mamici de ianuarie - februarie (76)
Raspunsuri - Pagina 3
coraly spune:
Oana ce faci? Inca mai astepti? Ai contractii? Ceva dilatare? E nasol sa astepti, dar daca copilul e bine la monitor, nu e pericol. La mine a fost foarte nasol, mi s-au rupt membranele si am nacut dupa 18 ore... o sa va povestesc...bine ca am scapat cu bine.
Coraly si bebe Denis
kita spune:
Celor ce s-au intors acasa (Coraly, Megg) le urez refacere rapida si bebei sanatosi, fara colici!
Celor ce mai sunt in spital(Simona, Leta, Amary, Gabi), le urez intoarcere grabnica acasa si pe forum!
Alina Maria eu mananc cam 3kg de portocale pe zi si nici prin cap nu mi-a trecut ca ar fi ceva rau in asta. Ca sa nu zic ca mai adaug si vreo doua-trei mere verzi, si vreo doua pere sau Kiwi zilnic. Ce te-a determinat sa-ti faci asemenea ganduri, cam gri in opinia mea?
Ixxi si eu ar cam trebui sa ma apuc de invatat, caci sesiunea se apropie!. As vrea sa dau cam toate examenele, insa partea proasta este ca la mine se cer si niste lucrari predate inainte de aceste examene, lucrari la care trebuie sa stai si sa simulezi ceva, gen batut campii, iar eu de visat visez la cu totul altceva...
Asa ca noi iti tinem pumnii, caci stim ca-ti este mai greu sa te concentrezi acum!
Kita si samburasul vioi de 35 de saptamani
Alina Maria spune:
Bine ai venit acasa Coraly , am citit maio demult de acele pete , nu le stiu explicatia dar se considerau normale .
Kita eu nu ma tem de portocale cat ma tem ca nu mananc altceva in afara de ele .
In seara asta am sa incerc si altceva dar nu stiu zau .
Stiu ca suna ciudat dar sunt asa putin geloasa pe cele care isi au bb. vreau si eu 
Alina ,Wichard si bb. 37 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
amo2004 spune:
Coraly, bine-ati venit acasa! Vezi in brosura de la ProVita, scrie ca daca pe scutec apare un halou roz, sunt saruri.
Oana, nici eu nu cred ca daca am multe contractii nedureroase acum inseamna ca voi avea un travaliu usor. Oricum, daca durerile vor fi mari, voi cere epidurala.
Mona, 39+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa
galaxy spune:
Coraly, bine ai venit acasa!
Alina Maria, nu-ti fa prea multe griji. Si eu mananc portocale. Daca e prea mult iti spune singur corpul. De semne, inca nu am altele, decat ca a picat dopul. Oricum, pe 17 am urmatorul control.
Oana, deci totusi iti tinem pumnii. Cel tarziu marti tii pe Seb in brate! O sa simti ca a meritat totul.
io si un baiatel (intr-un burtic de 38+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
Monique spune:
FELICITARI AMARY !
FELICITARI LETA !
FELICITARI GABI !
Mai fetelor voi nu respectati ordinea ????![]()
Coraly...cred ca ti-a fost tare greu ...18 ore dupa fisurarea membranelor e cam multishor... "Totul e bine cand se termina cu bine" dupa cum zicea batranul William...
40s
kita spune:
Ce se intampla? Oare o sa raman singura insomniaca de la acest topic?
Nu mai imi tine nimeni companie?
Ei, nu-i nimic, ca voi va pastrati fortele pentru bebeii ce se vor naste in curand.
Daca se ia in ordinea listei eu mai am de asteptat!
Asa ca nu-mi ramane sa incep si sa fac galerie viitoarelor mamici!

Kita si samburasul de 35 de saptamani
gulshan spune:
salut,
mai sunt mamici cu insomnii?macar asa am acaparat multe subiecte...neavand somn.
vreau sa zic ca si eu sunt mami si de ianuarie si de februarie,acusi intram in petreceri.
numai bine
V. Erica spune:
Neatza,
Bine ai venit, Gulshan!
Da-ne mai multe detalii: in ce sapt. esti, ce e baietel/fetita ...
Fetelor,
Noaptea asta prea a fost linistita, unde sunteti ?
Coraly, bine ai venit acasa?
Crinuta, ce mai face Rayan ?
Dana
39 S si Eric
(3 ani)