aveti idee ce inseamna asta?

aveti idee ce inseamna asta? | Autor: Tanya

Link direct la acest mesaj

buna fetelor, va urmaresc de cateva luni cu mult interes si am o nelamurire.. poate puteti sa ma ajutati. Doi ani si jumatate am luat diane35, acum 4 luni le-am oprit cu intentia de a ramane insarcinata... problema e ca eu nu am ciclu regulat (la 32-35 zile)si acum in ziua a 12 a din prima zi de ciclu am o sangerare usoara.. e prima data cand patesc asa ceva. Stiti ce inseamna asta? Am avut deja ovulatia? Azi am facut un test de ovulatie si a iesit negativ.. ar fi prea devreme, si totusi de ce sangerare?

-

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

eu cred ca trubuie sa consulti un medic atunci cand vrei sa intrerupi anticonceptionalele.o femeie nu are ovulatie pe fiecare luna.asa ca cel mai sigur consulta un medic ginecolg pt ati prescrie medicina pentru reglarea ciclului menstrual.eu l-am avut neregulat si mi-a prescris diane pt o luna,dar eu nu am folosit niciodata anticonceptionale.nu cred ca am fost de mare ajutor,dar totusi iti irez bafta.lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

eu cred ca trubuie sa consulti un medic atunci cand vrei sa intrerupi anticonceptionalele.o femeie nu are ovulatie pe fiecare luna.asa ca cel mai sigur consulta un medic ginecolog pt ati prescrie medicina pentru reglarea ciclului menstrual.eu l-am avut neregulat si mi-a prescris diane pt o luna,dar eu nu am folosit niciodata anticonceptionale.nu cred ca am fost de mare ajutor,dar totusi iti urez bafta.lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

am consultat un medic acum 4 luni cand am oprit pastilele, el mi-a zis sa fac o luna pauza si apoi sa incerc sa raman insarcinata, 2 luni nu am ramas, asta ar fi a treia. El mi-a spus ca daca nu raman in 3 luni sa vin sa-mi dea ceva care sa ma ajute, nu stiu ce ca nu mi-a zis.L-am intrebat daca dupa ce opresc pastilele o sa am un ciclu regulat si a zis ca in unele cazuri da in altele nu, la mine s-a dovedit a fi asa cum era inainte de a incepe sa iau anticonceptionale adica neregulat. Nu am inca de ce sa consult un medic, mai trebuie sa incerc si luna asta, ma intrebam numai ce e cu sangerarea asta.. merci de raspuns oricum.

-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

NORMAL DE LA ANTICONCEPTIONALE CICLUL AR TREBUI SA SE REGLEZE CU ATAT MAI MULT DE LA DIANE 35 ,CONSULTA UN ALT MEDIC NU STIU CE SA ZIC SI GRAVI NU POTI SA RAMAI IMEDIAT DE LA INTRERUPEREA LOR,IAR SANGERAREA NU-I NORMALA.

camy

Mergi la inceput

Camy merci pt raspuns, nu stiu ce ai auzit tu despre diane35, eu am multe cunostinte care au luat s-au lasat de ele si nu au avut nimic, insa se pare ca la mine a fost altfel, parul imi cade ingrozitor cred ca in cateva luni raman cheala, sanii mi s-au miscsorat, si dupa ce ca eram slaba acum am slabit si mai tare cu exceptia taliei care se pare ca se ingroasa pe zi ce trece , nu e o coincidenta, pt ca toate astea mi se intampla fix la cateva saptamani dupa ce am renuntat la diane, si vad ca nu imi mai revin. Asta nu ar fi nimic, daca as ramane insarcinata restul nu ar mai conta, imi doresc foarte mult un copil, dar pana acum nimic, dar sper ca in curand se va intampla minunea.

-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Sigur nu esti deja insarcinata ?
A propos de ingrosarea taliei
Daca ai facut un test si esti sigura ca nu, iti doresc multa bafta in viitor

Eu nu am avut mari probleme de la Diane, dar, spre deosebire de tine, eu am tendinte de ingrasare si cu Diane ma umflasem ca un cimpoi. Nu mai puteam slabi deloc. Cum nu le-am mai luat, cum am slabit la loc.
Am avut insa probleme cu alte tipuri de anticonceptionale, inclusiv depresii, pilozitate in exces, etc. Toate au disparut cand am renuntat la anticonceptionalele respective.
Au dreptate fetele, consulta un medic. E posibil ca problemele sa aiba alte cauze.

Sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Inainte de Diane cum aveai ciclul ? Pare sa fie o dereglare hormonala , cel mai bine ar fi sa faci analize dupa ce discuti cu un medic . De obicei caderea parului la femei si ingrosarea taliei este asociata (dar nu intotdeauna) cu un exces de testosteron . Este posibil ca din cauza anticonceptionalelor sa fi avut de suferit ficatul si asta ar putea determina dereglari hormonale . Cel mai clar se vede la analize totusi . Nu vreau sa te sperii dar cu cat afli mai repede cu atat mai bine .

Mergi la inceput

psj inainte de Diane aveam ciclu neregulat, si eu cred ca e o dereglare hormonala, dar speram sa imi revin fara sa incep sa iau tratament... nu stiu daca am sanse pt ca au trecut deja 4 luni si nu vad nici o imbunatatire. Emi nu sunt insarcinata si nici la ovulatie nu sunt... am facut si ieri si azi test de ovulatie, oricum mai incerc sa raman insarcinata si luna asta si daca nu iese mimic consult un medic sa vedem ce e in neregula cu mine. Multumesc mult pentru sfaturi fetelor, si bebei sanatosi la toate

Mergi la inceput

fetelor sunt foarte nelinistita, de ieri imi tot curge ceva maroniu deschis, cine a mai patit asa ceva?

-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

si eu am patit acelasi lucru : am oprit anticonceptionalele(am luat Marvelon timp de 4 ani)la sfarsitul lunii octombrie, CM in noiembrie a venit normal la 28 de zile, dar in ziua a 14 am avut o sangerare usoara care a durat cam 3 zile, bineinteles ca m-am speriat si am dat fuga la doctor care mi-a spus ca e din cauza anticonceptionalelor.

Mergi la inceput