoade cu "plec, nu ma mai intorc..." in asa scurt timp. Nici tu nu sti ce vrei. Sau sti si asta e metoda de a iti atinge scopul. Parca pleci tocmai pentru a-l testa, tocmai pentru a veni la tine sa-ti ceara iertare, pentru a-ti promite marea cu sarea.... Dar nu observi ca el nu se schimba? N-ai reusit sa-l dai pe brazda, cu toate promisiunile pe care ti le face. Daca va vedeti maine si zice ca vrea copil ce faci? Te intorci la el, faci un copil, esti implinita ca femeie, dar chiar crezi ca acest barbat se va schimba asa usor? Daca nu vrea copil si il faci cu forta sa accepte (poate chiar te iubeste si cedeaza tocmai pentru a nu te pierde) si apoi vezi ca de fapt e nefericit sau neschimbat si va uita si la anul de ziua ta si se va duce cu prietenii chiar daca ii amintesti... Mai gandeste-te daca merita si nu mai da inapoi!
Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi
saphir spune:
Si eu sunt ferm convinsa ca ai sa te intorci la el. Tu nu ai plecat pentru totdeauna, asa cum ai spus, nu ai plecat ca sa iti croiesti singura drumul in viata...ai plecat pentru a-i "forta mana", daca se poate, sa accepte sa aiba un copil cu tine...
Mie mi se pare ca nu prea stii ce vrei, cu sau fara el...cum bine spunea o alta fata pe un alt topic, nici el, dar nici tu nu prezentati stabilitate in relatia asta. Tu pleci cand ti se pune pata, el uita de ziua ta ca sa te pedepseasca si uite asa va petreceti timpul
Eu cred ca atunci cand pleci, pleci nene...nu stai sa vezi, ca poate, ca parca...ca har ca mar, poate se razgandeste, iti mai da niste bani de cheltuiala si te imbuneaza...acolo "unde scuipi", nu te duci apoi sa lingi.
Imi cer scuze daca mesajul meu este prea dur, dar asa vad eu lucrurile in cazul tau.
Orice ai decide, iti doresc tot binele de pe lume.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
florica spune:
Uite asa am avut si eu o relatie ca a ta draga nadia1974,nici respectivul barbat nu ma iubea in schimb eu eram in limba dupa el,chiar daca se comporta cu mine rau eu tot nu incetam sa il iubesc si eu am plecat de 2 ori dupa care el venea si ma lua inapoi,dar sti ce vroia el de fapt?O femeie in casa care sa-i faca menajul sa-i spele chilotii si de care sa poata profita la maxim.Si eu ma amageam la fel ca si tine,poate intr-o zi ma va iubi si se va schimba,dar adevarul era altul,eu nu eram femeia potrivita pentru el,nici el nu era pentru mine barbatul corespunzator,dar nu vroiam sa accept adevarul.Intr-o zi am plecat definitiv si dupa ce mi-am gasit un mic apartament,viata mea s-a schimbat,desigur in bine.
danamulders
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by saphiriti mai da niste bani de cheltuiala si te imbuneaza...
Si asta ce vrea sa insemne??? Tu crezi ca stau sa ma uit la niste bani de cheltuiala? E primul mesaj jignitor... te rog frumos sa nu faci afirmatii de genul acesta despre mine, ca nu stii tu ca pentru $5 gata, ma intorc la el; daca tu te intorci la un barbat ptr. niste bani de cheltuiala, e treaba ta, dar asta nu inseamna ca si eu sunt la fel.
aissa spune:
Nadia nu sari la Saphir ea doar exprima ce reiese din povestea ta. Se stie ca nu lucrezi, ca la bar nu ai vrea sa te intorci, ca iti cauti casa si deci e firesc ca ai nevoie de bani. Cum orice om cauta confortul e normal ca daca vine si te incanta cu promisiuni de schimbare si cu confortul casei sale sa te intorci. Si eu cred ca faptul ca nu ai o situatie clara te tine legata de el.
Iar despre 5$, nu te supara tu ai spus suma, nu Saphir....
Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi
saphir spune:
Draga Nadia, nu fi rea si nu citi printre randuri.
Nu ma refeream la faptul ca tu ai sa te intorci pentru bani la el....ci doar descriam cum va petreceti voi timpul si va consumati energia.
Cat despre mine, te rog nu fa afirmatii nefondate....eu sunt maritata, am 2 copii, nu e cazul sa te exprimi asa:
quote:
daca tu te intorci la un barbat ptr. niste bani de cheltuiala, e treaba ta, dar asta nu inseamna ca si eu sunt la fel.
Numai bine
P.S. Cat despre suma, numai tu stii pentru cat te intorci, asta in cazul in care miza cea mare sunt banii
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Nadia1976 spune:
Ok. Imi cer scuze... nervii mei sunt la pamant si cred ca de fapt asteptam mai multe incurajari decat sa mi se spuna ceva de genul "Las' ca stiu eu ca asa esti si daca el zice asa, !sigur! o sa faci cum gandesc eu..." Asteptam incurajari, cum am mai spus; cele care au fost in situatia mea vreodata, inteleg ce vreau sa spun... dar n-are importanta... aveti dreptul sa spuneti ce ganditi.