Cea mai sigura metoda de a afla daca e BB

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Felicitari lulu si multa sanatate tie si la bebe! Iar am probleme sa stiu care-i care lulu .
Lulu daca esti in saptamana a8a si ai avut un test atat de slab pozitiv, poate ar trebui sa le spui fetelor ce fel de test a fost, poate nu e unul din cele mai grozave si sa nu dea banii pe el.

Maruta, ma bucur ca ai revenit printre noi, sper ca te simti mai bine.
Trompele mele se pare ca-s foarte bune, dar tot nu-s insarcinata. Macar am taiat o chestie de pe lista.
Marutza iti urez multa sanatate si bafta, si spune-mi, ai mai facut vreo investigatie? Ai aflat ceva in plus? Sa stii ca m-am gandit la tine !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Testul de sarcina se numeste DiaSpot

Luminita 8 saptamani

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lulu75, FELICITARI!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

La mine tot nimic... inca... Mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ. Astept sa-mi vina rusii cam in 2-3 zile... S-ar putea totusi sa fiu gravida?...

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Lulu75 felicitarile mele...sunt sigura ca esti incintata de noua ta postura...sa ai grija de tine si de bebe si sa fiti sanatosi amindoiai vazut ca pina la urma ceea ce iti doreai s-a implinit?... Si eu astept si numar zilele poate se intimpla si in cazul meu o minune...mii de pupici...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Felicitari Lulu, sarcina usoara si bebe sanatos si voios si baftos !
Si testele alea ar trebui date la ziar ! inca asa ceva nu am auzit

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Felicitari LULU si sarcina usoara!
Meems si eu sunt in aceeasi situatie, am facut test (NARCIS) si a iesit negativ insa menstruatia intirzie sa apara iar eu tot mai sper sa fie cu ochisorii. Ma bazez pe incurajarile doctorului meu care mi-a spus sa iau anticonceptionale 6 luni si ca imediat dupa oprirea lor voi ramine insarcinata... Eu, recunosc, am parasit forumul in toata aceasta pauza pentru ca simteam ca trebuie sa ma detasez de tot ce inseamna lupta pentru bebe si simteam ca ma stresez si mai mult cand vad si problemele voastre care ma afectau(imi cer scuze pentru egoism)dar iata ca am revenit in forta ca ASPIRANTA.
Fetelor i s-a intimplat cuiva sa obtina un rezultat negativ al testului si de fapt sa fie eronat?
LALA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Da, vezi mai sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by lala_1

Felicitari LULU si sarcina usoara!
Meems si eu sunt in aceeasi situatie, am facut test (NARCIS) si a iesit negativ insa menstruatia intirzie sa apara iar eu tot mai sper sa fie cu ochisorii. Ma bazez pe incurajarile doctorului meu care mi-a spus sa iau anticonceptionale 6 luni si ca imediat dupa oprirea lor voi ramine insarcinata... Eu, recunosc, am parasit forumul in toata aceasta pauza pentru ca simteam ca trebuie sa ma detasez de tot ce inseamna lupta pentru bebe si simteam ca ma stresez si mai mult cand vad si problemele voastre care ma afectau(imi cer scuze pentru egoism)dar iata ca am revenit in forta ca ASPIRANTA.
Fetelor i s-a intimplat cuiva sa obtina un rezultat negativ al testului si de fapt sa fie eronat?
LALA

Tocmai mie mi s-a intamplat asta. Am facut testul, mi-a iesit o liniuta evidenta si una foarte slaba. Am fost la eco si acolo l-am vazut pe BB care are 8 saptamani. ( la pozele mele am atasat si ecografia cu BB)

Luminita 8 saptamani

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Luminita chiar imi era dor de tine! Ce frumusel bb! Ca mami si ca tati! Ce mai faci? Ti-a dat medicul vreo explicatie pentru testul care a iesit slab pozitiv la 8 sapt. de sarcina?
Roxica tu nu vii cu vesti bune?

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

sarcina usoara lulu75 si un bebe sanatos .De acum lasa deoparte orice suparare ,de orice fel ,pentru ca il afecteaza pe bebe si cred ca vrei un copil sanatos ,asa ca nu mai lasa pe nimeni sa te faca sa suferi ,tocmai pentru binele lui bebe...

Roxy

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput