S-a terminat!!!

S-a terminat!!! | Autor: Nadia1976

Link direct la acest mesaj

Intr-adevar, relatia noastra a ajuns la sfarsit. Aseara am plecat ptr. totdeauna... eu nu pot sa renunt la un copil... desi il iubesc ce-mi cere e prea mult... nu pot, oricat l-as iubi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Nadia, Dumnezeu sa fie cu tine, sa-ti luminize mintea si sa-ti indrepte pasii spre calea cea dreapta!

Felicitari pt decizia luata!

Noi, desprecopii, suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

iti multumesc ptr. raspuns... Adevarul e ca sunt putintel cam deprimata dar o sa incep lucrul curand si o sa-mi mai distraga atentia... daca am plecat am facut-o din mai multe motive: bb, lipsa de comunicare, lipsa de tandrete si imbratisari (de care eu personal am mare nevoie; asa sunt eu, mai pisicoasa), prietenii lui, care se pare sunt mai importanti decat mine, minciunile, inselatul (cu vorbe-adica imi spunea ce vroiam eu sa aud, dar facea ce vroia el) si multe altele... dar in primul rand EGOISMUL lui de care m-a convins tot mai mult in fiecare zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Fi optimista: un pas inapoi...poate insemna un pas inainte de fapt. Gandeste pozitiv si vei vedea ca iti vei gasi jumatatea cand te astepti mai putin.
Mie mi s-a intamplat totul in foarte scurt timp: casatorie, casa, copil, castigat la loterie, mutat in alta tara (sua) totul in mai putin de 2 ani. Nici mie nu imi venea sa cred ca mi se intampla atatea...dupa ceva ani cand absolut nimic nu se mai intampla in viata mea.
Mult succes si nu privi inapoi, doar in masura in care inveti din propriile greseli.

Carolyne si Veronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari, Nadia, pentru decizia luata! Eu cred sincer ca e decizia buna, si cu cit te rupi mai repede, cu atit mai bine (dupa un timp intervine dependenta, si e mult mai greu).

Noroc in viata!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Felicitari, Nadia, pentru decizia luata! Eu cred sincer ca e decizia buna, si cu cit te rupi mai repede, cu atit mai bine (dupa un timp intervine dependenta, si e mult mai greu).

Noroc in viata!

Ioana

Dependenta? Sincer, nu stiu ce sa spu; cu prinul meu prieten am fost impreuna aproape 6 ani... si tot l-am lasat cand nu s-a mai putut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Felicitari si stii cum se zice"boala lunga moarte sigura".A fost postata aici o poveste cu un magar...era cu o morala ca in zicala romaneasca"un sut in fund -un pas inainte"...E normal sa fii deprimata,e ca o rana,care ,daca stii s-o tratezi se va vindeca rapid si fara cicatrice.Nu ti-a fost ursit!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Tot raul spre bine...

Ramonika si pisica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Dupa toate mesajele tale de pana acum (pe care le-am citit eu) cred ca este cea mai buna solutie. Mie una mi-era clar ca nu veti rezista, desi, ca sa fiu sincera, nu stiu daca este definitiva aceasta ruptura. Spun asta pentru ca ai mai plecat o data, acum putin timp, dupa povestea cu ziua ta si atunci cand a venit si ti-a zis ca acum i s-au deschis ochii te-ai intors... Ma gandesc sa nu te impresioneze din nou si sa o iei de la capat.

Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nu ne-ai zis nimik de reactia lui..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florica spune:

Mergi la inceput